2015 do to update #3: Maart

rp_0005.jpg  rp_imm003_2.jpg
Hoi hoi hoi! De derde maand van het jaar is ook al weer klaar! Tijd voor een 2015 to do update. Ik licht alle to do’s toe waar ik wat mee gedaan heb. Klik op de kopjes voor de oorspronkelijke posts of check deze fancy pagina voor een overzicht.

ZELF
– Yoga 2 keer per week
Door drukte en moe zijn en geen zin heb ik het 1 week helemaal niet gedaan. En afgelopen week maar 1 keertje. Kwam ook omdat we naar Antwerpen waren. Pfoei, ik heb nog spierpijn van die keer ;-) Ik merk dat ik minder zin heb om het te doen, terwijl áls ik het doe, dan vind ik het juist fijn.
– Weekplanningen maken
Door diezelfde drukte/moeheid/geen zin hield ik dit ook iets minder goed bij. Maar ik heb het zondag even voor de 2 weken ervoor ingevuld en ik had eigenlijk nog heel veel gedaan! Genoeg gelezen, getekend, buiten geweest en zelfs schoongemaakt.
Nog steeds vind ik dat ik het wel weer wat beter moet bijhouden.
– M’n cyclus bijhouden
Soms vergeet ik het, soms heeft het geen zin omdat ik een nachtdienst had of bieries gedronken heb. Maar eigenlijk houd ik dit heel goed bij.
– Meer doen/meer leuke dingen doen met Tom
Veel leuke dingen gedaan! De escape room bijvoorbeeld, m’n verjaardag, we zijn naar de bios geweest en natuurlijk naar Antwerpen!
Zelf heb ik veel getekend en ben ik bezig geweest met deze site; lekkor bezig dus al zeg ik het zelf. Oja, en ook nog een ‘reünie’ gehad met een paar oud klasgenootjes van Artez; was zo leuk!

rp_Schermafbeelding-2014-06-09-om-08.58.40.png rp_Schermafbeelding-2014-05-05-om-09.39.12.png

ETEN
– Meer fruit eten
Ik heb het idee dat dit wel goed ging eigenlijk! Veel sinaasappels, appels, kiwi en mango. Ooohhhh MANGO. Oja en ananas! Yum yummm.
– Meer zelf maken
Voor m’n verjaardag maakte ik zoute caramel brownies (naar eigen recept) en spekkoek! Verder doe ik altijd goed m’n best voor het avondeten. Maar er ligt nu al een maand een zakje ‘seitanfix’ in de kast; tijd om die eens te gaan gebruiken! Nieuwe to do voor april!

LEZEN
– Beyond Black, Hilary Mantel
Deze stond niet op m’n to do, maar dit was echt zo’n boek wat ik ooit voor 2 euro ofzo kocht, en vervolgens maar niet ging lezen.. dat vind ik zo stom hè! Dus ik moest ‘m lezen van mezelf. Ik weet nog steeds niet zo goed wat ik er van vind. Er zat wel een plot in maar dat bleef heel uitgestreken en dunnetjes, waardoor de plottwist compléét oninteressant was. De 2 hoofdpersonen waren ook een beetje vreemd. Oke, ik vond het gewoon niet zo’n goed boek denk ik. Jammer want de kaft was zo mooi.
– Wildwood Imperium, Colin Meloy
IK HEB ‘M BINNEN!!! Maar ik vind het zooo jammer dat dit het laatste boek is van de trilogie dat ik het lezen nog even uitstel. Ik ben nu bezig in The Cavendish Home for Boys and Girls. Ik houd van kinderboeken, blijkt.

rp_Schermafbeelding-2014-12-15-om-17.24.50.png rp_Schermafbeelding-2014-10-21-om-11.20.09.png

KIJKEN
– Wie is de Mol
Ik had het gooeeeeed!! Yeaahh! Maar goed, ik heb zó lang getwijfeld of het nou Rik of Margriet was dat het niet als een geweldige overwinning voelde. Wel spannend zeg.
– House of Cards
Ik ben hier helemaal yolo op gegaan. Daamnnnn Kevin Spacey. Maar ben nu in seizoen 3 en vind het allemaal wat minder worden.
– Vaker naar de bios
We gingen naar Still Alice in de Sneak Preview. Ik vond het heel knap hoe goed ze (de filmmakers en de actrice) alzheimer neer hebben gezet; mijn opa had het en ik herkende veel. Het raakte me ook best wel, beetje huilie enzo. Maar verder vond ik het niet zo’n goede film.
WE GINGEN MAAR NAAR 1 FILM! Dit kan dus echt niet hè. Dus ik ga m’n cineville abonnement opzeggen.
– Game of Thrones
BIJNAAAAAA.

rp_0021.jpg  rp_0008.jpg

CREATIEF/DIY
– Iets haken van die bol wol
Jaaa samen met m’n zus in Rotterdam gedaan! Ik zal er binnenkort nog eens wat meer over schrijven. Maar het was in ieder geval erg tof. En ik ben blij dat ik het eindelijk eens gedaan heb!
– 2 keer per week tekenen
Check check dubbel check!
– Met meer regelmaat bloggen
Ik wil sowieso 2 keer per week bloggen, volgens mij is dit niet altijd gelukt. Ook omdat ik druk bezig was met de site, en weg was naar Antwerpen. Ik zou misschien wel wat meer vooruit kunnen bloggen, zo handig eigenlijk!

SPULLEN
– Kleding sorteren
De “weggeef-zak” en de “verkoop-zak” zitten nog steeds in de kast verstopt. Luilakkie ben ik toch ook.
– Minder kopen
In Antwerpen kocht ik alleen stoelen! Goed hè!
– Opruimen
Ik heb nu dat boek gekocht waar De Groene Meisjes helemaal leip op gaan. Het begin van het boek vond ik echt verschrikkelijk; alsof ze het boek probeert te verkopen terwijl; ik heb het al gekocht, doe chill. Maar ik denk dat ik het verder wel goed kan vinden met wat ze wil zeggen.
Tom en ik zijn wat serieuzer bezig met het zoeken naar een huis, en voor we gaan verhuizen zou ik eigenlijk van alle spullen af willen zijn die we eigenlijk niet meer willen hebben. Dat zou zo veel schelen voor als we iets vinden!

Zo! Lang verhaal! Dat was maart. Ik merk dat het allemaal wat moeizamer wordt; dat ik wat nieuwe concrete to do’s nodig heb! Dat werkt toch beter dan die vage voornemens als ‘meer zelf maken’. Lekker SMART formuleren hè, zoals ze me op school probeerden te leren.

Eerdere updates: Januari // Februari

4 Comments

 1. Sanne 7 April 2015

  Super leuk lijstje!
  Haha, ik moest zo lachen toen je schreef op m’n bericht (die over Pinterest) over dat je Kevin Spacey nu zo creepy vindt. Jammer dat je het minder vindt worden :( ik ben nu nog bij het begin van seizoen 2 en ik vind het nog heel leuk, maar ik kijk het samen met m’n vriend en hij vindt het minder leuk worden (boehoe, samen kijken is veel leuker). Ik hoop ‘m nog een paar keer te kunnen overtuigen en ik hoop ook dat ik ‘t leuk blijf vinden, jammer dat je het wat minder vindt worden!
  Liefs

  Reply
  • Anne-Fleur 8 April 2015

   Ooh jammer! Seizoen 2 vond ik ook nog steeds heeeel spannend! Misschien komt het ook wel omdat ik heel vaak aan het tekenen en frutselen ben tijdens het kijken hoor.. want het verhaal wordt in s3 iets ingewikkelder, uitgebreider, misschien volg ik het daarom gewoon niet helemaal en vind ik het daarom minder leuk ;-) Kevin blijft in ieder geval even creepy!;)
   Liefs!

   Reply
 2. […] januari – februari – maart – mei – juni – juli Klik hier om alle berichten in de categorie 2015 to do te […]

  Reply
 3. […] januari – februari – maart – mei – juni – juli – augustus – september – oktober – november […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *