2015 to do update #10 – oktober

 Schermafbeelding 2015-11-02 om 10.58.01
Oktober was een maand vol veranderingen, soms langzaam en nauwelijks merkbaar, soms fel en hard. Ik kocht in ieder geval bovenstaand bordje en ben daar erg blij mee. #materialgirl


ZELF

– Werken aan mezelf
Naar aanleiding van de blog van Valesca heb ik een mailtje naar vrienden en familie de deur uit gedaan met wat vragen. En verder nog steeds bij de psycholoog, die chillen is.
– Yoga 2 keer per week
Ok…. dus.. eigenlijk vrijwel helemaal niet meer gedaan! Wat erg! Ik heb wel 4 keer hardgelopen en deed daarna steeds nog even yoga om te rekken en strekken en omdat ik het fijn vond. Maar oeps. Moet ik weer gaan oppakken dit..
– Weekplanningen maken
Uhm. Jaaa… dus.
– M’n cyclus bijhouden
Check!
– Meer doen
Ik kocht een museumjaarkaart en ging naar mega veel musea! Ik ging in m’n Hetty naar Den Bosch en Rotterdam. Ik bezocht mijn oma, een zus, een vriendin en de Hortus Botanicus. Ik trad op. Ik schreef blogs. Ik kwam, ik zag, ik overwon (ok da’s niet waar maar het was een mooi moment voor een dramatische zin).

Schermafbeelding 2015-11-02 om 10.57.49

ETEN

– Meer fruit eten
Checkkkk!
– Meer zelf maken
Uhmmm.. ik maakte veel havermout? En oja cashewkaas! En uhm.. soep!
– Beter eten
Gaat goed! Joepie.

LEZEN
– Tender is the night, F. Scott Fitzgerald
Nog steeds mee bezig.. ik lees eigenlijk bijna niet meer. Oeps.

Schermafbeelding 2015-11-02 om 10.58.53
(het recept voor lekkere deze venkel-knolselderijsoep staat op m’n instagram!)

KIJKEN
– Gilmore Girls
Ah zo fijn!
Fargo
SEIZOEN 2 IS BEGONNEN! En ik heb alleen aflevering 1 nog maar gekeken maar dat beloofde al veel goeds.

CREATIEF/DIY
– 2 keer per week tekenen
Ik ben weer wat meer aan ‘t tekenen! Gewoon wat krabbelen en kriebelen. Maar wel fijn!
– Met meer regelmaat bloggen
Dit ging redelijk wisselend. Volgens mij heb ik 1 keer bijna 2 weken niks gepost? Maar deze week wel weer vaker! Zijn jullie trots? Nee?
– Muziek
Ik heb niks nieuws meer geschreven en ook er niet meer aan gewerkt. Maar het optreden had ook even alle aandacht nodig. Nu zit ik er wel weer steeds mee in m’n hoofd! Alleen m’n piano is even uitgeleend aan Stef. Als ik die weer terug is jonge..

SPULLEN
– Opruimen
Vanochtend heb ik, niet overdreven, een KRAT VOL VUILE AFWAS weg staan werken (letterlijk). Dat is niet oké. Ik moet mijn kamer echt even beter op orde gaan houden. Ik ben verdomme een volwassen vrouw! (ok wie houd ik voor de gek)

Schermafbeelding 2015-11-02 om 10.58.42

Oktober was een maand vol veranderingen. Dingen waarvan ik dacht: fuck waarom denk ik dit nou weer? Of waarom doe ik dit of wil ik dit?.. Maar volgens mij heeft het echt heel erg met de overgang van seizoenen en de wintertijd te maken. Ik ben moe, ik voelde me gewoon heel fijn, soms wat down, soms wat opgefokt.. Maar zoals ik laatst schreef zijn moeilijke tijden ook júíst tijden van vooruitgang, dus het is oké, we zien wel waar we komen.

In november (OMG NOVEMBER!!! Het is godverdomme al weer bijna 2016?!! DAT IS ZO RAAR) wil ik graag de volgende dingen doen:
– Een liedje afmaken
– Een simpele live video opnemen en online ballen
– Een tatoeage laten zetten
– Iets maken en proberen te verkopen
– In ieder geval 1 keer per week yoga of hardlopen
– Iets bakken
– Tender is the Night uitlezen

Moet te doen zijn toch?

Updates: januari – februari – maart – mei – juni – juli – augustus
Klik hier om alle berichten in de categorie 2015 to do te bekijken.

8 Comments

 1. Stella 2 November 2015

  Nou, ik ben dus zeker wèl trots op je. Maar eigenlijk meer vanwege het aan jezelf werken en dingen in je Hetty doen. Museumjaarkaart, oeee, die zou ik ook wel willen hebben. Maar ik ken mezelf: dan ga ik toch weer niet genoeg enzo. Baal. Ik ben heeeel benieuwd naar je tatoeage die je gaat laten zetten; SPANNEND. O ja, en als je iets gaat maken, keep me posted. Misschien ben ik wel degene die het wil kopen! Liefs!

  Reply
  • Anne-Fleur 10 November 2015

   Dat is zo lief!! Haha en jaa dat dacht ik eerst ook.. maar nu ga ik toch best vaak! Maar het is wel leuk om iemand te kennen die er ook eentje heeft zodat je niet altíjd alleen hoeft.. Jaaa ik vind het ook spannend! Maar ook zo’n zin in!
   Haha en wat cool! Zal ik zeker doen! Liefs x

   Reply
 2. wevierenhettoch 5 November 2015

  Waah je doet hartstikke veel! Ondanks je herfstdip! Ik wou dat ik zo iemand was die musea bezoeken leuk vond en misschien ben ik het ook wel maar ik ben blijkbaar niet iemand die de stap er naar toe zet. Best wel zonde. Ik ben benieuwd naar je mailtjes van familie en vrienden, tenminste, naar wat het je oplevert aan waardevolle tips. De mails zelf hoef ik niet te lezen ;) en jaaa voor tattoos! Wat gaat het worden?

  Reply
  • Anne-Fleur 10 November 2015

   Haha herkenbaar hoor.. ik was eerst ook echt nooit van de musea maar met behulp van iemand anders maakte ik wel eindelijk die stap en ik vind ‘t leuk! Niet per se dat ik vaker zomaar naar eens stad zou gaan om musea te bekijken, maar als je er toch bent..:)
   Ik heb al een aantal hele fijne mails terug! Ik ben er ook achter gekomen dat ik eigenwijze familie en vrienden heb;)
   Het gaat een tekst worden, op m’n arm!

   Reply
 3. Sanne 9 November 2015

  Knap hoor Fleur! Mooi lijstje. En mooi bordje fruit. Krijg er trek van.
  Wat je zegt over de verandering in seizoenen, misschien is dat het wel… de afgelopen weken was ik heel erg aan het nadenken en overdenken en dacht ik mezelf helemaal de put in. Ik bleef er onwijs in hangen. En dan ook wat jij schreef, dat ik ook dacht van fuck waarom denk ik dit nou weer?! En als ik dacht over m’n gedachten dan voelde het ook alsof het niet over mij ging, omdat ik zo ver weg was van wie ik ben. Dit klinkt zo diep en zweverig haha. En ik schrijf het nu in verleden tijd omdat het vorige week en die week ervoor best extreem was en ik eigenlijk niet meer wist wat ik aanmoest en meer huilde, maar ik heb in het weekend een super goed gesprek gehad met m’n zusje en daar ben ik onwijs van opgeknapt. Omdat ik met haar dingen heb besproken die ik in m’n hoofd duizend keer zo groot heb gemaakt ;) je kent het wel.. Maar ik wil niet gelijk denken dat ik me weer helemaal oké voel (al ben ik wel weer de oude, denk ik, even kijken hoe het gaat) want aan dit overdenken enzo moet ik echt wat doen, het is constant druk in m’n hoofd en ik kom niet helemaal tot mezelf.

  Je bent lief Fleur!
  En ik vind het super cool dat je een tatoeage wil laten zetten!

  Heel veel liefs

  Reply
  • Anne-Fleur 10 November 2015

   Pff ja het is zo vermoeiend en verwarrend hè..? Wat fijn dat je zo’n goed gesprek met je zusje kon hebben en dat dat zo hielp.. Kon ze je helpen de 1000x grotere dingen weer normaal te maken?
   Hmm ja die gedachte ken ik ook heel erg.. niet durven denken dat je je weer oké voelt. Ik denk dat heel slim en ook niet zo goed tegelijkertijd is (je mag ‘t zeggen als dit nu al teveel ongewenste raad van anne-fleur is hoor, dat is een ding in m’n leven omdat ik het zo vaak doe;)). Heel slim natuurlijk omdat je er dan mee aan de slag kunt gaan en kunt denken: hoe ga ik dit aanpakken zodat het over het algemeen minder wordt?
   Maar het kan ook tegen je werken wanneer je te lang in die angst blijft hangen dat het toch nog niet goed gaat omdat het nog maar zo kort geleden was (ik ben mezelf ook advies aan het geven nu merk ik :’)).
   Bedankt voor je lieve, eerlijke reactie:) En oooo o o ik vergeet steeds te reageren op je berichtje en nu zit ik dus ook nog eens niet meer op facebook.. maar ik geloof dat we wilden gaan afspreken he? Haha ik probeer het via whatsapp anders!!;)

   Liefs en succes!! X

   Reply
 4. […] was aan het nadenken over Tender is the Night; een boek van F. Scott Fitzgerald dat ik volgens mijn 2015 to do deze maand uit zou moeten lezen. Ik houd van lezen, heel erg, maar ineens las ik niet meer zo veel. […]

  Reply
 5. […] lang genoeg wat en waar. Maar ik deed het toch steeds niet. Afgelopen maand had ik het in m’n 2015 to do gezet dus móést ik wel. En jaaa hoor, 26 november fietste ik kneiternerveus, met Stef aan mijn […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *