2015 to do update #4: April

Schermafbeelding 2015-05-01 om 12.12.52     Schermafbeelding 2015-05-01 om 12.15.45
Ummmmmmmmm wat? Is het nu al weer mei? Ik snap echt niet waar april heen is hoor. Nouja, maar goed, bij deze dan m’n 2015 to do update van aprillos! Waarin ik je kan vertellen dat ik ander werk heb! Yay! En waarin ik zelf kan zien dat ik echt veel meer gedaan heb n deze maand dan ik me kon herinneren. 

ZELF
– Verhuizen
We kwamen zoooo dicht in de buurt! We hadden gewoon een prachtig prachtig mooi huisje in Rotterdam. Maar we besloten dat we dat toch financieel niet zouden redden. Én dat we Utrecht te veel zouden missen. Huilie.
– Yoga 2 keer per week
Volgens mij heb ik dit redelijk goed bijgehouden! Ik heb sowieso de hele 30 day Yoga Challenge with Adriene afgemaakt (niet in 30 dagen gedaan dus ;)) en die was echt fijn!
– Weekplanningen maken
Dit heb ik deze maand eindelijk weer eens wat beter bijgehouden! Yay. Werkt ook echt fijn.
– Meer verdienen
Jaaaaa ik werk nu bij The Smoothie Company!! Maandag en gisteren heb ik voor het eerst gewerkt en hoewel het hard werken is en nog heel erg wennen vind ik het echt super leuk! Ik ga hier ook echt meer werken dus dat meer verdienen kan ik nu wel doorstrepen op m’n to do lijst! Joepie! Eindelijk kan ik straks gewoon m’n huur betalen :’)
– Meer leuke dingen doen met Tom
Tommie en ik gingen naar Antwerpen (wat heel leuk was!). En naar mijn oma in Nijverdal, waar we heerlijk genikst en gewandeld hebben. Ook hebben we gewoon gechillt en bij Amelisweerd gepicknickt.
– Meer doen
Jaa ik maakte katten tasjes er verkocht er zelfs een aantal!! Ook maakte ik een to do printable, ging ik experimenteren met waterverf, en liet ik kaartjes drukken!  Oja, en ik verplaatste mijn blog naar deze site! Crazy dat dat ook nog april was.. voelt echt al als een half jaar geleden.

Schermafbeelding 2015-05-01 om 12.11.10     Schermafbeelding 2015-05-01 om 12.15.08

ETEN
– Seitan maken
Ja gedaan! Het was super makkelijk (al heb ik wel bijna het huis afgefikt omdat je de seitan moet stomen en het water toen op was en het vuur heel hoog stond en ik waarschijnlijk kattenfilmpjes aan het kijken was in de woonkamer. Maar gelukkig is het goed afgelopen. Gewoon een hele zwarte pan). Het was ook erg lekker. Ik ga het zeker nog eens maken, want het is ook nog eens veel goedkoper (en lekkerder) dan seitan uit de winkel.
– Vegan kaas maken
Met mijn -hallelujah- nieuwe blender heb ik wel veel cashewkaas gemaakt! Maar dan gewoon als ‘gesmolten kaas’. Super super lekker trouwens, maar niet echt wat ik bedoel met kaas maken. Ik wil echt zo’n kaasje maken! Brie of blauwe kaas of cheddar, zoiets!
Ik zet het gewoon in mijn to do voor mei, dan kan ik er niet onder uit. (heeft iemand een recept dat ik écht moet proberen?)

LEZEN
– Wildwood Imperium, Colin Meloy
Ik kon het gewoon niet over mijn hart verkrijgen al aan het laatste boek te beginnen.. ik heb dus deel 1 er bij gepakt en ben die nu weer aan het lezen. Zo kan ik nog iets langer genieten van deze fantastische trilogie.
– Not That Kind of Girl, Lena Dunham
Deze kocht ik gisteren via facebook! Vet leuk, ik ben erg benieuwd!

Schermafbeelding 2015-05-01 om 12.16.06     Schermafbeelding 2015-05-01 om 12.13.54

KIJKEN
– Vaker naar de bios
Yep. Ik ben mijn belofte nagekomen en heb m’n Cineville abonnement opgezegd. Tot 31 mei kan ik er nog gebruik van maken en dan is het afgelopen. Jammer, maar echt beter zo. Anders gooi ik gewoon elke maand 20 euro weg.
– Game of Thrones
Jaaaaa! Het duurde even, maar met koningsdag hebben we 3 afleveringen achter elkaar gekeken. Luf it.

CREATIEF/DIY
– Zelf gezichtsreiniger maken
Dit is een nieuwe in de lijst, eentje voor mei. Ik gebruik altijd nog teatree spul van de Kruidvat, maar deze is bijna op en dan wil ik het eigenlijk wel eens zelf gaan maken. Dus dat ga ik in mei maar eens proberen!

Schermafbeelding 2015-05-01 om 12.16.21     Schermafbeelding 2015-05-01 om 12.15.17

SPULLEN
– Kleding sorteren
De zakken kleding zijn de deur uit! Ik heb nog wel wat dingen over die ik wil verkopen, maar verder ben ik heel trots op mezelf. Met dat Marietje Kondo boek heb ik echt heel veel dingen weg gedaan. Mijn kast is nu super leeg en dat is echt fijn! (wel nog steeds een tyfusbende, daar niet van)
– Minder spullen
Specifiek: minder boeken! Ik heb een enorme stapel boeken weg gedaan! Of nouja, deze staan ook nog steeds voor de boekenkast in de slaapkamer, maar de intentie is er.
– Highspeed blender
Ommmmmmmmmmmmgggggggg! Ik heb een omniblend gekocht! En ik ben er nu al zo blij mee! En ik vind ‘m ook zo mooooi.
– Opruimen
M’n kledingkast en boekenkast is dus opgeruimd! En toen stopte ik een beetje -compleet tegen Marie d’r regels in want je moet het eigenlijk allemaal in 1 weekend doen, als een soort blitzkrieg voor je rotzooi. Eigenlijk moet ik nu papier enzo gaan doen, ga ik ook wel doen hoor, echt! Misschien in mei.

Nou dat was ‘m weer; de update van deze maand. Het wordt langzaamaan al zomer joh.. die wintermaanden kruipen voorbij en dan wordt het wat warmer en dan ineens is het al weer bijna winter! Zo voelt dat dan hè.

Updates: Januari – februari – maart
Klik hier om alle berichten in de categorie 2015 to do te bekijken.

7 Comments

 1. Dina 6 May 2015

  Ooh dat klinkt echt super leuk, The Smoothie Company!

  Reply
  • Anne-Fleur 7 May 2015

   Ja ik ben er nu al echt zo blij mee!:-)

   Reply
 2. Karlijn 6 May 2015

  Dat lijkt me een leuk baantje, smoothies maken :)
  En Not That Kind of Girl staat al zo lang op mijn leeslijstje, ben ook erg benieuwd naar het boek!

  Reply
  • Anne-Fleur 7 May 2015

   Tot nu toe is het ook erg leuk ja! Leuk, ik weet nog niet wanneer ik ‘m ga lezen (want ik ben nog in 2 andere boeken bezig ;-)) maar ik zal er vast over schrijven!

   Reply
 3. Ilse 6 May 2015

  Wauw, die foto van de fontein. Regenboog! <3

  Reply
  • Anne-Fleur 7 May 2015

   Ik vond het ook zo cool toen ik het zag! :D Dankje!

   Reply
 4. […] Want het is vooral heel veel eten!.. Vooral ook omdat ik ook wat april foto’s voor m’n to do update gebruikt heb en die niet nog ‘n keer wil […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *