2015 to do update #5: Mei

Schermafbeelding 2015-06-01 om 09.20.35
Mei was een fijne maand. Met op de valreep een vreemde, nare, wending. En we zijn al weer bijna op de helft van het jaar. We beginnen al weer aan juni. Gaat zo snel hè.

ZELF
– Verhuizen
Nu ben ik dus helaas op zoek naar iets voor mezelf. In Utrecht. Boffen dit ;-)
– Werken aan mezelf
Het eindigen van een relatie is kut, maar ook een goed moment om nog meer aan jezelf te werken. Meer ruimte. Die oceaan langzaam dichtscheppen. (Waar héb je het over Anne-Fleur?!! ja dit) (ik en mijn fucking metaforen)(grapje)
– Yoga 2 keer per week
Dit ging de eerste helft van de maand super goed. Nu heb ik geloof ik 2 weken geen yoga meer gedaan. Op een paar kleine losse oefeningetjes na.
– Weekplanningen maken
Hetzelfde verhaal als met yoga. Ik vind het even niet zo erg allebei. Dit komt wel weer.
– Meer verdienen
Ik begon 4 mei met het werken bij Smoothie Company, en oooo wat is het daar fijn. Ik werk gewoon eindelijk 3 tot 4 dagen per week, het werk is leuk en de collega’s zijn allemaal zo zo lief. Wat een schatjes.
– M’n cyclus bijhouden
Dit haperde ook een beetje afgelopen weken, maar ik heb het weer opgepikt. Het enige wat ik eigenlijk doe is een thermometer in m’n mond steken terwijl ik nog half slaap en dat dan noteren op m’n mobiel.
– Meer leuke dingen doen met Tom
Ha! Ja, deze is leuk. Die haal ik er maar uit hè. Maar we hebben wel nog heel veel leuke dingen gedaan in 2015 gelukkig. (en ooit zet ik ‘m hopelijk gewoon weer terug in de lijst:))

Schermafbeelding 2015-06-01 om 09.21.12
Kijk hier ging het vet goed! Op de vrijdag had ik al m’n hele week to do af. #YOLO

ETEN
– Vegan kaas maken
Oeps, dit móest ik van mezelf doen deze maand, maar niet gedaan.
– Meer fruit eten
Nou dit gaat in ieder geval als een tiet met m’n nieuwe werk.
– Carrot dogs maken
Hier heeft ongeveer iedereen het op de ‘What Fat Vegans Eat’ facebook het over. Lijkt me lekker. Yum.

LEZEN
– Wildwood Imperium, Colin Meloy
Vorige maand begon ik aan het herlezen van deel 1 en 2. Ik ben nu bijna klaar met deel 3. Ik denk dat ik een beetje ga huilen als ik ‘m uit heb, net als bij MaddAddam. Het einde van een tijdperk.
– Not That Kind of Girl, Lena Dunham
Deze ga ik echt hier na lezen. Ik ben benieuwd wat ik van Lena kan leren.

Schermafbeelding 2015-06-01 om 09.21.02

KIJKEN
– Girls
Oeps ik loop achter
– Game of Thrones
Oeps ik loop achter

CREATIEF/DIY
– 2 keer per week tekenen
Mwa mwa, soms lukte het, soms dacht ik er helemaal niet aan. Wel tekende ik een zielig egeltje voor een verhaal en een tafeltje met spullen voor het korte verhaal dat ik schreef.
– Zelf gezichtsreiniger maken
Oepssss, deze zou ik ook doen in mei. Niet gedaan. Oepsie. Ik ben wel kokosolie gaan gebruiken als reiniger. Telt dat ook?

SPULLEN
– Opruimen
Tsja nu ik waarschijnlijk ga verhuizen naar iets kleiners, waar ik met andere mensen woon, moet ik denk ik maar wat spullen gaan verkopen.. Want daarnaast is ook nog eens mijn ouderlijk huis (het huis waar ik in ‘geboren’ en opgegroeid ben!) verkocht.. nóg een einde van een tijdperk. Maar goed, daar kan ik dus helaas ook geen dingen meer bewaren. Ik moet nu echt dingen weg gaan doen, verkopen ook.
– Verkopen
Dat verkopen is wel z’n eigen puntje waard. Ik moet veel shit weg gaan doen en al het geld is welkom. Dus ik moet echt dingen gaan verkopen.

Schermafbeelding 2015-06-01 om 09.20.47
LEG DAY!! o nee grapje ik doe niet aan sport.

In juni zal de focus vooral liggen op werken, een huis zoeken, mezelf bij elkaar rapen en staande houden. Het zal een moeilijke maand worden maar ik denk ook een mooie maand. Of nouja dat hoop ik in ieder geval.

Ik ga ook weer eens aan de slag met mijn eigen liedjes, met iemand anders eens op piano! Of daar iets uit gaat komen (als in; of ik weer ga beginnen) dat weet ik echt nog niet. Eerst maar eens jammen (omg nee, jammen is kut). De fantastische pianist met wie ik dat ga doen is trouwens Stef. En in Stef z’n band, KIND*, zing ik backings, we traden woensdag op in Tivoli de Helling en dat was erg leuk. Z’n vette nummers kun je hier beluisteren (en kopen:)).

Jullie dikke vette schatten allemaal bedankt voor alle lieve berichtjes. Echt, wat een liefde. <3

* Het is Engelstalige muziek maar de bandnaam is Nederlands

13 Comments

 1. Kim 1 June 2015

  Leuk om zo te lezen! :-)
  Lijkt me best een beetje pijnlijk, nu je er dingen uit moet halen. Maar hé, volgende maand heb je daar geen ‘last’ meer van. Of zo. Positiviteit.
  Verder vind ik echt dat je goed bezig bent. Succes nog!

  Reply
  • Anne-Fleur 3 June 2015

   Haha ja inderdaad! Dan is dat al klaar:-)
   Dankjewel!!

   Reply
 2. Elbrich 1 June 2015

  Wat leuk dat je dat zo even laat zien, heel origineel. Maar snel je series maar weer even bijbenen!

  Reply
  • Anne-Fleur 3 June 2015

   Dankjewel! Haha ja dit kan niet zo natuurlijk..

   Reply
 3. Dina 1 June 2015

  Ondanks alles wat je momenteel aan je hoofd hebt (tenminste ik denk dat het best even lastig is), weet je toch weer een lach op mijn gezicht te toveren met dit stukje. Heel leuk geschreven. En die niet behaalde doelen… Whatever! :)

  Reply
  • Anne-Fleur 3 June 2015

   Dat is fijn om te horen! Haha ja ach, boeiend idd ;-)

   Reply
 4. Margot 1 June 2015

  Ik weet niet of dit gek is of een beetje creepy omdat ik je niet ken en je blog nog niet lang volg, maar: <3.

  Reply
  • Anne-Fleur 3 June 2015

   Hahah, ahww, nee juist heel lief!

   Reply
 5. Liliane 9 June 2015

  Ik vind dat kokosolie gewoon telt. Dus bij deze kan je die ook wegstrepen. Toch? Ja. Niet dan.

  Reply
  • Anne-Fleur 12 June 2015

   Haha voor nu misschien gewoon. Als ik dan ooit toch geen luie donder ben.. ;)

   Reply
 6. […] januari – februari – maart – mei – juni – juli Klik hier om alle berichten in de categorie 2015 to do te […]

  Reply
 7. […] januari – februari – maart – mei – juni – juli – augustus Klik hier om alle berichten in de categorie 2015 to do te […]

  Reply
 8. […] januari – februari – maart – mei – juni – juli – augustus Klik hier om alle berichten in de categorie 2015 to do te […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *