2015 to do update #6: juni

Schermafbeelding 2015-06-30 om 19.05.21
Holy holy wat is juni snel gegaan. Ik heb natuurlijk ook super veel gedaan, al voelde het soms ook wel alsof de tijd een beetje stil stond hoor. Zeker met al dat geregel en eenzame uurtjes. Maar goed ik heb de maand overleefd. En ik ben verhuisd!
Ik kan al wel alvast verklappen dat ik verder niet echt veel aan m’n to do heb gedaan.. ;-) naja we zullen zien!

ZELF

– Verhuizen
Ha bingo! Wel ietsje anders dan ik het me had voorgesteld aan het begin van dit jaar.. maar goed. Nu ik hier eenmaal zit vind ik het wel supertje fijn.
– Werken aan mezelf
Er is een beetje zomerpauze. Het klikte niet zo met de psycholoog dus ik ben nu in het proces van verwezen worden naar een andere. DUURT LANG. (grapje hoor)
– Yoga 2 keer per week
Haaaa.. nope. Ik denk dat ik in de hele maand juni 2 keer yoga heb gedaan. Was wel extreem fijn. Het was gewoon even te druk met alles, en te druk in m’n hoofd. Hoewel yoga daar natuurlijk júíst fijn voor is, is het nou eenmaal zo gelopen. Prima. Ik heb nu echt heerlijk de ruimte dus de yogakriebels beginnen al weer te komen!
– Weekplanningen maken
Zelfde als yoga. Maar dit wil ik ook weer gaan oppakken.
– Meer verdienen
Afgelopen maand heb ik niet heel erg veel gewerkt, ik was ook ‘n dagje ziek.. jammer want ik heb wel veel kosten deze maand (verhuizen is duur jo) maar ach, komt wel goed! Komende week alleen al moet ik meer dan 40 uur werken.. (hoera voor de tour!)(not!)(maar ach, moneyz is toch wel fijn he)
– M’n cyclus bijhouden
Damn, dit is er ook bij ingeschoten.. vanaf morgen weer elke ochtend temperaturen en bijhouden!

Schermafbeelding 2015-06-30 om 19.02.47

ETEN
– Meer fruit eten
Ik heb zoooo veel nectarines op lopen smikkelen; heerlijk! En kersen natuurlijk! En 1000 smoothies en sapjes natuurlijk.
– Carrot dogs maken
Oehh dit was LEKKER! Ik gebruikte dit recept. Ongeveer.
– Beter eten
Ik kon geen hap door m’n keel krijgen eind mei/begin juni. En ik vond het ook niet meer leuk om te koken of om met eten bezig te zijn. Soms wel, en gelukkig werd het half juni een stuk beter, maar ik moet er echt even aan wennen dat ik nu weer ‘altijd’ voor alleen mezelf kook.. Dus voornemen voor juli: gewoon weer goed, gezond (want als ik iets at was het vaak rabarbercake of oreo’s) en lekker eten. Er veel tijd aan besteden en m’n plezier er weer in terugvinden. Misschien een goed idee om etentje nummer 2 te gaan doen :-)

LEZEN
– Eating Animals, Jonathan S. Foer
Deze heb ik uitgeleend aan Lisa. Maar misschien als ‘ie terug is..
– Wildwood Imperium, Colin Meloy
Jaaaaaaaa!! AAAH huilen!! De trilogie is uit! Maar o o o wat was het weer mooi.
– Not That Kind of Girl, Lena Dunham
Check! Ik vond ‘m super tof, grappig, herkenbaar, emosjioneel, en Lena Dunham is gewoon een topwijf (ik vind dat een verschrikkelijk woord, maar bij sommige vrouwen past het gewoon).
– One Hundred Years of Solitude, Gabriel García Márquez
Hier ben ik zondagavond in begonnen, na het verhuizen. Ik dacht; ik ben nu alleen.. 100 years of solitude.. Bingo! Ik heb het boek al eens eerder gelezen en dat was een vreemde ervaring. Ik kwam er niet echt doorheen maar toen ik ‘m uit had vond ik het denk ik wel het beste boek dat ik ooit las. Dus ik ben erg benieuwd hoe het nu gaat zijn!

Schermafbeelding 2015-06-30 om 18.58.43

KIJKEN
– Orange is the New Black
Jaa ik ben weer aan het kijken! Wat een fijne serie is het toch.
– Girls
Check! Uitgekeken. Nice.
– Game of Thrones (SPOILERRRRRR HIERONDERRRR)
Dubbelcheck! Al moet ik eerlijk toegeven dat ik niet doorhad dat we al bij de seizoensfinale waren aangekomen en die aflevering hierdoor ook ‘n beetje vond tegenvallen.. Okeee oke het is jammer dat Jon Snow dood is, maar damn ik was alleen maar blij dat Rastafarian Targaryen niet dood ging.  (Oke, als je de Red Nose Day video van Coldplay + GoT nog niet gezien heb moet je die echt nú gaan kijken. Ik heb ‘m denk ik wel 4 keer gekeken en hij blijft fantastisch.)

CREATIEF/DIY
– 2 keer per week tekenen
Meh, ook een beetje bij ingeschoten.. is ook oke. Komt wel weer.
– Een scrub en/of massagebar maken
Uhm..
– Met meer regelmaat bloggen
Nou dit ging best prima toch? Tenminste.. soms, en soms niet. Achja.
– Zelf gezichtsreiniger maken
Eh, uhm, nou, ik heb er eentje bij Lush gekocht.
– Kattenportretjes
Ik plaatste op instagram een oproepje; geef me wat te doen! Tag me in ‘n foto van je kat en ik teken ‘m na. Vervolgens had ik het eigenlijk gewoon super druk, en geen zin om te tekenen, maar voor juli lijkt het me alsnog tof om te doen!

SPULLEN
– Opruimen
Dit ging best oke! Ik heb nog steeds veels te veel shit. Maar het is wel te doen hier. En ik heb ook een suuuuuuuuuuuuper mooie wandkastdinges gekocht. Dus daar kan ik straks ook al m’n “ik ga dit nooit gebruiken maar het ziet er zo leuk uit en ik kan er gewoon geen afstand van doen”-spulletjes in kwijt.
– Minder kopen
Dit gaat nog steeds wel goed! Behalve op het boekenfront, maar ach, ik bedoel hoe kan ik juweeltjes als die van Roald Dahl nou laten liggen? En mahjong?! Ik bedoel come onnnn.
– Verkopen
Ik ben hier wel mee bezig geweest, maar wil deze maand echt wat meer dingen gaan verkopen! Kleren bijvoorbeeld, m’n sapcentrifuge etc etc

Als bonus hier een oude foto van mij met Effie met het hoofd van Nicolas Cage:
Schermafbeelding 2015-06-22 om 07.48.02
(niet zelf gemaakt, dat was Atser)

Nou, dat was juni. Juli komt er aan en ik denk altijd maar zo: nieuwe maand nieuwe kansen! Het weer is echt gruwelijk fantastisch. Wat fijn! Zeker met m’n balkonnetje nu, wauwie. Juli wordt een maand van veel werken maar ook wel veel chillen en m’n nieuwe plekje helemaal afmaken. Ook was het muziek maken met Stef super leuk en repeteren we nu wekelijks! Bingoooo.

Een hele fijne maand toegewenst! (al spreek ik jullie natuurlijk tussentijds gewoon ook nog)
x Fleur

8 Comments

 1. Elsbet | La Vie Pure 30 June 2015

  Jaa, not that kind of girl ♥

  Reply
 2. Karlijn 30 June 2015

  Ik kan de dood van Jon Snow niet echt serieus nemen, want ik geloof er he-le-maal niets van dat ze hem zomaar uit de serie doen. Ik bedoel, Carice loopt daar ook nog ergens in de sneeuw rond en die heeft wel een handje in magie zo nu en dan :’)

  Reply
  • Anne-Fleur 30 June 2015

   Haha jaaaa dat is waar, dat heb ik ook idd! Die komt nog wel terug haha ;-)

   Reply
 3. Kim 1 July 2015

  Wat een hoop doelen en toch nog zoveel behaald. Wauw! Knap!

  Reply
 4. […] en dan weer te vroeg opstaan. Ik pakte het tekenen weer een beetje op (moest ook wel met m’n 2015 to do voor juli). Ik las veel in 100 Years of Solitude. Ik zette een lamp in elkaar (kabel strippen met […]

  Reply
 5. […] Januari – februari – maart – mei – juni Klik hier om alle berichten in de categorie 2015 to do te […]

  Reply
 6. […] januari – februari – maart – mei – juni – juli – augustus Klik hier om alle berichten in de categorie 2015 to do te […]

  Reply
 7. […] januari – februari – maart – mei – juni – juli – augustus – september – oktober Klik hier om alle berichten in de […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *