2015 to do update #7: juli

Schermafbeelding 2015-07-31 om 08.49.28
Jaa juli is ten einde! Het was een mooie maand met veel mooi weer en niet altijd even makkelijk maar ik heb wél wat dingen gedaan van de to do. Geloof ik?
Hier gaan we weeerrrrr.

ZELF
– Werken aan mezelf
Nog steeds geen nieuwe psycholoog toegewezen gekregen. Vandaag maar eens bellen. Maar door het vele schrijven dat ik afgelopen maand deed ben ik wel een stukje wijzer geworden over mezelf.
– Yoga 2 keer per week
Hmm wel weer yoga gedaan, maar geen een keer 2 keer per week.
– Weekplanningen maken
Ook nog niet helemaal 100%, maar al wel weer beter! Yasss.
– M’n cyclus bijhouden
Jaa heel goed bijgehouden! Misschien ‘n paar dagen niet omdat ik de avond er voor biertjes had gehad en dan heeft het toch niet zo veel zin. Niet dat ik op het moment een normale cyclus heb (2 keer in 1 maand ongesteld? WAAROM GOD WAAROM DOE JE ME DIT AAN)
– Meer doen
Nouja, laten we even de Independent Hetty Zomer Bucket List er bij pakken! Ik vind het echt zo leuk dat Sophie en ik hier mee begonnen zijn! En de eerste 2 vinkjes brachten me al veel plezier en zorgden er voor dat ik wat ben gaan doen. Dus dat komt wel gucci.

ETEN
– Meer fruit eten
Dit gaat nog steeds goed! Op dagen dat ik werk sowieso. Maar gister at ik bijvoorbeeld een bak kersen bij m’n ontbijt. En vandaag ga ik een mango slachten. Yum.
– Beter eten
Jaa ik heb eigenlijk heel goed gegeten afgelopen tijd. Af en toe vergeet ik wel eens om (goed) te ontbijten of te lunchen. Maar in avond eten heb ik wel veel tijd gestoken (zelfs een keer risotto)(toen ik super honger had)(ik vergeet altijd weer dat het zo tering lang duurt)(maar het was wel lekker!). En ik zorgde er steeds voor dat ik uit elke voedselgroep iets had.
– Meer zelf maken
Ik maakte eindelijk weer eens zelf cruesli. Met kokos mmm. En ik ga zo kokosnoot bacon maken! Suuuper benieuwd naar.
– Iets bakken
Een nieuwe voor in augustus: iets bakken. Ik wil gewoon íéts bakken. Want dat is veel te lang geleden!

Schermafbeelding 2015-07-31 om 08.48.38
Harry Sinaasappel vind het niet zo leuk dat ik zo veel fruit eet.

LEZEN
– One Hundred Years of Solitude, Gabriel García Márquez
Ooo jaaa wat is dit toch een mooi en bijzonder boek. Het dreunt en dreunt maar door en het is soms heel verdrietig en heel vaak nogal absurd (magisch realisme), maar wauw. Een van m’n lievelingsboeken.
– The Saddest Summer of Samuel S, J.P. Donleavy
Deze vond ik in een kringloop in Den Haag, ik had er nog nooit van gehoord maar de achterkant sprak me aan en het was toch maar een dun boekje. Ha, maar, grandioos! Heerlijk droog geschreven en super vaag. 
– The Picture of Dorian Gray, Oscar Wilde
Eindelijk deze maar eens opengeslagen.

KIJKEN
– True Detective
Yes, bezig in seizoen 2. Ik mis Woody en Matthew echt heel erg. Maar oke. Het is wel boffen alsnog.

CREATIEF/DIY
– 2 keer per week tekenen
Ah, bijna wel elke week gedaan geloof ik! Nicccccce.
– Met meer regelmaat bloggen
Haha nouja, ik heb wel veel geblogd geloof ik, maar niet met heel veel regelmaat elke week ben ik bang :’) 
– Kattenportretjes
Ik tekende 1 kattenportretje en 1 bunnyportretje. Uhm. Dat was het. Oeps. Maar meenemen naar augustus (omggg het is al weer augustus!!)
– Muziek
Wekelijks repeteren met Stef. Dit doen we eigenlijk al (en gaat niet 100% lukken in augustus omdat Stef op vakantie gaat, maar ok). Daarnaast (en stiekem vind ik dit heel erg spannend!!) wil ik in augustus 1 nieuw liedje afmaken. Ik heb namelijk een paar teksten die af of soort van af zijn en waarbij ik ook al een melodie heb. Dus ik hoef eigenlijk alleen maar de akkoorden er bij te zoeken en waar nodig de tekst af te maken.
Maar ik vind het wel spannend, omdat ik hier mee wel weer druk zet op de muziek, en ik nog niet zo goed weet of dit goed gaat werken of juist niet.

Schermafbeelding 2015-07-31 om 08.50.25

SPULLEN
– Minder kopen
Oeps ik kocht 4 boeken binnen 5 dagen. Maar goed. 1tje heb ik nu dus al gelezen (Samuel S). 1tje leek me al lang tof (Het leven is verrukkuluk). En die 2 anderen lijken me ook leuk! (Gone Girl en The Curious Case of Benjamin Button). Oja en ik kocht nog een plant. Ennnn oja nog 2 waterplanten. Oja en een gin en tonic kan. Heeehheeheheh. Oeps.
– Dingen verkopen
Ik verkocht m’n juicer! En nu de rest van al m’n shit nog.

Ik had gehoopt dat ik wat beter m’n best zou doen op de wekelijkse dingen deze maand (yoga, voornamelijk), maar naja, hoewel het niet 2 keer per week is, is het wel echt al meer dan vorige maand. Dus daar ben ik dan gewoon maar blij mee!

To do’s voor augustus zijn het nóg beter worden van die wekelijkse dingen, en daarnaast nog wat kattenportretjes tekenen, iets bakken, Dorian Gray uitlezen, en nog iets verkopen. Oja, en dus wekelijks repeteren met Stef, en daarnaast wil ik in augustus 1 nieuw liedje afmaken!

Updates: Januari – februari – maart – mei – juni
Klik hier om alle berichten in de categorie 2015 to do te bekijken.

9 Comments

 1. Liliane 1 August 2015

  heb je risottorijst wel eens geprobeerd? Dat is snel klaar :D

  Reply
  • Anne-Fleur 1 August 2015

   Haha ja gebruikten we! Maar dan duurt het alsnog een half uur.. wat eigenlijk niet hele lang is, maar omdat je er de hele tijd boven hangt en alle geuren ruikt voelt het als een eeuwigheid als je honger hebt. Tenminste, ik denk dat dat het is ;-)

   Reply
 2. Vale 1 August 2015

  nou, je bent goed bezig hoor! de meeste dingen van mijn to-do-lijstjes blijven erop staan, echt maandenlang xD MAAR na maandag (of dinsdag, woeps kleine vertraging mogelijk) is mijn scriptie ingeleverd en daarmee ook alle excuses om doelen te stellen en na te komen ;’)
  hihi, ik moest wel even drie keer kijken ‘meer fruit eten?’ ik moet een keer wat minderen met al dat fruit (zeker 75% van wat ik eet is fruit :p). dan kunnen de harry’s in mijn kamer (en in de supermarkten hier in de buurt) zich eindelijk weer een beetje meer ontspannen. hihi.
  succes de komende maand! ik vind je blog erg inspirerend!
  ps ik heb dat boek van campert dubbel, dus dubbel jammer dat ik niet ‘toevallig’ een taartje in baklust aan het eten was met zo’n extra exemplaar

  Reply
  • Anne-Fleur 3 August 2015

   Ooh nice, dus na morgen! Succes nog even dan! Ahhhh scriptie is ook echt verschrikkelijk :p
   Oehh wat fijn dat je zo veel fruit eet! Als ik het in huis heb eet ik het ook wel echt heel veel, maar soms vergeet ik het te kopen en dan eet ik t helemaal niet;) en ah, van fruit kun je nooit genoeg eten toch?;p
   Super leuk om te horen dat je ‘t inspirerend vindt!
   Ahh en jammer van het boek haha!

   Reply
 3. Lisa 1 August 2015

  Lekker bezig! Ik ga 100 years maar meenemen op vakantie, ik ben benieuwd!
  Wekelijkse dingen bijhouden zijn trouwens vet moeilijk, lastiger dan dagelijks of maandelijks, volgens mij. Succes ermee deze maand!

  Reply
  • Anne-Fleur 3 August 2015

   Jaa ben benieuwd wat je er van vindt! Zijn we soort van elkaars lievelingsboek aan het lezen (ik weet niet 100% zeker of 100 years m’n lievelings is, maar wel een van de).
   Ja is wel lastig.. dan is het meer een soort van gewoonte, of nouja, het zou een gewoonte moeten zijn ;) Dankjewel!

   Reply
 4. Stephanie 1 August 2015

  Ik vind echt dat je goed bezig bent hoor, heel productief! Hoop dat je snel een nieuwe psyc toegewezen krijgt :). Ben trouwens je blog gaan volgen! Leuke blog heb je ^^

  Reply
  • Anne-Fleur 3 August 2015

   Liefff dankjewel! :D

   Reply
 5. Elsbet | La Vie Pure 1 August 2015

  Superleuk, zo’n update!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *