2015 to do update #9 – September

Schermafbeelding 2015-09-30 om 10.20.03
O o september, je kwam en ging zo snel als een vogeltje. Ofzo. Geen idee. Ik weet het zelf ook niet hoor. 

ZELF

– Werken aan mezelf
Druk mee bezig en dat is soms confronterend. Maar het is oke. Dat hoort er bij.
– Yoga 2 keer per week
Haha okeeee zo goed als het vorige maand ging ging het dit keer niet. Maar 2 keer per week is volgens mij sowieso gelukt! Yay!
– Weekplanningen maken
Uhm. Jaaa… dus.
– M’n cyclus bijhouden
Weer goed bijgehouden, dus dat is fijn. Wel is de app die ik gebruik soms een beetje in de war geloof ik, wat mij dan weer in de war brengt. Niet heel handig.
– Meer doen
Jaa is wel goed gekomen hiermee! In m’n eentje in Springhaver werken, naar het Universiteits Museum in Utje, dingen gemaakt, yoga, uhm.. nog meer wel maar geen idee meer.

Schermafbeelding 2015-09-30 om 10.20.27

ETEN

– Meer fruit eten
Gaat goed! Veel werken is veeeeeeeeel fruit. (en groente!)
– Meer zelf maken
Ik maakte seitanburgers, coconutbacon (aahhh zo lekker), een soort rare noten-rozijnen fudge, en ik bakte een cake.
– 2 etentjes organiseren met/voor vrienden
We hadden een etentje met KIND en ik was de chef. Ik reken ‘m niet helemaaal goed voor de 2015 to do want ik heb ‘t niet zelf georganiseerd, maar ik wilde ‘m toch even een eervolle vermelding geven.
– Beter eten
Ja over het algemeen gaat dit nog steeds goed!
– Iets bakken
Die cake dus, die ik hierboven ook al noemde. Die heel erg lekker was trouwens! Een echte herfstcake met warmende kruiden, appel en rozijntjes. Yum. Daar zou ik eigenlijk een receptje van moeten posten.

LEZEN
– My Family and Other Animals, Gerald Durrel
Uitgelezen. Loved it! Wil ook graag andere boeken van hem gaan lezen!
– The Millstone, Margaret Drabble
Over een chick die zwanger wordt. Mooi boek, de hoofdpersoon en ik denken nogal hetzelfde over dingen na. Freaky.
– Tender is the night, F. Scott Fitzgerald
Nu in bezig. Al lees ik wat slomer dan vorige maanden.

Schermafbeelding 2015-09-30 om 10.20.41

KIJKEN
– Gilmore Girls
Uhm dit is eigenlijk de enige serie die ik op dit moment kijk. Heerlijk, fijne fijne humor en lekker niks aan de hand.

CREATIEF/DIY
– 2 keer per week tekenen
Tekenen doe ik even eigenlijk helemaal niet meer. Begint wel weer ‘n beetje te kriebelen maar vaak heb ik het ‘te druk’ met schrijven.
– Met meer regelmaat bloggen
Volgens mij ging dit soms goed en soms niet afgelopen maand. Whoeps! Maar ik moest ook wel veel werken, en met al m’n geschrijf.. ik zal weer eens beter m’n best doen komende maand ;-) sowieso heb ik nog een singer-songwriterverhaal en nog een maandelijks verhaal, en is morgen (1 okt) mijn vegan verjaardag! 1 jaar woooo!! En begint natuurlijk de vegen challenge!
– Muziek
Jaa gaat goed hiermee! Nog 2 nieuwe beginnetjes van liedjes. Die wil ik graag uitwerken. Hopelijk hoef ik volgende week iets minder te werken zodat ik wat meer tijd heb.

SPULLEN
– Minder kopen
Okeeee ik kocht weer 2 boeken.. en ik ging bij Lush langs.. en morgen wil ik eigenlijk eens gaan shoppen, maar verder gaat het goed ;-)
– Opruimen
Ik heb ook weer allemaal kleren weggedaan en weet nu heel duidelijk wat ik graag nog wél in m’n spreekwoordelijke kledingkast wil hebben.

Schermafbeelding 2015-09-30 om 10.21.08

September was fijn. Jemig.. september is gewoon alweer voorbij!! We gaan echt al naar het einde van het jaar en ik snap er niks van dat het allemaal zo snel gegaan is.. ik heb echt het idee dat ik nog maar net met die hele 2015 to do bezig ben. Wajo.
Maar goed, ja, september was fijn, met lastige dingen ook wel, maar oke oke. Die horen er bij. Heeeeel veel geschreven weer en m’n nieuwe boekje is ook al weer bijna vol. Morgen maar een nieuwe kopen! #ZININ

Voor oktober.. iemand kwam met het idee dat ik maar eens moest gaan fietsen. Ik heb nu zo’n halve stad halve racefiets (en ik voel me een vieze mega hipster als ik er op fiets maar oke het is wel chillen nu ik 20 minuten naar m’n werk moet fietsen). Dus misschien moet ik inderdaad maar gaan fietsen. En weer doorgaan met het vele yoga’en. En schrijven. Misschien nog een keer die cake bakken en dan het recept posten. Misschien een museumjaarkaart kopen en iets doen aan mijn lage niveau    van culturele invloed op maandelijkse basis. Op bezoek bij m’n oma in het oosten van het land. Afspreken met vriendinnen.. genoeg te doen.

Updates: januari – februari – maart – mei – juni – juli – augustus
Klik hier om alle berichten in de categorie 2015 to do te bekijken.

5 Comments

 1. kim 2 October 2015

  coconutbacon?

  Reply
 2. Sanne 9 October 2015

  Hahahaha ‘ik voel me nu een vieze mega hipster’, over je fiets. Ik denk dat je fiets heel chill is, als je er zo snel mee bent. Hopelijk kun je er ook lekker wat langer op fietsen als je dat wil gaan doen. Fleur dit is zo leuk om te lezen en zo lekker compact enzo ook. Soms zijn lange teksten fijn (want jouw lange blogberichten lees ik ook heel graag) maar soms zijn compacte korte teksten / lijstjes ook heel fijn (en aan dat laatste kan ik echt een voorbeeld nemen! Ik leg altijd ALLES uit. Net zoals dit ook weer een uitleg was…..). Ik heb trouwens hetzelfde met het 365 dagen project, dat ik het idee heb dat ik pas net begonnen ben en het is gewoon alweer oktober.. ook omdat ik achter blijf lopen met posten haha.
  liefs, fijn weekend! Goed je fruit en groenten eten dit weekend! ;)

  Reply
 3. […] januari – februari – maart – mei – juni – juli – augustus – september – oktober – november Klik hier om alle berichten in de categorie 2015 to do te […]

  Reply
 4. […] Ik heb het hier al eerder eens over gehad. Super fijn cafeetje, ook mega fijn voor biertjes! Er zit een bioscoopje bij waar ze fijne art […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *