2016 to do update #1

Schermafbeelding 2016-01-11 om 08.30.58
Jaa mijn eerste van de wekelijkse updates. Spannond. Ik werkte, maakte, deed leuke dingen en spannende dingen. Oke dat was het! Oke grapje. God wat een leuk grapje.

Maandag
Had ik een afspraak met m’n diëtiste, nog maar 0,2kg te gaan! En omg ik heb verder deze week zo veel lopen vreten dat ik er nu potdomme toch echt wel moet zijn!
Daarna moest ik werken tot sluit, ‘s avonds kwam Stef en keken we Twin Peaks omdat we verslaafden zijn.

Dinsdag
Had ik een afspraak met m’n psycholoog, ik lijk wel een crazy person zo vaak ik bij die instelling kom. HOI BEN IK WEER HAHAHAHAHA OKE GEZELLIG DOEI. Daarna had ik een sollicitatie gesprek! Wat ik heel spannend vond maar ‘t was eigenlijk gewoon een leuk gesprek. Ik ging met de bus weer terug naar huis want ik was lui en wilde ook niet compleet bezweet bij m’n sollicitatiegesprek aankomen dus eigenlijk was ik heel slim. Lunchte met Steffie (besan eitje op brood met mayo en tomaten ketchup want yolo).

‘s Avonds had ik m’n eerste keer pottenbak les! Wat ik heel spannend vond maar waar ik ook mega veel zin in had. Het was echt heel erg leuk. De locatie ook; een prachtige werfkelder met prachtige kopjes en bakjes en kommetjes door cursisten gemaakt. De medecursisten waren super lief en maakten al zulke mooie dingen! Het is om de week en ik kan eigenlijk niet wachten!

Woensdag
Had ik een chille ochtend en gaf ik zangles, wat leuk was! We deden ‘n best wel moeilijk nummer en dan kan je lekker puzzelen hoe je de moeilijke stukken het beste kan doen.

Ik dronk koffie en een omg chai latte met Sophie bij de Bagels and Penis (We hebben hier zelf erg lang en hard om moeten lachen). Thuis werkte ik aan het geboortekaartje wat ik voor m’n zus mag maken! Ze is in verwachten van een eeneiige tweeling; twee meisjes! ieeek! Zo veel zin in! Dus ik was aan het waterverven, en knippen en plakken in illustrator en met haar overleggen hoe en wat. Het kaartje is nu bijna klaar en dat mag ook wel want eind februari komen ze al!!

‘s Avonds was ik ‘n beetje sippig; ik houd niet zo van avonden in m’n eentje, word dan onrustig in m’n hoofd, ga te veel nadenken en kan niet maar 1 ding doen. Wat resulteerde in dat ik 3 afleveringen van twin peaks keek terwijl ik net iets te vaak op m’n mobiel keek. Zijn er mensen die dit ook hebben? En mensen die tips hebben?;)

Schermafbeelding 2016-01-11 om 08.32.27

Donderdag
Ging ik hardlopen! Ik rende 2,5km, meer mag ik nu ook nog even niet, anders gaat ‘t niet goed met het aankomen. Het was fijn! Thuis rekte en sterkte ik met wat yoga oefeningen.

Ik werd gebeld dat ik aangenomen ben! Vanaf 1 februari ga ik bij de AKO werken. En ergens schaam ik me daarvoor; moet ik niet iets mega cools aan het doen zijn? Iets creatiefs? Iets in mijn vakgebied? Wat zullen mensen van me denken?

Terwijl, ik ga straks genoeg verdienen, heb eindelijk geen geldzorgen meer. Het is een boekwinkel en ik houd van boeken. De mensen lijken me super aardig. Ik vind het mega fijn om in een winkel te werken, ook omdat ik voor mijn eigen projecten en onderneming altijd maar in m’n eentje bezig moet. En zo heb ik alsnog genoeg tijd om te maken maken maken! Hier kan ik dan zelfs meer geld in steken en wellicht me echt meer richten op een online winkeltje opbouwen etc. Stom he, dat ik dat allemaal vind en me toch nog zo zorgen kan maken dat mensen op me neer zullen kijken. Of nouja, ook niet per se stom, maar ik wou dat ik het los kon laten.

Ik werkte verder aan het geboortekaartje en moest toen werken, het was rustig en hoewel ik het liever lekker druk heb kon ik nu wel lezen. ;-)
Na m’n werk ging ik naar Stef, hij had gekookt en een fles wijn en heerlijke olijven gekocht en een super lief kaartje geschreven om te vieren dat ik aangenomen was.

Vrijdag
Hadden we One Trick Pony repetitie. Het ging goed en was erg leuk! Zo fijn om weer even keihard te zingen. 31 januari spelen we met Gluren bij de Buren in Utje dus de set moet er weer even inzitten. Super leuk is dat, de hele dag door zijn er allemaal concerten in huiskamers door heel de stad. Mocht je wat leuks willen doen zou ik er zeker voor gaan! En kom dan ook even bij ons langs ok?:-)

Daarna ging ik ineens mee met Stef naar Amsterdam, waar ik op bezoek ging bij Rosa en hun nieuwe fluffball Sammie. IK WIL OOK EEN KAT. HUILEN. Het was super leuk om ‘r weer te zien en we aten mega veel met grunschnabel ijs toe. En het was niet vegan om Sammie in m’n overvolle tas te proppen maar anders had ik het gedaan.

Schermafbeelding 2016-01-11 om 08.30.45
WANT KIJK DAN OMEGOTJE.

Zaterdag
Sliep ik uit tot wel half 10 en las  a wild sheepchase van Murakami uit. Ik ging verder met het geboortekaartje, schreef een blog voor hier en voor Ik ook, en maakte daar ook nog een illustratie voor. Ik maakte cruesli en ruimde m’n zwijnenstal op. Ik wilde nog gaan hardlopen maar toen was Stef er al. We besloten die dag alleen nog maar te chillen dus dat deden we. We dronken biertjes en maakten pizza en aten veel te veel. We keken The Fountain.. wat ik een nogal slechte film vond. Maar wel met Hugh Jackman. Dus ik had in ieder geval iets om naar te kijken. Al was hij de helft van de tijd wel kaal. Dat was dan weer minder. Maar oke, je kunt niet alles hebben hè, zeg ik altijd maar.

Zondag
Moest ik werken, het was de hele dag heel rustig en toen aan het einde ineens druk, waardoor ik nog drie kwartier lang na sluit bezig was met schoonmaken. Ik belde met mijn oma en at ‘s avonds met m’n huisgenootje terwijl we Wie is de Mol keken en ik helemaal kapot ging om Ellie. O man wat een vrouw. Hi-fucking-larisch. Oja en we aten Apple Crumble, yum!
Daarna ben ik m’n bed ingedoken met The Alchemist van Paolo Coelho, die ik eigenlijk nog uit wil hebben voor we naar Berlijn gaan.. OKE DAT WAS HET.

Oke zoals je ziet moet ik er nog even aan wennen iets meer foto’s te maken :’) Maar goed komende week in Berlijn gaat dat was lukken. Ja of niet want het is mega koud en het gaan SNEEUWEN OMG SNEEEEEEUW JAAAAA. Alleen jammer dat ik niet echt hele goede schoenen heb. Misschien hebben ze daar wel vegan dr Martins hehehehe.

Uhm. Oke. Goed verhaal. Deze week was fijn! Ik heb mezelf veel aan het werk kunnen zetten, en weten dat je eindelijk eens normaal geld gaat verdienen en eindelijk meerdere dagen van de week gewoon weer wat te doen heb (hoera voor opgelegde structuur!!) is ook gewoon een enorme geruststelling.

Deze week wordt het verder rustig qua blogs, al komt er wel een nieuwe Ik ook op zaterdag (zoals ‘altijd’). Misschien dat ik wel op Instagram post aangezien we in ieder geval wifi bij onze Airbnb hebben. Vast wel.
Oke liefs!

11 Comments

 1. Saskia 11 January 2016

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Als je het zelf leuk vindt is het ok toch! Lekker het hardlopen, probeer ik ook regelmatig te doen.

  Reply
  • Anne-Fleur 11 January 2016

   Dankje! Haha ja dat is ook zo :-) ja super fijn hè!

   Reply
 2. Sonja 11 January 2016

  Woehoeee je gaat naar Berlijn in de sneeuw! :D Heel heel veel plezier alvast, ik ben er zelf nog steeds nooit geweest maar het schijnt héél leuk te zijn, haha. Leukkk dat je gaat meedoen met Gluren bij de Buren, ik zou graag komen kijken maar ik ga zelf ook mee doen stiekem. Gefeliciteerd ook met je baan! Heel chill inderdaad om geen geldzorgen meer te hebben. Dat het niet iets in de creatieve sector is: boeiend. Het lijkt mij juist de perfecte bijbaan om dan tussen de boeken te zitten tussen al je creatieve uitspattingen door. Ik zie het al helemaal als zo’n film voor me. Nou, fijne week dus en have fun in Berlijn! Liefs

  Reply
  • Anne-Fleur 11 January 2016

   Oooh wat leuk dat je ook mee doet! Waar speel jij? Jammer dat we niet bij elkaar kunnen komen kijken!;D Maar super leuk!
   Dankjewel! Haha ja dat is ook wel waar eigenlijk.. Fijn als iemand anders dat even zegt ;) dankje voor je fijne reactie!
   En ja ik ben ook zo benieuwd naar Berlijn! En dan ook nog eens in de sneeuw. Ik laat wel weten of het leuk is ;-)

   Reply
 3. Janna 11 January 2016

  Gefeliciteerd met je baan! Zou me niet zo druk maken om wat voor werk het is toch, als jij het maar leuk vindt en je er andere leuke dingen mee kan betalen ;P En wat een geweldige kat trouwens! Oh, en Berlijn is geweldig. Ben er zelf deze kerstvakantie een paar dagen geweest en wil zo snel mogelijk terug! Ben benieuwd naar jouw avonturen daar :)

  Reply
  • Anne-Fleur 18 January 2016

   Dankjewel! Ahh ja heb je ook helemaal gelijk in ;D jaaa mooie kat he? Wauwie, ik wil dr. Wat tof dat je ook net naar Berlijn bent geweest! Ik vond het erg tof en ga er gauw een blog over typen!

   Reply
 4. LOUISE - LOUVETTE 12 January 2016

  Hopelijk heb je je goed geamuseerd deze week!

  Reply
 5. Ireen 14 January 2016

  Ik werk ook in een winkel! Wel met schoenen en kleren (wat ook weer niet zo goed is voor de portemonee maar goed :p). In het begin (en nu nog wel hoor) was ik echt meeega enthousiast, want ik was net 4 maanden afgestudeerd en wou nu wel echt werk vinden hoor! Sjonge, in de sociale sector wouden ze me blijkbaar niet en in de winkel wel dus jeej! :D Ik merk ook wel dat mensen er een beetje neerbuigend over doen. M’n mama vond het bijvoorbeeld niet ok dat ik vier jaar heb gestudeerd om dan in een winkel te werken en de tante van m’n vriend heeft dat ook heel uitgebreid duidelijk gemaakt op oudejaarsavond. Maar goed, ik vind het erg fijn om met de mensen bezig te zijn en ‘t is ook leuk werk. Het loon is trouwens niet om over naar huis te schrijven en daar maak ik me toch wel wat zorgen om maar voorlopig lukt het en in de tussentijd kijk ik stilletjesaan uit naar iets anders.
  Veel succes alleszins! ‘t Is je heel erg gegund :)

  Reply
  • Anne-Fleur 18 January 2016

   Haha oe nee kan me voorstellen dat je dan ook veel gaat kopen ;D maar nee wat je zegt.. ik ben dus ook wel bang dat mensen zo denken, terwijl ik weet ook wel dat ‘t eigenlijk niks uit maakt, dan denken ze maar.. je verdient geld, bent met mensen bezig en ondertussen kun je altijd kijken naar iets anders!
   Bedankt voor je fijne reactie! Altijd goed om te lezen dat er mensen in hetzelfde schuitje zitten ;-) Dankjewel!

   Reply
 6. Madelon 19 January 2016

  Ik heb je blog net pas ontdekt maar wat schrijf je leuk en eerlijk! In ieder geval gefeliciteerd met je nieuwe baan en wie weet komt er altijd nog iets binnen je vakgebied op je pad, al is in een boekenwinkel werken ook hartstikke tof :)

  Reply
  • Anne-Fleur 23 January 2016

   Wat lief, dankjewel! Ik doe m’n best ‘t zo eerlijk mogelijk te houden ;-)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *