2016 to do week 11 – Skeeleren, twister, geen idee

Schermafbeelding 2016-03-14 om 11.51.27
Hoi kindergeitjes! Afgelopen week was fijn. VOORAL HET WEER OMG. Dus daar heb ik ook maar even goed gebruik van gemaakt. HOE DAN? Nou lees vooral verder want het is allemaal SUPER SPANNEND.*

Maandag
At ik na m’n werk met Sophie bij Kafé België, waar ik op instagram had gezien dat ze de burger van Just Like Your Mom hadden maar die hadden ze nu niet meer dus nadat ik door mijn tranen heen het menu weer kon lezen bestelde ik een soort van erwtensoep-achtige soep met gerookte tofu en brood en salade. Yum. Ze hebben daar dus altijd wel minstens één vegan optie, en meeeega veel lekkere biertjes. Aanrader, sowieso.

Schermafbeelding 2016-03-14 om 11.51.15

Dinsdag
Ging ik ‘s ochtends voor het eerst in een maand weer naar mijn diëtiste, wat ik dus best wel spannend vond. Maar mijn gewicht is nog steeds goed en dat geeft me nu ook het idee dat ik wel weer wat kan gaan sporten. Sowieso wilde ik deze week gewoon weer met de fiets naar m’n werk. Ik had nogal vaak de bus genomen, ook omdat het dan mega kut weer was en ik dacht JA DOEIIIII maar ook omdat fietsen en werken nog niet helemaal ging qua energie (hoiiii ik ben oma anne-fleur). Nu gelukkig al veel beter!
Na m’n werk at ik thuis en ‘s avonds kwam Stef nog op bezoek. Gezel-XL.

Woensdag
Uhm.. werk.. en verder geen idee meer. Oeps. Volgens mij was ik bij Stef. En deden we mahjong ofzo.

Donderdag
Was Stef en Anne-Fleur dag. Ja zulke kneusjes zijn we. Beiden waren we vrij dus we wilden wat leuks doen samen. Dat werd schoenen kopen voor Stef, een jurk kopen voor mij (die te groot is dus die moet ik weer even ruilen), en een ijsje kopen! Ik had watermeloen en passievrucht en werd uitgelachen door Stef omdat ik er een foto van wilde maken (onze arme vriendjes ook altijd, zo’n zwaar leven). Ik geloof dat we ‘s avonds weer mahjong deden maar pin me er niet op vast.

Schermafbeelding 2016-03-14 om 11.51.40

Vrijdag
Moest ik van 9 tot 6 werken, waar ik super tegen op keek, maar het ging eigenlijk heel prima. Maar verder was ik wel gewoon gaar.

Zaterdag
Had ik pottenbakles. Ik draaide 2 kopjes af. 1tje schoot helaas los dus die had allemaal groeven en een stukje er uit en shit, maar goed, die heb ik nog wel soort van kunnen redden en die textuur was ook eigenlijk wel tof. Mijn geglazuurde dingetjes waren helaas nog niet afgebakken. Verder heb ik vrij weinig gedaan. Oja, nog een oortje aan een van die mokken gezet! VET LEUK. En getekend op een plantenbakje.
Daarna had ik met Stef bij mij afgesproken. We gingen naar een kringloop in de buurt want ik wil graag 2 stoelen (want ik heb er maar 2) maar we gingen weg met skeelers. (HOE DAN)
Dus toen moesten we maar skeeleren. Het was zuuulk mooi weer. En man wat was dat zwaar :’) en super eng toen we een helling af gingen en ik alleen maar dacht O GOD IK GA ZO DOOD. Maar dat gebeurde gelukkig niet. We aten risotto. Lekkor.

Zondag
Bakte Stef fluffy american pancakes die mega lekker waren. Daarna ruimde ik vet veel shit op en Stef hielp me daarbij, heel fijn. Adam kwam daarna op bezoek en met z’n drieën gingen we wandelen bij Amelisweerd, waar we een biertje dronken in de zon. ‘s Avonds deden we allemaal spelletjes; ligretto, speed, yaniv, set en.. omg.. twister. Adam is echt de grootste persoon die ik ken en het was -mede daarom- echt hilarisch.

Processed with VSCOcam with hb2 preset
ik bedoel kijk dan. (al lijkt het hier wel extra erg)

Schermafbeelding 2016-03-14 om 11.51.54
ZO LEKKER.

Ok en nu is deze week al weer begonnen. IK WORD VRIJDAG VIJFENTWINTIG JONGENS. Eigenlijk wil ik heel graag iets leuks weggeven! Ook omdat ik bijna 200 volgers heb en 600 op ig en eigenlijk kan het me niet zo veel schelen maar het is natuurlijk wel leuk en élke reden om een cadeautje weg te geven is een goede reden! Maar goed ik vergeet steeds dat ik dat wil doen. Maar help me aub herinneren dat ik dat deze week ff doe oke? OKE IK HOUD JULLIE ER AAN.**

*nee het is niet écht super spannend, vrij lauw, maar ach ja
** ik ben in het echt minder agressief dan mijn dwingende gebruik van capslock doet vermoeden

ps. ik heb week 10 ff overgeslagen want het is week 11.. dus volgens mij liep ik het hele jaar al een week achter omdat ik pas in de tweede week begonnen was met deze updates, maar ja anders is het ook gewoon wel een beetje verwarrend bedacht ik me nu.

2 Comments

  1. Hester 14 March 2016

    Hahaha ik vraag me serieus af of je in het echt ook zo praat want het is heerlijk, geeft me altijd een beetje hoop voor de mensheid ook. En fijne foto’s ja.

    Reply
  2. […] beertjes! (KIJK IK BEN HET NIET VERGETEN) Zoals ik in mijn to do al zei; vrijdag word ik 25. KWART EEUW. Fack yass. Kijk eens naar mij, een jonge vrouw in de bloei […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *