2016 to do week 13 – werken, chillen, half jaar

Schermafbeelding 2016-03-28 om 10.50.12
Hoi! Okeeee dan week 13 zit er weer op. Niet heel veel bijzonders, maar wel een fijne week.
Dus ja, dat is boffen.


Maandag
Moest ik van 10 tot 6 werken en had ik na m’n werk repetitie van KIND, de band van Stef, het was de voorlopig laatste repetitie maar het was echt zó leuk weer met die formatie muziek te maken. De liedjes zijn gewoon echt heel erg goed en leuk om te doen. En naja, Stef zien en horen zingen en spelen, daar word ik gewoon heel erg blij van. Daarna dronken we een biertje in Springhaver en swapten we onze gezichten.

Dinsdag
Moest ik werken. Daarna at ik thuis.. ik weet eigenlijk niet meer wat, en keek ik Hannibal.

Schermafbeelding 2016-03-28 om 10.50.22

Woensdag
Moest ik werken en ging ik ‘s avonds naar Stef. Op de een of andere manier dachten we beiden dat we die dag een half jaar samen waren dus dat vierden we maar eigenlijk was dat pas de 24ste. Ik kreeg een heel goed uitziende vegan rode wijn (die ik moest bewaren voor een speciale gelegenheid) en schreef ‘s avonds een brief aan Stef (die een afspraak had en er dus niet was). Oja ik facetimede ook nog met Rosa, wat heel fijn was.

Donderdag
Ging ik de stad in en kocht ik een blouseje. En bijna een ring. Nouja, niet bijna, maar nu wil ik ‘m wel eigenlijk kopen. Ohjee. Stef en ik aten een broodje met hummus buiten op mariaplaats. Ik moest daarna naar m’n psycholoog, wat fijn was. Daarna spraken we bij mij af om een stuk te skeeleren en samen te eten. ‘s Avonds had Stef een bezichtiging voor een studio. Oja en ik gaf Stef ook nog m’n brief en een boek (Words without Music van Phillip Glass).

Schermafbeelding 2016-03-28 om 10.50.35

Vrijdag
Dacht ik dat ik van 10 tot 18 moest werken. Terwijl het van 13 tot 18 bleek, maar gelukkig vonden ze het niet erg en werkte ik gewoon wat extra uurtjes. Stef hoorde dat ‘ie mag gaan verhuizen dus yay.

Zaterdag
Had ik pottenbakken. Het lukte echt voor geen METER. Wat mega frustrerend was. Het centreren van de klei lukte gewoon echt niet. Ik heb twee keer een kopje gemaakt en ze waren beiden zo scheef dat ik ze maar weer weg deed. Als laatste draaide ik gelukkig nog wel een bakje. Daarna thuis eten en weer op naar de stad voor een One Trick Pony repetitie (donderdag optreden in Enschede!:-)) die mega ruk ging haha. Maar ook wel weer erg leuk was. We dronken een witbiertje in het hofje van Stef’s huis IN DE ZON. Eigenlijk was het veel te koud maar we hebben het geprobeerd. Ik ging naar huis waar ik seitan maakte en het op een broodje at met aardappeltjes uit de oven en een salade met hummus dressing. Yum.

Schermafbeelding 2016-03-28 om 10.50.45

Zondag
Ging ik na een chille ochtend thuis op naar Stef. Die middag hadden we afgesproken bij een van z’n zussen met z’n familie. We liepen door een prachtig zonnig Utrecht en aten vervolgens met z’n allen. Iedereen had iets gemaakt, een soort potluck idee, en ze hadden ook wat vegans gemaakt. Zo lief. We dronken speciaal biertjes en hadden het over het milieu, dierlijke eiwitten, gezondheid en over het referendum en over of we niet beter af zouden zijn met een aristocratie in plaats van een democratie (antwoord; nee).

Het was een fijne week. Met ook wel moeilijke stukjes, zware gesprekken. Tranen. Maar uiteindelijk eindigde het goed en fijn. Alles uitgepraat en in balans.

Ik heb met mezelf één afspraak deze week: overdag geen -of uiterlijk één- afleveringen van series kijken. Afgelopen maanden heb ik echt te veel tijd weggegooid met het kijken van series. En naast dat ik m’n tijd ermee vergooi is het ook een manier om maar niet te hoeven dealen met dingen in m’n hoofd. En een manier om maar geen werk te doen. Instant gratification monkey blij, ik niet blij. Wat ik nu al merkt wat helpt; podcasts luisteren. Je hoeft niks te kijken dus je kunt je kamer opruimen, tekenen, maken, en ondertussen leer je wel wat. Of gewoon muziek luisteren. Of een boek lezen.

Nouja goed, dat dus. Je hoort volgende week wel hoe het me vergaan is.
ps. sorry dat ik soms zo sloom ben met op jullie lieve reacties reageren. Ik lees altijd alles en vind het mega leuk en lief en  zit ook vaak genoeg hard op te lachen, maar ik ben dan gewoon zo’n kneusje die dan niet denkt; oh als ik nou gelijk even reageer is dat het leukste en vergeet ik het ook niet!

pps. Fijn Pasen nog xxxx

3 Comments

 1. Lisa 31 March 2016

  Sorry maar dat laatste plaatje… is dat nou seitan… of is het brood :P Het lijkt heel erg op allebei!
  Ik hoop dat het lukt met het geen series kijken en het niet uitstellen :)

  Reply
 2. Sara 2 April 2016

  Wat een mooie blog heb je! En niets kan op tegen zelfgemaakte seitan :-)

  Reply
  • Anne-Fleur 5 April 2016

   Dankjewel! Wat lief:) neeee echt niet hè!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *