2016 to do week #16 – pottenbakken, nichtjes, Amersfoort 

Schermafbeelding 2016-04-18 om 11.03.28
Allereerst, bedankt voor jullie reacties op mijn vorige post. Ik moest het gewoon even kwijt en vond de hoeveelheid bijval erg prettig. Oh en 200 volgers hoiiiiii. Merci dat jullie er allemaal zijn.

Maandag
Ging ik ‘s ochtends naar de psycholoog en toen naar m’n werk. Uhm.. Verder geen idee wat er die dag gebeurde. Waarschijnlijk keek ik Girls en ging ik slapen.

Dinsdag
Sprak ik ‘s ochtends af met Sophie, we dronken koffie en kletsen en hadden bezoek van een meeeeeega leuke kat die we Frits doopten. Toen moest ik werken en ‘a avonds ging ik naar Stef. Tijdens het eten besproken we onze plannen voor de echo opera en ik geloof dat we vrij vroeg gingen slapen voor de leeftijd die we hebben.

Schermafbeelding 2016-04-18 om 11.03.51

Woensdag
POTTENBAKKEN. Na m’n werk dan. Ik had twee kommetjes uit de oven (zal er gauw eens foto’s van maken!), draaide 3 dingen af geloof ik, en deed een poging tot het maken van kleine bordjes, om je ringen op te bewaren ofzo weetjewel. Daarna snorkelde ik naar Stef.

Donderdag
Ging ik ‘s ochtends bloedprikken. Gewoon voor de zekerheid. Ik was zenuwachtig maar eigenlijk viel het reuze mee. Hopelijk gaan die 7 buisjes me vertellen dat ik gezond ben en lekker door moet gaan met m’n healthy fabulous life.
Daarna zouden Stef en ik hardlopen maar iemand had geen zin en ík was het niet (maar ik mocht hier geloof ik geen grapjes meer over maken). We gingen naar een grote kringloop en naar de Ikea waar we snoepjes kochten en ik kocht nog chips en koekjes. Want waarom niet. (NOU??? WAAROM NIET???)
Aan het eind van de middag had ik met Rosa afgesproken. We dronken ginger ale in het zonnetje en we hadden het over van alles. Later aten we bij Gys en dronken we nog een biertje met Stef. Na de fietstocht naar huis viel ik vervolgens gauw in slaap.

Schermafbeelding 2016-04-18 om 11.03.41

Vrijdag
Ging ik na m’n werk naar Stef. We waren mega moe en keken Jungle Book wat echt ZO LEUK WAS. Die film en die liedjes!!!

Zaterdag
Pottenbakken! Ik draaide drie kopjes en gooide toen nog een enorme homp klei op de schijf om te oefenen met centreren. Even dacht ik nog een enorme pot te maken maar het mocht niet baten. Achja.
Ik lunchte met Stef want ik had z’n fiets geleend dus die moest ik terugbrengen en toen had ie net lunchpauze op z’n werk dus wauw dat kwam goed uit. En ging daarna door naar m’n zus in Leiderdorp. Om bij te kletsen, om te knuffelen met m’n wondertjes van een nichtjes, om te kletsen en te spelen met m’n neefje.

Schermafbeelding 2016-04-18 om 11.04.15

Zondag
Sliep ik uit. Naja, tot half 8. Wauw woohoo. Nee joh is helemaal prima zo. Ik lanterfanterde mijn ochtend door, besloot ineens aan de slag te gaan om een webshop te maken, liep voor het eerst 5 km hard (met 1x lopen), en ging toen op naar Amersfoort.
Ik sprak daar af met 2 vriendinnen/oud-klasgenoten. We aten samen en gingen toen Tineke of ook wel Tenfold en Lucky Fonz III bekijken in Fluor. Het was mooi en heel erg leuk en ik bof maar met zo veel creatieve vrienden.
Op het moment dat ik dit typ ben ik onderweg van Amersfoort naar huis. Net in de trein, nu wachtend op de bus in de kou. Ik wou dat ik het moment wat meer kon waarderen maar ik ben moe en wil gewoon slapen want ik moet morgen weer vroeg op. Maar oke. Bijna in bed. (en nu is het maandagmorgen en maak ik snel deze post af voor ik naar m’n werk toe moet, fijne week!)

Schermafbeelding 2016-04-18 om 11.04.46
IK BEN ZO TROTS OP TINI

Schermafbeelding 2016-04-18 om 11.03.12
En nog even een foto van een foto van Stef en mij. Want waarom niet. (NOU??? WAAROM NIET???? oke die grap had ik al eens gemaakt tot ziens)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *