2016 to do week #17 – Den Haag, ECHO, webshop

Schermafbeelding 2016-04-24 om 15.31.55
Hiya folks. Veel foto’s, veel eten, veel blog.


Maandag
Werk. Saai. ‘s Avonds KIND repetitie waarbij we met z’n alleen bezig gingen met het uitwerken van een nieuw nummer. Leuk en ik houd er nooit zo van omdat ik daar mega onzeker van word en alleen maar denk OMG IK VERZIN ALLEEN MAAR KUTDINGEN. Maar ook leuk dus. En daarna biertjes bij Springhaver.

Dinsdag
Werk. Thuis pasta met rode saus, courgette en aubergine (mamasaus!) gegeten. Niet de meest sprankelende dag in mijn bestaan maar het was prima dus dat is fijn.

Schermafbeelding 2016-04-24 om 15.31.29

Woensdag
Weeeeerk. En toen pottenbakken! Ik draaide 3 dingen af, betekende 3 dingen, maakte nog wat dingen BAM BAM BAM CHECK MIJ EENS DRAAIEN. Ik ben (zoals ik geloof ik al in m’n vorige to do schreef) bezig met het maken van een webshop! Met m’n potjes en bakjes! Het is eigenlijk al wel klaar maar ik durf het nog niet echt online te gooien, dus dat ga ik morgen maar doen. Er staan ook nog maar 4 dingen op want girrrrl sommige dingen wil ik gewoon zelf houden okeeee?

Donderdag
Hadden Stef en ik een afspraak met een instantie die zich richt op nieuwe muziek en muzikanten en componisten etc.. en ze vonden ons plan tof DUS DAT GAAN WE NU ECHT DOEN. Omg doodeng maar dan op een leuke manier. Leuk spannend. Dat. Het plan is dus een Echo Opera (niet letterlijk een opera) op/rond een van de forten hier in Utrecht. En die voorstelling moet volgend jaar zomer al plaats gaan vinden.. dus dat wordt veel schrijven, plannen, repeteren, regisseren, en subsidieaanvragen doen. O man helemaal cray cray. Verder aten we in de zon, liepen we hard, en dronken we koffie in park Lepelenburg.

Schermafbeelding 2016-04-24 om 15.31.45
Processed with VSCO with f2 preset

Vrijdag
Na werk at ik met Stef. ‘s Avonds gingen we naar een openingsfeest in het Centraal Museum. Dus lekker kunstkakken in het donker (naja.. er was natuurlijk gewoon licht aan binnen), en gratis biertjes drinken in de museumtuin (die heel mooi aangekleed was!) en oja stiekeme dansjes in het donker onder het enorme tentzeil dat ze gespannen hadden.

Schermafbeelding 2016-04-24 om 15.32.06

Zaterdag
Weer pottenbakken! Ik draaide 3 dingen af en maakte toen nog 1 soort van kom mok (omg ik realiseer me dus pas in m’n 25ste levensjaar dat kom omgekeerd mok is). En ik riep Kimmy (hierboven) tot leven. Ik wilde graag een plantenbakje met karakter.
Daarna naar Den Haag  met Willemijn voor heeeeel veel eten, praten, wandelen en nog meer eten. Hoe veel eten? NOU ZO VEEL ETEN:

Processed with VSCO with hb2 preset
Broodje (seitan) eend bij Veggie 4 U (.. tenminste, zo heet die supermarkt toch?) mega lekker.

Processed with VSCO with hb2 preset
We deelden een pizza als voorgerecht want waarom niet.

Processed with VSCO with hb1 preset
Oja en toen nog bittergarnituur (MET VET LEKKERE KIBBELING OMG volgende keer neem ik alleen dat), een kaassoufflé, braadworstjes, um ja en ook maar een salade.

Zondag
UITSLAPEN. EINDELIJK. Eindelijk eens tot 9 uur kunnen slapen. Daar had ik zo veel zin in. Toen belastingaangifte doen en andere saaie dingen. Ik heb nog iets gedaan maar weet niet meer zo goed wat.. ja en toen de stad in op de fiets (en natuurlijk ging het hagelen en was het meeeega koud) voor koffie en thee en pancakes met Anne bij Gys. Ze stuurde me ooit een mailtje of ik koffie wilde drinken en na een half jaar aan moeilijk plannen en ‘ohnee dan kan ik toch niet’ en ‘zullen we toch een week later’ en ‘oh nee maar dan had ik toch al iets anders’ (of zulk soort dingen in ieder geval) lukte het eindelijk! Ik vond het heel gezellig :-) Het blijft altijd eng om met mensen die je alleen van het internet kent af te spreken (want wat als het mega ongemakkelijk is en je hebt helemaal niks om over te praten maar je durft ook niet na 1 kopje koffie te zeggen.. nooou… ik moet eh.. maar eens gaan want ik heb nog een.. eh.. ding.. ja een kat, een afspraak met een kat. Ja.. uhm.. een .. kat ja..), maar ook wel leuk eng gelukkig, dus -buiten dat ik wel echt een ramp ben ik daadwerkelijk een afpsraak plannen- sta ik nog altijd open voor kopjes koffie met wildvreemden die dat ook leuk vinden.
Verder ga ik nog hardlopen vandaag (ik schud nee met mijn hoofd terwijl ik dit typ want ik heb echt zo geen zin), de keuken schoonmaken (ik begin er nu spottend  bij te lachen want ik bedoel komaaaan) en het eten klaar hebben als Stef uitgeput van z’n werk bij mij neerstrijkt (ik val van m’n stoel van het lachen onderhand)(nee niet echt, maar het zou al een overwinning an sich zijn als ik überhaupt boodschappen gedaan heb voordat Stef hier is)(hij is echt een betere huisvrouw dan ik hoor)(oei wat onfeministisch van me).

NOU IK GA DOEI! Oja en DUS MORGEN GA IK MIJN WEBSHOP DAN MAAR ONLINE GOOIEN OMEGOTJE VET ENG.

Processed with VSCO with hb2 preset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *