2016 to do week #18 – poesje, koningsnacht, verhuizing

Schermafbeelding 2016-05-02 om 08.53.26
Een mega vreemde week met koningsdag en Stef die ging verhuizen en ik sliep de hele week niet thuis omegotje.

Maandag
Werk. ‘s Avonds chillen bij Stef.

Dinsdag
Werk. Saai. ‘s Avonds naar Amsterdam, naar Rosa. We aten ergens met delen van haar familie (Rosa en ik waren vroeger overbuurmeisjes dus die ken ik allemaal:)) en er was speciaal voor mij wat vegans, wat fijn was. We dronken wijntjes en gingen toen op de fiets naar haar huisje. EN NAAR SAMMIE. Zij en haar vriend wonen in een mega mooi huisje met een suuuuuuuper lieve poes. Echt omegotje wat een schatje.

Woensdag
Koningsdag! We gingen lekker vroeg eropuit maar de stad was nogal dood. We begonnen maar bij de Apollolaan, waar ik een zoutvaatje in de vorm van een kat kocht en een kommetje. DAT WAS HET. Echt, saaiste koningsdag ooit, qua aankopen dan, want verder was het erg gezellig en ontmoette ik 2 parkietjes. Ik had nog nooit zulke vogeltjes in het echte leven ontmoet en ze waren zo schattig. Ik wil er 5. Ik bleef -in de trant van yolo- nog een nachtje slapen en we aten mega lekker en keken planet Earth met Sammie.

Schermafbeelding 2016-05-02 om 08.53.13

Donderdag
Weer op naar huis. Spullen pakken en toen naar Stef. Geen idee eigenlijk wat ik verder nog die dag gedaan heb. Laatste nachtje in Stefs oude huis in ieder geval. (ohja, en sleutel ophalen en couscoussalade eten in z’n nieuwe crib zoals je hieronder kunt zien)

Schermafbeelding 2016-05-02 om 08.53.54

Vrijdag
Ging Stef dus verhuizen. Ahw ik ga z’n mooie hofje missen, met de vrouw met 7 katten, en het gras en de bomen en dat je zo in de stad bent, en z’n vide (waar we nooit op sliepen maar oke). Maar goed ik moest werken. Ik voelde me niet zo lekker en was mega moe. Eigenlijk zou ik ‘s avonds naar Tineke in Tivoli (laatste keer als voorprogramma van Lucky Fonz III!) maar ik was echt zo moe en ik had eigenlijk ook bedacht dat het op zaterdag was ipv vrijdag.. dus uiteindelijk ben ik na m’n werk gelijk naar Stef gegaan om daar nog een beetje mee te helpen en vervolgens vroeg z’n nieuwe bed in te duiken. Super jammer want hoe vaak staat een van je beste vriendinnen in fucking Tivoli? Nouja dit was voor mij de eerste keer.

Schermafbeelding 2016-05-02 om 08.54.10
dit aten Rosa en ik nog, zo lekkor

Zaterdag
Pottenbakken. Het ging voor geen meter, wat zo veel frustratie opleverde dat het nog meer voor geen meter ging. Wat jammer was want ik wil het graag leuk houden. Maar goed. Daarna naar huis, keuken schoonmaken en even aan het werk voor de ECHO opera. Ennnn toen op Stef z’n werk de sleutel ophalen en boodschappen doen. We aten simpele spaghetti en keken Matterhorn (mijn lievelings Nederlandse film).

Zondag
Werden we om 7 uur wakker en gingen we hardlopen. 5km fack yass. Wel met lopen want fuck die shit (we gingen niet om 7 uur hardlopen trouwens hoor, mijn god nee, eerst koffie, dan kijken we wel verder). Toen naar de Ikea, waar Stef doodongelukkig werd en ik best wel gelukkig. Oja en nog naar de Praxis, waar ik me kapot verveelde. Gewoon zo’n dag waarop je veel dingen doet die allemaal chillen zijn. Lezen in de zon, wandelen, beetje aanklooien, koekjes eten. ‘s Avonds at een vriend mee en speelden we Janiv (ik verloor) en Cards Against Humanity (dit won ik natuurlijk wél)(want ik ben een naar persoon).
Toen sliep ik eeeeeeeeeeeeeeeindelijk weer eens thuis. Thuis waar Sammie (het hondje van de mama van mijn huisgenootje) op bezoek is! Dus daar ga ik zo maar eens een stukje mee lopen.
NOU LEKKER BOEIEND ALLEMAAL DOEIIIII.

Schermafbeelding 2016-05-02 om 08.54.21

5 Comments

 1. Anna 2 May 2016

  Ahhh, zo lief, die poes :). En wat jammer van zo weinig Koningsdag aankopen, maar gelukkig was het een gezellige dag :). Ik ben eigenlijk helemaal niet de markt over gegaan dit jaar, volgend jaar maar weer eens. Is altijd zo leuk <3.

  Reply
 2. Laura 2 May 2016

  even. serieus.
  ik heb nog nooit gereageerd volgens mij (of wel?) (idk), maar ik vind jou ZO geweldig.
  echt.
  en nu niet sputteren ofzo en gewoon zeggen ‘ja weet ik. ik ben geweldig. duh.’
  want dat ben je.

  en dat wilde ik even zeggen. ja.
  dus. dat.

  oh en ik ga binnenkort een potje dingetje van je kopen want ik vind ze tof. en stiekem wil ik ook pottenbakken nu.

  Reply
  • Anne-Fleur 9 May 2016

   Hahaha wat lief! Dankjewel!
   Haha leuk! En jaar doen! Pottenbakken is zo leeuuuk!!

   Reply
 3. Sanne 7 May 2016

  Die laatste foto is echt zo prachtig.
  En de foto met het katje Sammie is LIEF en ook met die parkietjes!
  En ik moet ook nog steeds lachen om die foto van jullie couscoussalade en die vinger van Stef op dat blaadje. Haha.
  Echt zo cute dat die poes zo voor de televisie zit! CUTE.
  Ik vind je dagboekjes altijd zo leuk om te lezen Fleur.
  Fijne zondag alvast!
  Liefs!
  Ohja ik zag nog een coole serie pottenbaksels in een tijdschrift waar ik een foto van had gemaakt omdat jij het moest zien, even kijken of ik het nog in m’n telefoon heb staan.

  hahahahaa ooo Fleur ik schreef dit hierboven echt twee uur geleden en werd dus ontzettend afgeleid door van alles. Ik ga nu zoeken ja.

  Gevonden! ‘Bubblegraphy van Studio Oddness is een serie vazen afgewerkt met een zeepglazuur waarin bellen werden geblazen.’ Als je het googelt zie je het gelijk. Misschien vindt je het wat!
  Liefs

  Reply
 4. Iris 24 June 2016

  Ja iddd! Keimoooooie poes! En zo een relax leventje dat jij leidt ;) En die maaltijd ziet er zo vettig lekker uit!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *