2016 to do week #20 – plantsplurge, werk, potjes

Schermafbeelding 2016-05-16 om 10.25.33
Een chille week, waarin ik vet veel planten kocht, mega moe was, en 2 nieuwe potjes uit de oven mocht vissen. OMGGGG.

Maandag
Psyq en toen werk. ‘s Avonds zou ik naar m’n zus in Rotterdam en bij Spirit eten maar ik was echt zo moe dat ik afbelde.

Dinsdag
Werk en ‘s avonds kwam Stef bij mij. Hij zat op de bank met de boodschappen al gedaan. We aten wraps op het balkon en ik geloof dat we Game of Thrones keken.  Stef had overdag een belangrijke afspraak voor ECHO die heel goed ging! YAY.

Woensdag
Moest ik werken. Na m’n werk at ik een couscous salade op de trapjes bij Mariaplaats en snorkelde daarna door naar pottenbakken. Er waren dus 2 dingetjes voor me uit de oven! Eentje was goed gelukt, en bij de ander was het glazuur een beetje gaan lopen. Jammer want ik had ‘m graag online willen zetten in m’n winkeltje, maar nu houd ik ‘m zelf maar.

Schermafbeelding 2016-05-16 om 10.24.51

Donderdag
Werkte ik tot half 5. Ging ik daarna langs de Intratuin en kocht een pilea, een antenne vaarn, een mini “dwarf umbrella” boompje, levende steentjes en een mini palmpje voor Stef. Ik stopte ze allemaal in een doosje en zette die achterop m’n fiets. Het leukste doosje ooit. En ik schreef de byobies post. ‘s Avonds sprak ik af met Sophie en uiteindelijk belandden we bij een vriendin van haar thuis, die echt in een meeeeeeega mooi huisje woont met een fucking kas en serre en shit. Omg, echt waar. Jelly.

Schermafbeelding 2016-05-16 om 10.25.05

Vrijdag
VRIJ!!!! ‘s Ochtends chillen, daarna naar Stef. We zouden eerst naar de keramiekwinkel in Soest maar uiteindelijk zijn we maar naar de Arm in Hoograven gegaan. We haalden wat lekkere dingetjes en lunchten in Park Transwijk. ‘s Avonds speelden we Mah Jong en waren we chillbazen.

Zaterdag
Spendeerde ik een groot deel van mijn dag met het obsessief bekijken van instagram accounts van keramisten, om te zien wat voor materialen ze nou gebruiken. Mijn conclusie was onderglazuur op ongebaken klei dus dat ga ik dan nu maar kopen (of nouja, binnenkort). Ik verpotte plantjes, stekte een pilea, ruimde wat op in mijn kamer en gooide shit weg. Ik maakte en beschilderde nog wat van de luchtdrogende klei die ik heb maar dat was niet heel mooi. ‘s Avonds had ik met een vriendin afgesproken op het songfestival te kijken maar dat ging niet door en ik was mega moe en had geen zin om alleen te zijn dus ik snorkelde naar Stef waar ik met oordopjes in het songfestival keek omdat hij gewoon niet begrijpt hoe geniaal het is. En ondertussen appte ik met Marieke over hoe boffen en hoe kut en hoe hilarisch alles wel niet was.

Schermafbeelding 2016-05-16 om 10.25.18
IK VIND DEZE ZO LEUK

Zondag
Verpotte ik nog wat plantjes en ruimde ik nog wat op. Om 12 kwam een van mijn zussen op bezoek. We lunchten samen, wandelden door het mooie Lunetten en keken toen 2 afleveringen Planet Earth omdat we beiden soort van bijna in slaap vielen. We aten een stoofpotje met tomaat, courgette, aubergine, linzen, zoete aardappel en couscous en toen moest ze alweer op weg naar het Noorden. Ik keek een aflevering Lilyhammer (ik vind het heel fijn Anne, die gast is echt een baas. Bedankt voor de tip!) en snorkelde toen nogmaals naar Stef om sake te drinken en mah jong te spelen met 2 vrienden.

Oja ik besloot deze week ook nog om weer songwriting coachings te gaan geven! Mocht er iemand geïnteresseerd zijn (of mocht je iemand kennen) mail gerust! Mijn focus ligt op tekst, het kan ook via skype, en hoeft niet per se wekelijks, ik vind het gewoon heel leuk om coachings te geven.
Schermafbeelding 2016-05-16 om 10.24.16dit is een stukje van het liedje Death is a Dear Friend of mine, wat echt een mega gezellige song is #YOLO

Okeeee dat was de week weer. Ik ben hard aan het denken over hoe ik het hele BYOB nou kan gaan gebruiken; wat heb ik er voor nodig? Hoe wil ik het gebruiken? Lekker SMART formuleren uiteindelijk enzo. In ieder geval heel tof jullie reacties! Fijn dat ik niet de enige ben die er mee bezig is of mee bezig wil gaan.

Liefs!

2 Comments

 1. Ice Pandora 17 May 2016

  Pottenbakken lijk me zo zo gááf!!
  Je hebt geloof ik een aardig productief weekje gehad c; leuk!
  Xx ICE PANDORA

  Reply
 2. […] OMG ER ZIJN ZO VEEL MOOIE DINGEN DAT IK ER BIJNA VAN MOET HUILEN. En afgelopen week heb ik –zoals je misschien al las– urenlang obsessief hun instagram accounts doorgespit op zoek naar informatie voor mijn eigen […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *