2016 to do week #21- chillen, pottenbakken, kast

katje 1
Okeetjahs, wordpress werkt niet zo goed mee deze week dus maar 1 foto. Terwijl ik er juist meer gemaakt had! Maar ok. Afgelopen week was fijn! Gewoon, gewoon boffen.


Maandag
VRIJ! Hoera voor Pinksteren. Ik snorkelde de hele dag wat rond, fietste naar de stad voor boodschappen, keek series, tekende, schreef een blog, nouja, zulke dingen weet je wel. Wel ook een beetje dat ik op een gegeven moment dacht; ok ik heb nog zo veel dag en geen idee wat ik moet doen. Maar dat was oke.

Dinsdag
Na m’n werk met Sophie afgesproken, we aten spaghetti met tomaatjes, citroen, peper, babyspinazie en nuggets. Dit aten we op het balkon. Hoe fijn. We wandelden de rest van de avond door het mooie Lunetten, en hadden het over veganisme en andere fijne dingen.

Woensdag
Na m’n werk haalde ik rijst met tofu bij Kimmade en at dit op in de kloostertuin bij Mariaplaats. Ik maakte zelf een rapbattle mee en vond het hilarisch. Daarna had ik pottenbakken en ik was eigenlijk mega moe, maar er waren wel 4 dingen uit de oven! SUPER LEUK.

Donderdag
Was ik vrij. Ik probeerde m’n nieuwe kommetjes en bakjes online te zetten maar dat lukte niet want wordpress deed dus kut en wilde geen enkele foto’s meer uploaden. Morgen maar weer even mailen met de helpdesk. Er staan trouwens wel twee nieuwe online, van de in totaal 5 dingen die ik eigenlijk online wilde zetten. Verder dronk ik koffie met Sophie bij Bagels en Penis (ok zo heet het niet maar het is wel grappiger dan het origineel). Kocht ik nog bijna een ring. En bijna een plant. Oeh en ik kocht de nieuwe kwark van Provamel! Super lekker! ‘s Avonds childe ik met Stef.. we keken Carnivale en da was gezel-XL.

Vrijdag
Ging ik na werk door naar Amsterdam, waar ik een feestje had van een van m’n liefste vriendinnen. En toevallig was er ook nog een andere van m’n liefste vriendinnen. Kletsen, chillen, biertjes, lachen en eten (ze had vrijwel álles veganistisch gemaakt!! ZO LIEF <3)(en ook echt mega lekker). Ik kon uiteindelijk mee terugrijden naar Utje en viel als een blok in slaap.

Zaterdag
POTTENBAKKEN. Ik draaide 3 dingen af, en glazuurde eindelijk eens dingen (op zaterdag heb ik eigenlijk nooit zin om te glazuren dus ik heb onderhand al zo’n 10 bisquitgestookte dingetjes staan daar). Daarna naar huis; m’n vader kwam op bezoek om eindelijk m’n praaaaaaaachtige Nisse String kast op te hangen. Ik heb echt een kut muur dus m’n vader had een klopboor nodig, waardoor het allemaal lang duurde (ja dat, en ik ben gewoon een sloompie). Stef, maar ook andere vrienden, hebben me al menigmaal uitgelachen omdat die kast nog steeds niet hing. MAAR NU DUS WEL EN HET IS HET BESTE OOIT. Echt, ik was vet bang dat het niet mooi zou staan, en bepalen waar en hoe alles moest hangen was een crime (ZO VEEL KEUS WAJO), MAAR HIJ HANGT EN IK KAN WEL HUILEN VAN GELUK. En ik heb ook ineens zo vele lege planken. Stef zei vanochtend; je moet echt meer spul kopen want al je planken zijn zo leeg*. HA nou, dat iemand dat OOIT tegen mij zou zeggen. Normaal was het altijd; jeuzes wat heb jij veel shit. En dat is ook zo. Maar nu lijkt het dus alsof ik vet beschaafd ben en helemaal geen verzamelaar.
Na het eten fietste ik nog naar de stad waar de zus van Stef een etentje had, ik dronk wat wijntjes mee en fietste toen samen met dat vriendje van me naar m’n huis.

*waarschijnlijk zei hij dit niet letterlijk maar heb ik het zo onthouden zodat ik spullen kan kopen en dan kan zeggen; ‘ja maar jij zei dat ik dat moest doen’ als ik er vervolgens ooit commentaar op krijg.

Zondag
Is vandaag. Ik ga als het goed is vanaf nu 3 dagen in de week werken (zelfde aantal uur), dus morgen heb ik geen tijd om ‘n blog te schrijven. Dus we missen deze leuke dag! Ja of ik moet de nieuwe week gewoon op zondag laten beginnen, zodat ik de zondag pas de volgende week schrijf.. als je snapt wat ik bedoel?
Ik ga vandaag in ieder geval naar Amsterdam, met Lisa heel veel eten. ZIN AN.

Ik ben, ook met oog op mijn BYOB project, bezig met het bedenken van een plan. Meer indelen, plannen, in plaats van ‘oja dit is wel leuk’ en dan het vergeten als ik tijd heb. Of dan gewoon alleen maar series kijken en daar vervolgens dan ook niet echt van kunnen genieten. Meer die weekplanning zoals ik die vorig jaar had. Want ik ben ergens ook wel een beetje klaar met deze weekupdates.. het is wel leuk om te doen, maar ook een beetje vlak allemaal. Ik heb wel behoefte aan weer wat meer inhoudelijker schrijven.

Nou goed, ondertussen heb ik al een half uur ‘how do you solve a problem like maria’ in m’n hoofd, maar dan ook echt alleen die zin want verder ken ik dat hele fucking nummer niet. En ik moet ook maar eens me klaarmaken voor de wereldreis naar het station en dan naar Amsterdam.

Doei!! Fijne zondag! Xxxxxx

ps. wie heeft er zin om koffie te drinken binnenkort? GEWOON LEKKER GEZELLIG (ik beloof overigens dat ik alleen in capslock typ, en dat ik in het echt niet de hele tijd aan het schreeuwen ben)(VIND JE HET OOK ZO GEZELLIG?!! HA HA HA HA HA HA HA)(dat dus niet)(O KIJK EEN POES!!!!)(dat misschien dan weer wel)

6 Comments

 1. Irma 25 May 2016

  Haha dit is één van mijn eerste keren op je blog, maar op de één of andere manier word ik zo blij, rustig en relaxt van het lezen hiervan. Fijnheid!

  Reply
  • Anne-Fleur 25 May 2016

   Dat vind ik vet leuk om te horen! <3

   Reply
 2. Vale 25 May 2016

  Waha ik reageer vrijwel nooit meer (afgelopen zomer en herft nog weleens maar ik vergeef je x100 dat je mij allang vergeten bent, maar woh word zo blij van jouw blogs., van deze en de nieuwste (wat je goed doet en zo wilt houden, posiwosi insteek, MAN!) en en die boobs ook (byob) dat zou ik zeker ook moeten doen meer (of überhaupt) kan jij daar niet een mooi lijstje bij maken als startpunt zoals je ook je Hetty lijstje had van de zomer? Ik vind t onderscheid lief vs te soft en verwend nest als het mezelf aangaat vaak moeilijk te trekken.. Best dom want bij anderen zie ik het veelal wel of in ieder geval beter. Misschien toch die meervoudige persoonlijkheid aannemen?

  Reply
 3. Saonah 4 June 2016

  Ik wil koffie met je drinken, jaaaaaaaaa!

  Reply
 4. Sylvia 12 June 2016

  Wat is dat bordje leuk! :)

  Reply
  • Anne-Fleur 22 June 2016

   Dankjewel!:-)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *