2016 to do week #4 – Nieuw werk en moe

Schermafbeelding 2016-02-02 om 08.43.55
O man weer te laat. Het is echt zo veel en druk en aah. Een update over afgelopen week, m’n eerste week op m’n nieuwe werk, met vooral heel vaak het woord ‘moe’. Kun jij tellen hoe vaak????!!!

Maandag
M’n eerste dag bij de AKO. Super fijne en lieve mensen, het werk is best leuk en veel chille klanten. Ook erg veel verschillende dingen dingen om te doen. En gelukkig was m’n PostNL cursus niet voor niks want ik heb geen een keer “hallo ja geef dat pakje maar maar wel snel want ik heb nog meer te doen” gezegd. Dus bonuspunten voor mij.

Stef kwam ‘s avonds bij me, we aten penne met avocado, paprika en courgette en tempeh wat zo lekker en smeuïg is. En verder deden we niet zo veel geloof ik. Ik was voornamelijk mega moe van het werken.

Dinsdag
Weer werken. Weer duizendmiljoen indrukken en nieuwe dingen die ik allemaal moet onthouden en omegotje. Ik had zondags gelukkig de osawa cake uit de Vegarevolutie gebakken dus ik kon me in ieder geval volstouwen met gezond en vullend POWERFOOOOOD. Rens Kroes zou trots op me zijn. Of nouja, misschien alleen als ik háar recept had gebruikt. Maar ja oke.

Ik haalde m’n ring op bij Stef die m voor mij opgehaald had bij de juwelier en was als een kind zo blij. We aten samen en toen fietste ik vloekend en misschien een beetje huilend naar huis want o god wat was ik moe. Ken je dat? Dat je zo moe bent dat je gewoon gaat huilen? Nou dat dus. Thuis keek ik Bomb Girls, mijn nieuwe Netflix verslaving, en ging maar vroeg slapen want had ik al gezegd dat ik moe was?

Woensdag
Hmm even nadenken.. OJA WERKEN. Ik merkte al wel dat alles wat makkelijker ging godzijdank. En gewoon super chille collega’s. O man wat een helden. Verder niet echt bijzondere dingen. Oja ik kocht een nieuw tekenboekje en stabilo pennen. Voor mócht ik tijd hebben , dan kan ik lekker loesoe gaan.

Ik had eigenlijk afgesproken met een vriendin maar was zo moe, dus besloot dat af te zeggen en naar Stef te gaan. Hij was de hele avond weg dus ik keek Bomb Girls en viel steeds half in slaap.

Schermafbeelding 2016-02-02 om 08.43.22

Donderdag
Dronk ik ‘s ochtends koffie (en deelde ik een notentaartje) met een vriendin bij Gys. We hadden elkaar lang niet gezien en bijpraten was super leuk. Zij en haar vriend willen heel graag een café openen en ik heb al aangeboden om al het servies te maken (niet dat ik dat al kan, MAAR IK WIL HET ZO GRAAG)(dat is nu al een droom van me; een heel (lunch)café/tentje van servies voorzien <3)

Verder had ik m’n laatste dag op m’n oude werk.. m’n baas had super lief vegan chocolade voor me gekocht (die al op is zul je begrijpen). Verder was het gek; aan de ene kant een normale dag en aan de andere kant weet je dat dit écht de laatste keer was. Ik ga het missen, maar ben wel echt blij dat ik niet meer steeds in m’n eentje hoef te staan.

Vrijdag
Weer bij de AKO. Laatste dag van het meisje dat me inwerkte, ik heb haar overgenomen, jammer want ze was heel aardig. Maar de rest gelukkig ook dus. Uuhm.. en verder.. oja naar Stef toe en niks meer doen want mijn god wat was ik moe, de eerste werkweek was tof en viel me alles mee maar o mannn.
Elke nacht droomde ik ook over de handelingen die ik moet doen, en dan ben je zo half wakker half dromend en zit je echt in zo’n vastgelopen scène waarbij je steeds maar weer hetzelfde doet. Op een gegeven moment was ik op vakantie in Slowakije ofzo en toen kwamen er zelfs nog mensen met WIL JE DIT PAKJE VERSTUREN. Neeeeeeeeeeee.

Schermafbeelding 2016-02-02 om 08.43.42
oja en natuurlijk kwam de ik ook weer online op zaterdag!

Zaterdag
Heheheheoehoehoeeo ik heb voor een tweede pottenbakcursus opgegeven! Ik vind het gewoon zo leukkkkkk dat ik het elke week wil doen. Dus yeaahhhhh. Erg mooie locatie en lieve, leuke mensen. Ik maakte 2 kommetjes en een kopje maar heb geen foto gemaakt dus je moet me maar op m’n woorden geloven.

Daarna 1tpony repetitie, wat prima ging. In de middag zou ik eigenlijk met iemand koffie drinken maar dat is niet helemaal goed gegaan.. oja daar moet ik nog even een mailtje over sturen. Daarna gingen Stef en ik naar mijn huis. We aten soort van coq au vin met gebakken aardappels en tomaten uit de oven. We waren beiden super moe en hebben tijdens het eten eerst Harry Potter (deel 5) afgekeken (want die hadden we ergens doordeweeks aangezet maar nog niet afgekeken) en toen speelden we de rest van de avond computerspelletjes naast elkaar op de bank terwijl we chips aten en bier dronken. Wát een romantiek. (nee was heel erg leuk hoor <3)

Zondag
Was Gluren bij de Buren! Het was erg leuk, lieve mensen en een mooie woonkamer. De optredens gingen goed en het was fijn om er 3 achter elkaar te doen. Nog best wat EP’tjes verkocht en veel leuke reacties gekregen. Nog heel lang over de tekst van Into the Sea gehad, wat ik natuurlijk leuk vind want ja.
Ja en toen natuurlijk weer niet te laat slapen want de volgende dag moest ik weer.

Okeeeeee eindelijk. O man! De tijd vinden is moeilijk. Vooral omdat áls ik tijd vind ik soms ook denk, ja maar ik wil gewoon bomb girls kijken/slapen/eten/niks doen/tekenen/een film kijken. Tegen het einde van de week sliep ik eindelijk wat rustiger (geen postnl dromen meer godzijdank). Maar ik heb dus 0 keer hardgelopen en 0 keer yoga gedaan.. ik twijfel of ik dat gewoon moet gaan doen en dat ik me dan minder moe ga voelen, of dat ik er nog even mee wacht tot ik wat meer aan m’n werk gewend ben (en de keuken eindelijk eens schoon heb gemaakt ook want dat moet écht eerst gebeuren :’)).

En nou is ook nog eens januari al ten einde! Wauwie. Ik kan niet geloven dat het nog maar afgelopen maand is dat we in Berlijn waren.. bizarrooo.
Oke dit was m’n. Ik ga m’n thee drinken (WANT KOFFIE WAS OP :'() en Bomb Girls kijken.

3 Comments

 1. Hester 2 February 2016

  Oooh ik lees nu pas je blogpost over je nieuwe tattoo en hij is mooi (dat handschrift jaaa) en de gedachte erachter ook. Heb denk ik wat blogposts van je gemist maar alles klinkt nog chill en veel succes op je nieuwe werk!

  Reply
  • Anne-Fleur 5 February 2016

   Dankjewel!! :D

   Reply
 2. Sanne 7 March 2016

  Super leuk stukje Fleur! Echt zo leuk dat je je voor een tweede pottenbakcursus hebt opgegeven :D jeej! Ik vond het stukje van je pottenbakken voor dummies ook echt heel leuk :D.
  En soms lees ik hier en daar wat waar we het over hebben gehad in Utrecht haha, over dat je een servies wilt maken bijvoorbeeld. Grappig haha en ook wel een beetje stom dat ik dit dan nu pas lees :p.
  Maar je hebt dus een nieuwe baan! Hopelijk ben je inmiddels iets meer gewend en ietsjepietsje minder moe. Bij mij heeft het echt een halfjaar geduurd voordat ik was gewend aan 5/6 dagen per week werken/stage (maar dat is ook niet normaal toch zo veel, bah), zodat ik dus op zondag energie heb voor fijne uitjes of meer analoge fotografie ofzo. Komt ook wel door de zon denk ik! Geeft energie <3. Of de winter zuigt alle energie uit me :p kan ook. Maaaaar misschien trouwens ook dus wel door hardlopen! Om even in te gaan op wat je schrijft. Ik denk wel echt dat sporten energie geeft, maar dan moet je denk ik eerst wel een beetje energie over hebben om er überhaupt aan te beginnen. Denk ik. Want ik had er tot 6 weken terug ook geen energie voor, plande niks na stage of werk of op zondag maar nu de laatste tijd wel meer gelukkig :). Misschien door de zon, misschien doordat het went, misschien doordat het beter gaat op stage of doordat het einde in zicht komt (oké 4 maanden nog) of JUIST doordat ik leuke dingen doe :D.
  Hoe is het nu?
  Liefs

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *