2016 to do week #6 – chillen, kattenkopje, ziek

Schermafbeelding 2016-02-14 om 10.03.22
Afgelopen week was fijn. Afspreken met vriendinnen, werken, pottenbakken, tekenen. Okeetjahs.Maandag
Na werk had ik met Sophie (medeHetty) afgesproken om samen te eten en songwriting coaching te geven! Het was super gezellig, en ook het bespreken van haar super mooie nummers vond ik zo leuk om te doen! Songwritingcoaching geven zou ik toch stiekem echt wel meer willen gaan doen. Sophie gaat dit jaar haar afstudeerconcert doen en ik ben zo zo benieuwd! Kan niet anders dan heel erg mooi worden.

Dinsdag
Had ik na werk met Tineke afgesproken. Een van mijn liefste vriendinnen die ik al zo lang niet had gezien. Dus veel om bij te praten en heel hard gelachen, zoals altijd. Ze is haar tweede EP aan het uitbrengen en volgens mij gaat dat zoooo mooi worden. Ik ben een trots beertje.

Woensdag
Na werk at ik bij Stef en speelden we Stanley Parable. Arme Stef, z’n laptop had kuren en ging ineens uit en shit. Dus dat was een beetje de avond.
Schermafbeelding 2016-02-14 om 10.03.10
Donderdag
Zouden we eigenlijk wat leuks doen maar dat werd uiteindelijk zorgen dat de laptop het weer deed, mijn fiets ophalen en nog een poging om een broek te kopen waarbij ik misschien een beetje moest huilen. Ik moet echt zo erg wennen aan mijn nieuwe lichaamsvorm. En dan passen broeken ineens nóg minder goed en voel je je onzeker en dik (en zo wil ik me niet meer voelen en zo wil ik ook niet meer over mezelf denken). Gelukkig heb ik een lief vriendje. En ik laat die broeken gewoon maar even voor wat ze zijn (één van die via internet bestelde broeken heb ik maar gehouden, dus dat is chill). ‘s Avonds gingen we naar een avond in de Kargadoor, met allemaal experimentele muziek en iemand die verhalen voorlas. Het was erg fascinerend allemaal, niet allemaal even goed (naar mijn mening dan), maar sowieso erg fascinerend.

Vrijdag
Zou ik eigenlijk na m’n werk naar huis maar hoewel ik die vervelende jongen al veel te veel gezien had deze week had ik toch wel zin om met hem te eten dus deed ik dat en liepen we een rondje singel (ongeveer). Uiteindelijk bleef ik maar slapen want terugfietsen naar Lunetten staat niet in mijn woordenboek voor luie donders.
Schermafbeelding 2016-02-14 om 10.03.00
Zaterdag
Had ik weer pottenbakles!! Het kopje boven aan de post was vers uit de biscuitstook en de cursuschick Anne vertelde over een ‘glazuurpotlood’ dat móest ik natuurlijk proberen. Verder maakte ik nog een kopje en een plantenbakje waar ik volgende week gaatjes in wil maken zodat ik ‘m kan ophangen! ZIN AN.
Toen ik thuis kwam voelde ik me ineens niet lekker en dat werd steeds erger. Dus ik keek Bomb Girls af, ruimde m’n kamer op, en speelde FTL (ja ik ben echt een nerd af en toe, is oke). Lieve lieve lieve Stef had de hele dag gewerkt en deed tóch boodschappen én had bloemen voor me meegenomen voor Valentijnsdag. Wat een schatje. We aten wraps en speelden Stanley Parable (oja want z’n laptop doet ‘t weer, joepie!) en keken toen Hunger Games deel 1.

Zondag
Is vandaag. Ik zit in bed, nog steeds ziek, Wie is de Mol te kijken en deze blog te typen. Zo kan ik natuurlijk niet erg opletten wie er verdacht doet.. maar ik m’n eentje kijken vind ik eigenlijk best wel saai. Wou dat ik het weer met mensen samen kon kijken, veel leuker! Verder ga ik vandaag gewoon ziek zijn.. hopen dat ik morgen weer beter ben!:-)

IMG_1245
Ik heb lekker lopen doodlen deze week. Bovenstaande plaatje heb ik als achtergrond op m’n mobi en ik word daar (al zeg ik het zelf) zo vrolijk van dat ik dacht, misschien vinden jullie het ook wel leuk. Hij heeft wel nogal wat kleurverschil in de achtergrond zie ik nu, maar dat zie je niet op je mobielos.

Komende dinsdag krijg ik als het goed is m’n eerste helemaal affe kommetje mee naar huis AAAH ZO SPANNEND. Vinden jullie het trouwens leuk als ik eens een blog schrijf over het proces van pottenbakken enzo? Want ik kan daar nú al alle mensen in mijn omgeving mee vervelen dus ook jullie hoor.

4 Comments

 1. Sanne 14 February 2016

  JAAA ik wil heel graag meer lezen of je pottenbaklessen enzo! Leuk Anne-Fleur! Ik wil alleen maar meer plaatjes zien van je potjes die je al hebt gebakken en het plantenbakje waar je gaatjes in gaat maken want ik snap het nog niet helemaal haha.
  Trouwens, veel beterschap. Wat naar dat je ziek bent zeg, bah. Gelukkig heb je zo’n lief vriendje die ook goed voor je zorgt! Je week klinkt fijn, ik heb alles met plezier gelezen (behalve dat je soms onzeker wordt over je figuur, niet leuk :().
  Wie is de mol vond ik echt een domper :'( mijn mol is er uit! Al is Taeke ook mijn mol. Dus hij blijft. en zal blijven tot het einde want ja hij is de mol.
  Liefs, fijne rustige dag vandaag, hopelijk voel je je snel beter!

  Reply
 2. Just 14 February 2016

  Jaa leuk een stukje over het pottenbakken!!! Word ik erg vrolijk van. Beterschap trouwens.. blegh ziek zijn is niet leuk, maar het is er wel het weer voor.
  IK wou trouwens zeggen dat je, stiekem, best wel een voorbeeld voor mij bent. Ik vind het stukje dat geschreven hebt over ”een duiveltje op je schouder” erg herkenbaar maar ook erg mooi geschreven. Echt heel knap daar waar je nu staat! Ik hoop zelf dit ook over een aantal maanden te kunnen ervaren / verder te zijn. En die stomme broeken, bleg niet leuk maar je hebt een lief vriendje en nog belangrijker, je hebt een gezond lichaam!!! Dat is zo veel belangrijker. Bij welke instelling ben je overigens in behandeling? Ik ben zelf nu de stap aan het maken voor… uhm ja aanmelding..
  xx j

  Reply
 3. joelle 14 February 2016

  super leuk om je week zo ook mee te maken in vogelvlucht haha.
  En wat tof dat je aan pottenbakken doet! heel gaaf.

  liefs joelle

  Reply
 4. LP 15 February 2016

  Ik wil me graag aansluiten bij Sanne’s “JAAA”! Helaas bleek de keramiekcursus waar ik me voor ingeschreven had beyond bomvol en moet ik wachten op de volgende sessie, een post over de ins en outs van het pottenbakken zou dit diepe, diepe leed (ok, beetje leed dan) absoluut verzachten. Daarnaast ben ik ook gewoon benieuwd, want Aagje.

  Hopelijk voel je je snel weer helemaal fit, want ziek zijn is Stom.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *