2016 to do week #7 – bakjes, chillen, katjes

Schermafbeelding 2016-02-23 om 08.14.54
Oeepsie, een beetje te laat. Maar druk en dingen en geen zin stiekem ook wel een beetje. Maar beter laat dan nooit toch? Uhm oke.

Maandag
Had ik na werk een etentje met de crew van Circles, Stefs afstudeervoorstelling. We aren bij Yum Saab, waar ze veel vegan dingen hebben en we allemaal verschillende gerechtjes bestelden. Als je daar ooit gaat eten ga dan zeker voor de morning glory en de springrolls. Yum. Ik was nog steeds ziek maar wilde dit echt niet missen en ben blij dat ik gegaan ben.

Schermafbeelding 2016-02-23 om 08.15.27

Dinsdag
Had ik na werk weer pottenbakken. Mijn allereerste zelfgedraaide bakje was klaar!! Aaah net kerstmis. ZO LEUK. Ik draaide nog twee kopjes en een kommetje af, glazuurde een kopje en draaide nog een kommetje (en nog iets geloof ik..).

Woensdag
Keek ik na werk 1000 afleveringen van Orphan Black, m’n nieuwe favoriete serie. Nog steeds ziek dus ik deed m’n best om vroeg te gaan slapen maar de serie was zo spannend dat ik eigenlijk niet kon stoppen met kijken.

Schermafbeelding 2016-02-23 om 08.16.15

Donderdag
Zou ik zangles geven maar ik was nog steeds ziek en had echt even een ochtend voor mezelf nodig. Ik verpotte een cactusje in m’n bakje en had toen een lunchdate met ‘n vriend. Wat erg gezellig was. Ik kocht nog een cactusje om ook in m’n bakje te doen, en ik kocht liquid smoke want ik wil niet meer zonder. Wat een hemels spul. ‘s Avonds at ik met een vriendin en keken we 17 Filles omdat ik die ooit bij Iris zag en nog steeds eens wilde zien. Niet de beste film ooit maar wel super bizar en erg mooi gefilmd. Lekker Europees.

Schermafbeelding 2016-02-23 om 08.15.37

Vrijdag
Snorkelde ik na m’n werk bij Stef, die ik misschien een beetje aangestoken heb. Geen idee meer wat we gedaan hebben maar vast iets gekeken en de debiel uitgehangen ofzo.

Zaterdag
Had ik weer pottenbakles. Ik had 4 dingen om af te draaien en 1 kopje (die met het katje!) om te glazuren. Daarna moest ik langs vrienden om hun katje eten te geven en om even te knuffelen. Daarna naar het conservatorium voor een repetitie. ‘s Avonds gingen we naar het oosten van het land naar Stefs ouders.

Schermafbeelding 2016-02-23 om 08.15.56

Zondag
Vierden ze namelijk hun verjaardag en naast dat we er voor gezelligheid waren hadden ze ons ook gevraagd wat liedjes te spelen. We deden een mix van mijn nummers, zijn nummers, en covers. Zo eng om voor bekenden te spelen, en al helemaal als die bekenden schoonfamilie is, maar het was leuk. ‘s Avonds weer naar Utje en toen was de week al weer klaar.

Dus dat was het alweer.. Nog steeds een beetje ‘n ritme aan het vinden tussen werk en thuiswerken en thuis. En merk ook dat ik nog steeds super moe ben en ja ziek zijn helpt daar natuurlijk ook niet bij. Gelukkig doe ik veel leuke dingen en is m’n werk nog steeds leuk! :-) Ik zou wel iets meer de maandelijkse to do’s willen terughalen van vorig jaar.. bloemkool chickenwings maken bijvoorbeeld, of uhm.. naar een stad, of ohja ik zou ook wel weer eens willen sporten :’)
Maar goed dat komt allemaal wel als ik gewend ben aan hoe het nu is en conditie daarvoor opgebouwd heb (ik ben altijd zo’n debieltje geweest die super snel moe is enzo dus ach ja).

Fijne weeeeek! X

Oja ps. Die bloemen had ik van Stef gekregen voor Valentijnsdag. Maar was ik vorige week helemaal vergeten te posten. Dus bij dezen. Joepie.

4 Comments

 1. Stephanie 23 February 2016

  Dat cactus bakje is te leuk geworden! :D

  Reply
 2. Anna 23 February 2016

  Aaah, die cactussen in het blauwe bakje. Ziet er zo mooi uit <3. Wel naar, dat ziek zijn. Nog eventjes lekker rustig aan doen. Het zal ook wel eventjes tijd kosten om een goede balans te vinden, maar daar is niets mis mee :).

  Reply
  • Anne-Fleur 29 February 2016

   Dankjewel!:D Ja dat is waar inderdaad.. gewoon rustig door blijven gaan:-)

   Reply
 3. Sanne 24 February 2016

  Lief van Stef, die bloemen!
  Ik ging door m’n Bloglovin’ feed heen en zag 2016 to do van jou en dacht JEEJ want ik vind dit altijd zo leuk om te lezen. Al je berichten hoor. Maar dit ook vooral.
  Wat super leuk dat je bij je schoonfamilie liedjes ging spelen! Lijkt me ook best spannend, haha.
  Heb je nog leuke tips voor liquid smoke? Ik heb het ook in huis maar er ongeveer maar één keer iets mee gemaakt (iets met tofu). Ik vind je bakje trouwens echt mooi geworden van je cactusjes! Mooie kleur.
  Liefs

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *