2016 to do week #8 – BABIES, optreden, leuke dingen

Processed with VSCOcam with f2 preset
Een week vol leuke dingen en één heel bijzonder ding: ik ontmoette namelijk mijn nieuwe nichtjes; Lou en Fien. Ik mocht hun geboortekaartje maken wat zo tof was om te doen! Ik heb het ook nog over andere dingen dan babies in deze blog hoor, geen zorgen. 

Maandag
Chillde ik na m’n werk met Stef. Het arme schaap was nog steeds ziek dus de KIND repetitie die we zouden hebben ging niet door. Maar mij hoor je niet klagen over een avond chillen. Ik kookte soort van vegan pasta carbonara.

Dinsdag
Ging ik na m’n werk met Stef naar een afstudeervoorstelling in de HKU. Het was een mega spacy en trippy stuk en mega fascinerend. Echt leuk om weer eens naar HKU theater te gaan en helemaal aangezien het tof was. Ik kwam er ook nog vrienden tegen dus dat was bonus.

Woensdag
At ik miso soep met paksoi, soba noedels en best wel lekkere tofu al zeg ik het zelf. Ik marineerde het in sojasaus, liquid smoke en gooide er wat maizena bij waardoor het lekker knapperig werd. Ik kletste wat met m’n huisgenootje en sloot mezelf daarna op met Orphan Black.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Donderdag
GING IK OP BEZOEK BIJ M’N NICHTJES. M’n zus, die al een zoontje heeft, is vorige vrijdag bevallen van een identieke tweeling ? Omg ze zijn zo mooi en wonderlijk en kleeeeiiiinnnn man!! Ik houd nu al 1000 van ze. Ik mocht Lou de fles geven en omegotje wauwie.  Na het bekijken van de aapjes gingen we nog naar de Lakenhal, een museum, maar ik was zo mega gaar en had eigenlijk niet de concentratie of zin voor een museumbezoek.
Na een dutje op Stefs schoot (hoi ik ben eigenlijk je oma) deden we boodschappen en gingen we samen koken en eten met Sophie. Dat dutje was echt geen goed plan want ik was de heel avond mega moe en best wel chagrijnig. We deden Cards Against Humanity wat dan wel weer leuk was.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vrijdag
Kwam na m’n werk Willemijn op bezoek. We aten pasta pesto en hadden zoals altijd genoeg om over te praten. Zo fijn om mega domme grappen te maken en heel serieuze gesprekken te voeren.

Zaterdag
Repeteerden Stef en ik bij mij thuis. M’n concentratie was alweer als een natte vaatdoek en ik vergat steeds shit, gelukkig ging het beter met ‘t optreden die middag. We speelden in Café Hofman met de Appeltaartconcerten, het was tof! De afgelopen week was wat heftig geweest dus we besloten een avond in bed (of nouja, matrassen op de grond) te liggen en Treasure Island te kijken met speciaal biertjes en wat te knabbelen. Ah zo’n fijne avond.

Zondag
Had ik afgesproken met Sanne! We zagen elkaar in de zomer al een keertje en toen vonden we het beiden gelukkig zo gezellig dat we nog eens af wilden spreken. We liepen de hele stad door, dronken koffie BUITEN IN DE ZON, aten een burger bij Meneer Smakers (de enige vegan.. de tante Lieke ofzo?) en namen toen een toetje bij Gys (appel-gembertaart met goddelijke karamelsaus en koffie verkeerd met kokosmelk). Aw mannn dat zonnetje. En zo leuk om het met Sanne over veganisme te hebben. Haha en autorijden :’).
Daarna at ik nog met Stef maar eigenlijk had ik niet echt honger want wauw, zo vol. En keken we Wall- E, naja, voor de helft want toen moest ik toch maar eens naar huis om te slaaaaaaaaaaaaaapen.

Schermafbeelding 2016-02-29 om 08.05.40

En dat was de week alweer. Super veel leuke dingen gedaan, helaas geen enkele keer pottenbakcursus! (Deze week wel weer twee keer gelukkig <3 ) Wel erg moe geweest maar ook wel veel gedaan, dus dat klinkt dan toch ook wel weer alsof ik langzaamaan het wat beter trek, dat werk met ook nog dingen doen ernaast. Dus dat is boffen.

10 Comments

 1. Kim 29 February 2016

  Wat prachtig, de tweeling! Wauw! Heel herkenbaar, het 1000 van ze houden. Dat is een uitspraak die ik ook vaak doe, haha. “Ik hou 1000 van *naam*!” Haha. Grappig om dat eens bij iemand anders tegen te komen. :-)
  In april is mijn schoonzus uitgerekend. Zo super spannend en leuk!

  Reply
  • Anne-Fleur 1 March 2016

   Haha wat grappig! En oeeeh wat leuk, dat is ook al bijna! Spannend!

   Reply
 2. Hester 29 February 2016

  JE NICHTJES wat leuk en lief! Tweelingen zijn cool maar ik vind ze nog leuker als het twee meisjes zijn moet ik zeggen.

  Reply
  • Anne-Fleur 1 March 2016

   Hihi jaaa ik stiekem ook hoor! Meisjes <3

   Reply
 3. Karlijn 29 February 2016

  Gefeliciteerd met je nichtjes! En vind het geboortekaartje mooi, simpel en heel lief :)

  Reply
  • Anne-Fleur 1 March 2016

   Dankjewel en dankjewel!:-)

   Reply
 4. Lobke - Lovali 29 February 2016

  Wat zijn je nichtjes toch zo schattig! Gefeliciteerd! Xx

  Reply
  • Anne-Fleur 1 March 2016

   Dankjewel! :D

   Reply
 5. Sanne 29 February 2016

  Wat fijn dat je het langzaamaan beter trekt Fleur, werken en dingen ernaast doen! Enig idee hoe dat komt? Dat idee heb ik bij mezelf ook, met stage enzo en leuke dingen ernaast doen. Ik ben minder moe als ik thuiskom en zie stage niet meer als zoiets zwaars als eerst. Fijn :) ik denk dat het bij mij ook komt omdat ik weet dat ik nu over de helft van m’n stage ben en het ook beter gaat op stage en er dus gewoon een einde aan begint te komen. 4 maanden! En iets langer want ziek geweest dus dagen inhalen :p. Ohja en die zon op het terras gisteren bijvoorbeeld zorgt ook wel voor minder moeheid en een beter humeur denk ik.
  Gelukkig heb je deze week weer pottenbakles! Ik ben erg benieuwd wat je allemaal gaat maken :) en naar meer blogjes erover muahaha. :p
  Ahhh je geboortjekaartje is echt heel erg mooi Fleur! Prachtig en wat moet het bijzonder zijn om dat te maken. En om daarna ook nog echt je nichtjes te zien, wat lief zeg.
  JAAA ik vond het zo vet leuk gisteren! Ik heb het eeeecht heel erg naar m’n zin gehad en naderhand bedacht ik me dat we echt een mega mooie fijne lange wandeling hebben gemaakt, dankjewel voor de mooie tocht door Utrecht! :)
  Liefs!

  Reply
  • Anne-Fleur 1 March 2016

   Gewoon conditie daarin opbouwen denk ik eigenlijk.. op een gegeven moment wen je er gewoon aan denk ik? Voelde dat voor jou ook zo? Haha jaa en het einde is in zicht! En idd die zon <3 dat was zo fijn!
   Dankjewel! Ja echt zo tof om dat te mogen maken inderdaad.
   Haha leuk dat je het zo leuk vond! Geen dank, ik vond het ook super leuk!
   X

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *