2016 to do week #9 – Haar, pottenbakken, kinderfeestje

Schermafbeelding 2016-03-06 om 19.50.21
Oeps, beter laat dan nog later toch? Probleem is alleen wel een beetje dat ik soort van vergeten ben wat ik ook al weer allemaal gedaan heb.

Maandag
Ging ik volgens mij na m’n werk bij Stef eten?… Maar misschien ook wel niet. Verder niets bijzonders. Move aloooong folks. Oke nou, dát was grappig.

Dinsdag
POTTENBAKKEN. Mijn tweede kopje was klaar! SUPER LEUK! Verder glazuurde ik een kopje, draaide ik 2 kommetjes af en draaide ik nog een nieuw kommetje geloof ik.

Schermafbeelding 2016-03-07 om 08.12.06

Woensdag
Ging ik maar weer eens naar de kapper. Het ging wel weer héél erg kort en hoewel ik het bij de kapper mooi vond, zag ik er op m’n werk in lelijk ako tenue en onder het TL licht toch meer uit als krijgsgevangene dan dat ik de Franse actrice-look rockte. Ach ja. Dat groeit ook wel weer. Wat ik na m’n werk deed?.. Geen idee. Oja, in ieder geval de Gaastrajas fanaat uithangen met Stef, kijk eens hoe unisex we zijn.

IMG_1544
om van te kótsen zo unisex

Donderdag
Moest ik ook werken, normaal niet, maar deze week wel. Koopavond. Was eigenlijk wel chillen. Ik at een couscous salade met falafel van de appie die verbazingwekkend lekker was. Na werk ging ik naar Stef en hebben we denk ik lopen chillen?

Vrijdag
Was ik vrij! Stef en ik gingen naar de nieuwe expositie in het Centraal Museum; Haar. Een expositie over het gebruiken van mensenhaar in kunst en mode. Die was echt heel erg vet! Aanrader dus. Daarna aten we een burger bij Gys en werkten we aan het projectplan voor een project waar we mee bezig zijn. Ik was nogal moe en er was zó veel afleiding in Gys dat het niet heel erg vorderde. Dus gingen we maar naar zijn huis (waar hij verder werkte en ik een boek ging lezen). ‘s Avonds maakten we geloof ik een wandeling en speelden we Mah-Jong. ZO LEUK.

IMG_1548
IMG_1549
IMG_1547

Zaterdag
POTTENBAKKEN. Mijn eerste kopje van daar was klaar! (die met ‘t katje bovenaan de post) Hihi hij was zoooo mini geworden dat ik ‘m eerst ook helemaal niet zag en herkende. Maar wel erg blij  mee. Ik had eens niks om af te draaien dus ik maakte 2 kopjes, dit keer een stuk groter, zodat ik er eindelijk wél eens echt uit kan drinken zonder dat ik na 2 slokken weer bij moet vullen. Ook glazuurde ik een kommetje en een (waarschijnlijk weer een) plantenbakje.

Daarna naar Den Haag voor een verjaardag van een vriend. Hij is op de schrikkeldag jarig dus werd dit jaar 7. Dus daar hoorde natuurlijk een glow in the dark midgetgolf feestje bij. Ik had het nog nooit gedaan en ik ben niet zo van balsporten (geen idee of je dit een sport kunt noemen), maar het zag er wel episch uit allemaal. Ook super lief; ze hadden speciaal voor mij allemaal vegan eten gehaald en gemaakt. Ik heb echt héérlijk gegeten, echt super lief van ze.

IMG_1546
voor mensen die denken ‘hoe ziet dat er nou uit? glow in the dark midgetgolfen?’ nou zo dus.

Zondag
Zat ik eerst wat uurtjes te lezen bij Bagels & Beans, en ging ik vervolgens de stad maar eens in; poging 1000 om schoenen te vinden (want naast die lange benen heb ik dus ook grote voeten, én wil ik geen leer NOU PROBEER DAT EENS. VEEL PLEZIER). EINDELIJK LUKTE HET. En toen bleken ze ook nog eens 50% korting te hebben bij de kassa. Nou mijn leven kan niet meer stuk hoor. Ik kocht nog ondergoed bij de Monki (ik koop sinds een jaar ál mijn ondergoed daar want ze hebben high waist dingen met bloemetjes en tsja dan win je gewoon van iedereen). Oja en sokken. Saai.
Thuis keek ik 1000 afleveringen Orphan Black en zat ik zó lang achter m’n laptop dat ik er een beetje verdrietig van werd. Ik las nog wat in bed en ging toen maar slapen.

Processed with VSCOcam with f2 preset
bonus raamkatje

Okeeeeeeee en dat was de week. Ik merk dat ik eigenlijk weer wekelijks een soort van planning moet gaan maken anders komt er gewoon helemaal niks van. Mijn kamer is nog steeds een teringzooi, ik heb de knopen van m’n jas er nog stééds niet opgezet, de tas vol lege bierflesjes ligt er nu ook al een half jaar en ik heb sinds een paar maanden éindelijk weer eens 10 minuten yoga gedaan. Een beetje niksen en bijkomen van werk is prima, en mijn lichaam is natuurlijk nog herstellende (van de tijd dat ik te weinig woog) maar zó weinig doen als ik aan het doen ben.. ik word daar gewoon ongelukkig van. Maar tóch blijft het moeilijk om dan ook echt wat te doen, zelfs al wéét ik dat ik blijer ben als ik wél shit doe. HERSENS WAT IS DIT.

Joe! X

2 Comments

 1. Roos 13 March 2016

  Leuk overzicht! Ik vind je haar op die foto in het museum juist heeeeel tof. Ik heb zelf mega lang haar, maar als ik dit zie….

  Reply
  • Anne-Fleur 14 March 2016

   Haha dankjewel! Hihi jaaa knippen! ;p

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *