Afgelopen tijd #2

Schermafbeelding 2015-07-10 om 09.05.51
Stef woont op een epische plek; een super idyllisch hofje inclusief een crazy cat lady met 5 (of 7?) suuuper mooie katten. Met het warme weer moet daar natuurlijk op het gras gechillt worden.

Ik heb niet echt één bepaald onderwerp waar ik over wil schrijven vandaag, maar ik heb wel zin om te schrijven. Dus dan maar een beetje een random update.

Ik zit hier nu in m’n nieuwe huisje, laptop op tafel, Laura Marling door m’n laptopspeakertjes, m’n tafel staat aan een raam dus ik kan heerlijk naar buiten kijken en zien dat het een mooie dag wordt. Ik heb vers gezette koffie uit m’n vaste kopje met hertje. De tafel staat zo vol dat ik er lichtelijk kriegel van wordt – maar opruimen ho maar. Ja het is hier wel fijn.

Vorige week moest ik 5 dagen achter elkaar werken, heftig! Zeker met die intense hitte (in een zaakje waar geen airco is)(maar gelukkig hebben we wél koude smoothies).
Het was het weekend van de Tour en ik vond het verschrikkelijk; wat een heisa om een stelletje fucking wielrenners. Maar goed, het was ook wel weer gezellig, af en toe. En ik heb ze gezien hoor! WAT EEN SPEKTAKEL!!!!!!
Ze gingen zo langzaam dat ze stil moeten staan en ik heb meer mensen om auto’s met fietsen er op horen juichen dan om de échte fietsers. Er waren namelijk veel meer auto’s met fietsen dan fietsers. Maar oke, prima. Prima Utrecht, zo lang je dit maar nooit weer doet. Want dan verhuis ik naar een andere stad.

Schermafbeelding 2015-07-10 om 09.05.35
We stonden met Smoothie Company ook met een karretje op Mariaplaats! Super leuk! Hier was ‘t net heel rustig, maar ‘t is ook suuuupertje druk geweest

Stef en ik maakten weer muziek en dat was erg tof. Ik merk dat we al meer op elkaar ingespeeld beginnen te raken, en dat is heel fijn. Sowieso omdat ik heel vaak rubato (vrij getimed) zing en speel, en -blijkbaar- heb ik rare timing. Er zijn al een aantal tweede stemmen verzonnen en uitgevoerd en dat vind ik echt tof! Ik begin al uitbreidingsdrang te krijgen; nog een backing en een drummer en misschien een strijker? Maar daar wacht ik nog even mee.

Woensdagavond kwamen mijn 4 liefste vriendinnen, ook wel ma gurlz, m’n chicks, m’n bitches. Ik wilde ze bedanken voor al hun steun en liefde in de afgelopen periode. En hoe doe je dat beter dan met gin & tonics en eten? Nou, ik zou niet weten hoe je dat beter doet dan op die manier.

Het was ook heel erg leuk want eigenlijk kenden ze elkaar allemaal niet echt, en ik had ze nog nooit allemaal bij elkaar gehad, dus het was ook wel spannend; gaat het wel klikken? Je grootste angst is een avond vol ongemakkelijke stiltes met krekels die die stilte dan maar op proberen te vullen.
Maar het was echt super leuk en gezellig, ik heb zooo hard gelachen en ik heb er zo veel blijdschap en energie uit gehaald! (Ja ik was wel moe, want het werd natuurlijk veel te laat, maar zo’n energie waar je aura lekker lente-groen van wordt weetjewel)

Schermafbeelding 2015-07-10 om 09.06.07
In deze fles ging de gin en de tonic en de citroen en de komkommer #yolo

Deze week weer veel werken, volgende week ietsje minder en daar heb ik ook wel zin in. Oja en morgen ‘n bed halen! M’n kledingrails hangt ook al.. heeeeeel langzaam (echt té langzaam voor mijn langzaamaan gek-wordende hoofd) wordt m’n kamer steeds iets leger, iets netter, iets meer hoe ‘ie moet worden. Ik ben nu wel klaar met al die dozen en shit overal, maar ja, gewoon nog eventjes geduld en maar blijven opruimen enzo. Dan komt het vanzelf wel.

M’n vader was er gisteren om m’n prachtige Nisse String wandmeubel op te hangen, maar hij had helaas geen goede boor mee waardoor ‘t niet ging lukken. Huilen! Dus nu staat er ook nog eens een enorme kast-unit in m’n kamer. Maar goed, rustig ademen, komt goed ;-)

Alvast een heeeeel fijn weekend! Geniet maar van het zonnetje <3
Liefs, Fleur

8 Comments

 1. Henriette 10 July 2015

  Lieve Fleur!

  Het is steeds zo leuk en bijzonder jouw blogs te lezen.
  Ook nu weer, een overzichtje.
  En je verdient werkelijk een heleboel complimenten omdat
  je naast je werk die hele verhuizing hebt geregeld en gedaan.
  Contract dat zoek was…:) Alle stress momenten doorstaan.
  Hulde.
  Je bent niet voor niets mijn dochter! (Supertrots op je!)
  Het plezier in je werk en de werkelijkheid zien van de
  Tour de France.:)
  En dan opeens je eigen muziek en composities anders
  ervaren nu Stef begeleidt. Dat het je inspireert.
  Inspiratie is zo heerlijk.
  Wie geïnspireerd is, ervaart het leven ook heel prettig.
  Wat je dan ook doet.
  Ben benieuwd hoe het klinkt met Stef enz.
  Ben ook heel benieuwd naar je kamer/ appartement.
  Is er niemand die een goede boor heeft voor het wandmeubel?
  Hoop je snel te zien.
  Liefs in Utrecht.

  XXX ‘mamsie’ Henriette

  Reply
 2. Kim 10 July 2015

  Heel erg fijn weekend! :)

  Reply
 3. evelien 15 July 2015

  Oh ik hou van ‘klets’ artikeltjes, wat een drukte he in Utrecht! Ik ben er niet geweest maar iemand die ik kende ging fanatiek naar Utrecht toe. Door gouda reed ook de tour heb wel eventjes gekeken omdat het een ‘bijzonder’ iets is volgens mijn vader dat ze door je eigen stad rijden haha. :-) Leuke blog heb je!

  Liefs! Evelien

  Reply
  • Anne-Fleur 17 July 2015

   Jaa het was zo’n hysterie overal! Ja het is toch wel leuk om, als je het toch makkelijk kunt zien, eventjes te gaan kijken ;-)
   Dankjewel!! Liefs, Fleur

   Reply
 4. Karlijn 16 July 2015

  Ooh, liefde voor Laura Marling. Ze heeft zulke fijne muziek!

  Reply
  • Anne-Fleur 17 July 2015

   Jaaa wauwie blijft zo fijn <3

   Reply
 5. Wat een druk weekje! De angst voor een avondje vol ongemakkelijke stiltes is altijd vreselijk, het gebeurt bijna nooit maar toch lijkt die angst er altijd te zijn

  Reply
  • Anne-Fleur 20 July 2015

   Haha ja hè! Het gebeurt echt bijna nooit maar toch die angst inderdaad!;)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *