Afgelopen tijd

Hoi! Zo, oeps dat is lang geleden weer. Maar ja dat heb je met 5 opera uitvoeringen en stress en dan even naar Overijssel verdwijnen en de bossen in. Maar het gaat goed! Dus ja dat wilde ik graag even melden.
Er zijn natuurlijk wel dingen die minder gaan, onzekerheden, stress, dat een relatie hebben soms gewoon best wel moeilijk is, zeker als je samenwerkt. Maar eigenlijk gaat het over het algemeen echt heel erg goed.
Ik werk ongeveer 2 dagen in de week bij Werfzeep, wat gewoon mega leuk is en super inspirerend. Ik ben daarnaast zo’n 2 á 3 keer per week in het atelier van Werfklei (er is nog plek voor cursisten in september!!) om schoon te maken en te maken.
De vorige shopupdate was in TWEE EN EEN HALF UUR uitverkocht, sorry voor de caps maar, wtf? Ik vind het nog steeds zooooo mega vet en bizar. Ken zo weer gaan janken. Nee maar echt.

Ik moest ff 1950 euries van m’n rekening afhalen maar dat betekent wel dat ik 30 augustus mijn eerste dag op de SBB heb!!! Elke week een dag het ambacht van pottenbakken leren! Draaien, handvormen, glazuren, technieken!! IEEEHH ZIN AN.
Daarvoor moet ik nog even langs een keramische winkel (in Soest en in Haarlem heb je er eentje), en ik wil sowieso een shoplog gaan maken voor Patreon tegen die tijd.
Vanaf volgende week pas ik samen met Stef 2 weken lang op een woonboot + poes + twee kipjes, waar ik vet veel zin in heb!

En dan, 1 augustus, vertrekken Stef en ik (MET DE BUS -.-) naar Slovenië voor 20 dagen kampeerplezier. TENT. KOFFIE. ZON. LEZEN. ZWEMMEN. HUILEN VAN GELUK. Kortom, nu al zin in. Echt zo lang geleden dat ik even écht weg en op vakantie was! Ik bedoel Parijs en Berlijn waren mega fijn, maar in zo’n korte tijd en dan ook nog ongeveer de hele stad willen zien.. in Slovenië kunnen we gewoon echt even bijkomen en niksen (en met niksen bedoel ik lezen en zwemmen en fietsen en wandelen en heel veel eten).

Ik wil trouwens ergens in de laatste week van juli nog een shopupdate doen.. mocht je nou dat absoluut niet willen missen kun je hier aan de rechterkant van m’n blog je inschrijven voor m’n nieuwsbrief. Ik ben niet zo van de nieuwsbrieven dus je krijgt er echt alleen maar eentje als ik een shopupdate ga doen. Natuurlijk meld ik dat ook hier en op m’n insta, maar ik kreeg zo veel mailtjes en berichtjes van mensen wanneer m’n volgende shopupdate was (tip: het staat ook gewoon op m’n instagram profiel) dat ik dacht, misschien werkt een nieuwsbrief.

OKEEE NOUUU DAT WAS ‘M WEL WEER.
Ik ga alvast nadenken over welke boeken ik mee ga nemen naar Slovenië.

ps. op de foto zie je Stef z’n prachtige handen en armen. Hij heeft echt hele mooie handen en armen. Is dat raar om dat te vinden? Ze zijn echt gewoon heel mooi. Je zou ze eens in het echt moeten zien.

4 Comments

 1. Janna 9 July 2017

  Wat zijn je potjes toch ontzettend leuk. Gaaf dat je daar nu een opleiding voor gaat doen! Heel veel plezier in Slovenië :) Als je nog reistips nodig hebt, kan je eens op mijn blog kijken, want ik heb er twee weken rondgereisd in februari.

  Liefs, Janna

  Reply
  • Anne-Fleur 9 July 2017

   Ahh ben gelijk even gaan kijken, tof! Ga ik onthouden, dankjewel! X

   Reply
 2. Wat fijn dat het zo goed gaat! En ook ontzettend goed dat je er even lekker tussenuit gaat. Dat heb je wel verdient.. Geniet van de zomer :)

  Reply
  • Anne-Fleur 9 July 2017

   Dankjewel! Gaat helemaal goed komen <3

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *