Afgelopen tijd – de liefde en hoe het harten breekt

schermafbeelding-2016-09-09-om-09-39-53
Wat was het weer lang stil. Er is ook zo veel gebeurd afgelopen maanden.. mijn hoofd zit nog zó vol dat ik niet weet of ik er iets uit krijg, maar ik wil wel graag iets schrijven hier.
Want zoals je misschien op instagram al zag is de wereld twee gebroken hartjes rijker.

Stef en ik hebben vorige week zaterdag samen besloten het uit te maken. Zonder ruzie gelukkig. Maar goed, leuk is het natuurlijk niet.

Ik voel me er vandaag vrij rustig onder, ondanks dat dit de eerste dag is dat ik niks heb staan en zelf m’n hele dag moet invullen. Ik wil yoga doen of gaan hardlopen, opruimen, de was doen, lezen en naar Werfklei om schoon te maken en te maken.
Maar andere dagen zijn er momenten dat ik niet recht op kan staan van verdriet en dat ik het allemaal zo oneerlijk en stom vind. Raar vind ik het sowieso. Zo raar.

Ik ben dezelfde zaterdag nog naar een vriendin gegaan, waar ik zombie was op de bank. De zondag ging ik naar mijn zus, om daar zombie te zijn en te knuffelen met mijn neefje en nichtjes. De eerste dag werken op maandag was compleet kut. Ik hoopte op afleiding maar de sluier van verdriet maakte alles somber en kut (toch leuk hoe ik in één zin ‘sluier van verdriet’ en ‘kut’ kan gebruiken). Gelukkig voor de lieve vrienden, en gelukkig hebben Stef en ik nog gewoon contact (voor zover het op het moment ‘gewoon’ is dan).

Woensdag ging ik na mijn werk naar centerparks in Zevenum (LIMBURG FUCK YEAH) om nog meer te knuffelen met mijn neefje en nichtjes. Ik heb zelfs in een buitenbad gezwommen (naja meer, mijn neefje ‘duwde’ me de hele tijd om, wat een boefje).

Iedereen nog bedankt voor alle lieve reacties op instagram, dat was zo zo fijn <3

Er staat nog een andere zware blogpost te wachten om geschreven te worden. Ik ben er al aan begonnen afgelopen weekend, maar ik moest dit eerst even kwijt. Het is zo stom, ik was moed aan het verzamelen om die blog te schrijven en toen gebeurde dit.
Het leven. Am i right.

Liefs!

12 Comments

 1. Aline 9 September 2016

  <3

  Reply
  • Anne-Fleur 18 September 2016

   <3!

   Reply
 2. Margot 10 September 2016

  Wat super super rot :( Ik hoop dat je je iedere dag een beetje beter voelt <3

  Reply
  • Anne-Fleur 18 September 2016

   Dankjewel! <3

   Reply
 3. Karlijn 10 September 2016

  Aah, wat een nare situatie. Heel veel liefs en sterkte!

  Reply
  • Anne-Fleur 18 September 2016

   Dankjewel Karlijn!:)

   Reply
 4. Sanne 12 September 2016

  Lieve lieve lieve Fleur, super veel sterkte <3..

  Reply
  • Anne-Fleur 18 September 2016

   Dankjewel lieve Sanne! X

   Reply
 5. Jannesch 13 September 2016

  Lieve Anne-Fleur,
  Wat een heftige tijd maak je door ! Ik hoop oprecht dat er betere tijden voor je komen, al ben je nu in de lappenmand.
  Heel veel liefs, Jan

  Reply
  • Anne-Fleur 18 September 2016

   Dankjewel Jan! Dat komt vast wel, kan niet anders:)

   Reply
 6. Stella 18 September 2016

  Ik heb je blogje hierover ook nog eens helemaal gemist. Liefdesverdriet SUCKS. Echt. En dan ook nog het overlijden van de vriend van je mama. Het wordt je allemaal niet makkelijk gemaakt. Ik hoop dat je snel weer veel zonnestraaltjes in leven ontvangt! Veel knuffels <3

  Reply
  • Anne-Fleur 19 September 2016

   Jaa blehhh! Maar komt vast gauw weer goed allemaal. Dankjewel! X

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *