Afgelopen tijd – matig boffen, atelierslaaf, Parijs

Schermafbeelding 2016-07-05 om 21.57.48
Ok ik typ dit terwijl ik Penny Dreadful kijk en er is een naakte man die onder het bloed zit heel hard aan het schreeuwen. Bijzonder. Maar goed. Een afgelopen tijdje.

Ik ben nog steeds niet helemaal boffen. Al gaat het gelukkig wel al weer een stuk meer boffen dan het een tijd terug ging.

Sowieso heb ik iets MEGA leuks. Al een tijdje maar ik had nog geen zin om er over te bloggen: ik mag bij Atelier Werfklei (waar ik op zaterdag pottenbak) klusjes doen in ruil voor werktijd!!! Wat dus inhoudt dat ik 2 uur dweil, en 2 uur helemaal yolo ga op de draaischijf, ofzo. ZO VET. Ik prijs me ook echt zo gelukkig dat ze mij hier voor gevraagd hebben. Daarnaast ga ik dus ook gewoon dingen leren en helpen glazuur maken en shitttttt. Omg helemaal heppie de peppie wat dat betreft.

Wel super jammer dat mijn beide cursussen bijna (op nog 1 les na) afgelopen zijn.. Maar gelukkig kan ik dus wel wekelijks blijven maken door die klusjes! Ahhhhh ZO COOL. Oke ja. Genoeg enthousiasme denk ik.

Nog iets leuks: donderdag vertrek ik met Stef naar Parijs. Waar we (per ongeluk) in 2 aparte bedden zullen gaan slapen tot zondag. De Eiffeltoren bekijken, de parken in de lanen op de musea in etc. Mochten er nog enorme (vegan) aanraders zijn, komt u maar op.

Oja en mega leuk dat ik zo veel enthousiaste reacties op het girlgang verhaal kreeg! Ik ben een beetje aan het nadenken of en hoe dan en wat en wanneer en weet ik veel. Sowieso dus wijn. En misschien wel gewoon in m’n kamertje. Gewoon lekker BYOB én BYOB. En BYOF (food jwz).

Oke nou dat was het weer. Hoop dat het goed gaat met jullie en voor vaker een update ben ik te vinden op instagram.

Hoitjes! X

ohja ps! Ik heb laatst mijn webshopje geupdate! Meer poesjes en dingetjes.

3 Comments

 1. LP 6 July 2016

  Wat cool dat je gaat assisteren bij Atelier Werfklei (briljante naam overigens)! Wat betreft Parijs: ik heb ergens in de milde prehistorie (2012) meer dan uitstekend vegan gegeten bij dit vegetarische/vegan (en volgens mij volledig bio) restaurant: http://www.legrenierdenotredame.fr/ , maar (disclaimer disclaimer) dat was dus 1 keer en al een paar jaar terug. Ze bestaan overigens wel al sinds 1978 of zo, dus dat spreekt dan wel weer voor ze, evenals het feit dat ze (en nu volgt een compleet oneigenlijk argument) zo’n beetje om de hoek zitten bij mijn favoriete winkel EVAH (als in: ik droom met enige regelmaat dat ik er rondloop), Mélodies Graphiques.

  Ik ben zeer benieuwd naar uw avonturen in Parijs, en met name of het daar ondertussen al wat makkelijker is om iets te eten wat NIET frites-stèk (gruwel) is, want tot voor kort liep men daar vega(n) technisch behoorlijk achter vergeleken met andere wereldsteden. Ben echt benieuwd of ze daar nu met de sterke opkomst van de bio trend, ook wat vega(n) een flinke inhaalslag gemaakt hebben. :-)

  Reply
 2. Lisa 8 July 2016

  Oooh leuk dat je naar Parijs gaat! Veel plezier! Vegan eten is daar wel een beetje lastig (ondervonden toen ik nog aspirant-vegan was). Hier kun je lekker eten (wel van te voren reserveren): https://www.facebook.com/pages/Le-Potager-du-Marais/169869053053835
  Verder hebben ze bij Restaurant l’industrie altijd een ‘salade vegetarienne’, dat volgens mij in praktijk gewoon altijd vegatalien (veganistisch) is. Ze veranderen steeds welke groenten ze er allemaal in doen, maar ik heb er nog nooit iets van kaas of ei ingezien, ook niet in de dressing. Maar je kunt het voor de zekerheid navragen. Bij l’Industrie is in ieder geval veel ruimte en bijna altijd plek, vind het echt een leuke tent! Niet heel erg bijzonder of zo, maar ik keer er steeds terug :)

  Reply
 3. Florence 12 July 2016

  Oh, veel plezier in Parijs. Ik heb die kattentas trouwens ook, zo schattig hé :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *