Afgelopen tijd – shop update (+korting!), pottenbakken, z’n gangetje


Dag hallo! Ben ik weer. Geen bericht was in dit geval gewoon goed bericht. Maar toch maar weer eens een blogje met wat ik afgelopen tijd gedaan heb, én een shop update met korting. Yay.

Hoewel ik afgelopen tijd wel ziek en vaak erg moe was, is eigenlijk alles heel fijn. Ik spendeer het meeste van mijn tijd met klei over mijn handen (en gezicht en broek en nieuwe trui en lord of the rings schort), of werkend, of zeepmakend, of samen met Stef. Want OJA dat is weer aan en dat zal dan ook een van de redenen zijn dat alles zo fijn is. Hij is nog steeds een debiel, maar ik ook, dus dat werkt wel. We zijn zelfs een reis naar Canada aan het plannen voor na de première van onze opera komende zomer! ZIN AN.

Ik pottenbak nog steeds 2 tot 3 keer per week. En begin steeds groter en hoger te draaien! Vet leuk! Ook heb ik eindelijk iets gevonden wat ik echt heel tof vind: verven met engobes en daar dan dingen uitkrassen.

Daarnaast maak ik dus wekelijks zeep, en dat is af en toe zenuwslopend, maar het wordt steeds leuker (het is sowieso al wel heel leuk hoor, maar je kunt zo veel mis doen en ik ben zo goed in me zorgen maken over dingen). Ik ontferm me ook over de instagram van Werfzeep, wat ik heel leuk vind om te doen! (De foto’s zijn overigens niet door mij gemaakt.)

Ehh ja en dan werk ik nog aan de ECHO opera die ik samen met Stef maak. Er zijn twee teksten bijna af, en Stef maakt prachtige dingen.
Oja en ik verdien nog steeds mijn geld bij de AKO. Wat nog steeds oke is, het is wat het is voor nu.

Ik heb nog steeds duizend planten. Ik heb een doos met medjoul dadels van de Lidl.
Ik wil graag een nieuwe oorpiercing maar ik weet niet precies waar. Ik wil graag een nieuwe tato maar ik weet niet waar of wat. Ik ga komende week een paar dagen met Stef naar zijn ouderlijk huis; mountainbiken, in bad, sinterklaas vieren, haardvuurtje aan, je weet wel, chillen. Mijn haar wordt langer en langer en ik laat het maar begaan. Ain’t nobody got time for that weet je wel.
Ik ben gestopt met het zien van mijn diëtiste, wat me eerst eng leek maar eigenlijk gaat het heel goed.
Ik lees The Course of Love van Alain de Botton. Wat een heel mooi en vooral heel goed boek is. Over liefde en over hoe het beeld wat we ervan hebben het ons allemaal nogal moeilijk maakt. Aanrader dus. (Alain de Botton is die gast van School of Life, wat je zeker moet gaan youtuben als je het nog niet kent!!)

En vanaf vandaag staan er weer heel wat nieuwe dingen online in m’n winkeltje! Waaronder een paar dingen waar ik echt mega trots op ben. En die ik met traantjes in m’n ogen zal uitzwaaien als ze me verlaten voor nieuwe huisjes (hopelijk dan ;-)). En daarom, en omdat, gewoon, KORTING! Met de code coolcats krijg je 15% korting op alle keramiek tot en met 29 november! Dus mocht je een Sinterklaas cadeautje willen kopen voor iemand is het dan nog op tijd! (De 30ste ga ik naar het Oosten van het land dus dan duurt ‘t weer even)

Dus kortinggggg, op onder andere deze dingen:

Oja en ons wc papier is op dus ik moet om 10 uur naar de Appie want stel je voor dat er iemand moet poepen. FIJNE ZONDAG DOEI XXXXXX

2 Comments

  1. Karlijn 30 November 2016

    Fijn om te horen dat alles goed gaat! Ik vind het echt heel vet dat je aan een opera werkt, ben heel benieuwd hoe het gaat zijn :)

    Reply
  2. […] In november – ging het eindelijk eens beter met me, dat was echt zo fijn – werd ik echt beter in pottenbakken – schreef ik ook maar één blog […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *