Afgelopen tijd

rp_0021.jpg
Zo ineens was het weer 5 dagen stil! Ik typte nog wel een blog over m’n blender, een review (ohmygaaad) maar ik wilde er nog foto’s voor maken en daar, beste kijkbuiskinders, was ik te lui voor. Maar er is wel weer van alles gebeurd, en door m’n hoofd gegaan, dus daar een blog over.

Ik was afgelopen week ineens heel ziek, toen gelukkig weer beter, ik sprak af met Lisa en we aten salade en taart bij Gys en hadden het over veganisme en boeken (en we kochten boeken want daar heb je nooit genoeg van). Ik had een bandbespreking met KIND en dat was niet alleen goed maar ook gezellig. Ik deed mijn best om m’n huis op orde te maken want we hebben vanavond hospiteeravond. Oja en ik vond zelf ook een woonruimte!!

Per 1 juli heb ik een nieuwe woning, wel een stukkkkkkkk verder van de stad af dan ik nu woon -huilen- maar wel ruimer, geen achterlijke bovenburen, geen herinneringen overal waar ik kijk.

Ik vind het fijn dat ik iets gevonden heb, het geeft rust, maar aan de andere kant vind ik het ook verschrikkelijk en best wel eng. Ik ga dit huis zo missen. Ik ga missen wat het voor me betekent; het eerste huis waar ik ging samenwonen, met ook nog eens de liefde van mijn leven. Zo veel fijne dingen zijn er hier gebeurd. En we hebben er echt ons plekje van gemaakt, ook al was het klein en af en toe super onpraktisch en een rommel (dat laatste was eigenlijk altijd mijn schuld).
Het is heel fijn om straks echt een nieuwe start te kunnen maken, en m’n eigen plekje ergens van te kunnen maken, maar voelt ook als het loslaten van een periode in mijn leven. Een periode die ik helemaal niet los wil laten.

Ik ga het hier tegelijkertijd wél en niet missen. Net als dat ik Tom mis in de spullen die hij al weg heeft gehaald; de lege gaten in de kleren- en boekenkast, maar dat ik hem ook mis in de spullen die er nog wél staan.

Liefde is verwarrend. Maar wel heel mooi. En gelukkig voelt het nog steeds als een goede beslissing. Dat maakt het niet leuker, maar maakt het wel makkelijker om positief te blijven.

En dan maak ik maar nog een rabarbertaart.

rp_0008.jpg

Ken je dat? Dat het super lastig is om het laatste beslag uit de kom in de bakvorm te krijgen?
Maar dat, als je dan op de bank zit met diezelfde kom, alles ineens wel heel makkelijk uit die kom gaat om vervolgens in je mond te verdwijnen? Heel bijzonder dat. Geen idee hoe dit allemaal kan gebeuren.

Oja ook nog even; ik postte de blog over zelfverwonding en wauw. Ik ben echt zo enorm onder de indruk van alle reacties. Ik kreeg zó veel reacties. En allemaal stuk voor stuk heel heel heeeeel erg lieve reacties ook nog eens. Ik had dit echt niet verwacht en het heeft me zo veel goed gedaan. Echt super bijzonder.
Via deze weg nog een bedankje aan iedereen daarvoor. En ook voor de mensen die niet reageerden, misschien niet wisten wat ze moesten zeggen, of het nog steeds niet begrijpen; bedankt voor het lezen en in ieder geval voor het respect.

Nou, lekker samenhangend verhaal weer dit. Moet ook kunnen.
Ik ga maar eens stofzuigen. Moet ook gebeuren.

Liefs, Fleur

13 Comments

 1. Kim 19 June 2015

  Wat ontzettend fijn dat je een nieuw en ruim plekje hebt gehad. Natuurlijk is het ook eng en moeilijk, dat is helemaal logisch. Heel veel succes de komende periode en ik hoop snel weer iets van je te lezen. :)

  Reply
  • Anne-Fleur 20 June 2015

   Ja het is zeker ook heel erg fijn ja! Dankjewel! Ik post vast gauw weer iets :-)

   Reply
 2. Hester 20 June 2015

  Mooi dat je een nieuwe woning hebt, maar het is inderdaad ook wel heel definitief. Sowieso klinkt het moeizaam dat het uit is terwijl het wel de liefde van je leven was, but you’ll get through :) En je foto’s zijn tof.

  Reply
  • Anne-Fleur 20 June 2015

   Ahw lief:) ja het komt ook wel goed! En het is ook echt heel fijn om een nieuwe woning te hebben.
   Dankjewel!

   Reply
 3. Ilse 20 June 2015

  Fijn dat je een nieuw plekje hebt gevonden. :) Hopelijk ga je het er fijn hebben!

  Reply
 4. Eva 21 June 2015

  Wat fijn dat je een nieuw huis hebt, het zal een hoop helpen in het loskomen van de situatie en groeien met alle nieuwe gevoelens. Ben benieuwd naar je nieuwe updates :)

  Reply
  • Anne-Fleur 22 June 2015

   Ja dat denk ik ook ja! Fijn vooruitzicht:-) Dankje voor je reactie!!

   Reply
 5. Fleur 21 June 2015

  Hoi naamgenoot,

  Knap hoe je zo de draad weer op probeert te pakken. Soms openen er juist hele mooie deuren als je oude deuren sluit. Hopelijk is dat het geval in je nieuwe huis. Ik heb er vertrouwen in! You go girl!!!

  Liefs Fleur

  Reply
  • Anne-Fleur 22 June 2015

   Haha hoi!:-)
   Ja daar heb je helemaal gelijk in! Ik ben ook wel benieuwd wat het allemaal gaat brengen.
   Wat een lief berichtje! Dankjewel!
   Liefs, Fleur

   Reply
 6. Sjors 24 June 2015

  Chill dat je een nieuw plekje hebt gevonden :) Ruimer wonen gaat meestal hand in hand met verder van het centrum wonen; ieder voordeel heb ze nadeel. Deze moet je kopen voor je stoelen: http://9gag.com/gag/a2qPyDD

  Woon je dan trouwens dichter bij Chris in de buurt zodat je En Dan Nog Iets in de bus kunt gooien? Of bij station Overvecht, daar heb ik ook nog een adresje :P Anders mag je ‘m ook wel opsturen hoor, dan betaal ik de verzendkosten wel. Scheelt je weer een paar kubieke centimeter in je nieuwe crib :P

  Reply
  • Anne-Fleur 28 June 2015

   Ommmmggg jaaa die wil ik voor m’n stoelen!!!!

   Haha nee ik woon juist verder weg, maar ja als je m nog wilt wil ik ‘m best opsturen!
   Was nog ‘n keer in Arnhem laatst en toen dacht ik ‘noooo shit!’ was mooi geweest want volgens mij kwam ik echt langs je huis.. ;-)

   Reply
   • Sjors 28 June 2015

    Haha, gemiste kans! Stuur maar op als je een keer tijd hebt, dan zal ik je de doekoe passen.

    Reply
 7. Sanne 19 July 2015

  Mooi! En grappig ook tussendoor ;) daar ben je goed in. Ik ben blij dat het nog voelt als een goede beslissing tussen jou en Tom, al moet het ook nog heel zwaar zijn en zoals je zelf zegt wil je het liever niet zo.
  Liefs + sorry voor zo veel reacties, ik heb echt te veel berichten van je gemist en dat vind ik echt jammer!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *