Aquarel dierenkaartjes (die je kunt kopen! + een freebie)

Vorige week vroeg ik Tom, die bij de Tiger werkt (echt niet goed dat, want ik koop er nu nog meer shit dan voorheen) om wat schilderspulletjes voor me mee te nemen! Ik zag namelijk dat ze super mooi aquarelpapier, en aquarel verf hadden. En aangezien ik werken met gouache al heel leuk vind wilde ik gewoon eens proberen met aquarel te werken.

Ik begon met dit hondje. En wilde ook gelijk proberen hoe het was om te schrijven met de verf. Have a nice day

Stiekem vond ik ‘m eigenlijk wel heel erg leuk! Ik vind het nogal moeilijk om dat te zeggen, om blij te zijn met iets wat ik zelf maak. Misschien ook omdat ik met mijn muziek steeds onzekerder ben geworden en uiteindelijk helemaal niet meer wist (weet) of het nog wel goed is.. nooit meer durven en kunnen zeggen dat ik écht blij was met een liedje of een optreden. Dat is echt super kut. Dus ik ben extra extra blij dat ik iets gevonden heb waarbij ik dingen maak die ik wél zelf ook leuk vind! Ook al vind ik dat wel heel eng om te zeggen met m’n ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg en vooral niet trots zijn op jezelf’-mentaliteit. (Deze mentaliteit geldt overig alleen maar voor mezelf, ik ben niet zo aardig voor mezelf).

Goed, lang verhaal, zat niet in de planning maar soms komen die momentjes (zoals die keer dat ik op Vlieland moest optreden en even naar het strand was gegaan en ik toen door het ijskoude water weer terug moest lopen omdat ik niet had gezien dat het vloed was geworden. Dat zat ook niet helemaal in de planning.)

I like you
“Waar een hondje is moet een katje zijn” was mijn volgende gedachte. Dus tekende ik een katje, en bedacht me toen “OMG HOE LEUK ZOU HET ZIJN ALS HET EEN SERIE WERD!!!” Dus ik ging alvast bedenken welk diertje ik hierna zou tekenen.
Hey you
Een koniijjjjjn! En toen die af was dacht ik; ik wil al een tijdje kijken hoe en waar en of het leuk is om m’n dingen te laten printen. Dus dat deed ik! En zo had ik twee dagen later  ineens m’n diertjes in handen op echte kaartjes!  Dat is echt leuk :-)

Ik heb 5 setjes in huis, waarvan ik 1tje aan m’n oma ga geven (waar ik morgen naartoe ga voor 3 dagjes <3) en waarvan ik er 1tje graag zelf wil houden. Maar ik heb er dus nog 3 over! Mocht je een setje kaartjes willen kopen dan kan dat!

Schermafbeelding 2015-04-18 om 16.49.26

Kaartje kopen?
– 1 setje van 3 kaarten is €5 euro inclusief verzendkosten.
– De kaartjes zijn van glad, stevig papier. Ze zijn meer mat dan glanzend.
– De achterkant van de kaartjes is helemaal wit. Je kunt er dus op schrijven! Maar je kunt ze ook aan de muur hangen of waar je wilt. (Als je eerst het konijntje, dan het katje en dan het hondje doet is het zelfs een lopende zin ;-))
– Email je adresgegevens naar info@florainthegarden.nl dan mail ik je zo snel mogelijk terug.

Mochten er meer dan 3 mensen een setje willen zou ik nog nieuwe kunnen bestellen.

Freebie!
Zelf heb ik het hondje nu als achtergrond op m’n laptop. Mocht je ook een van de diertjes als achtergrond willen kun je ze hier downloaden!
Hey youI like youHave a nice day
Conclusie van het hele verhaal: waterverf is leuk! (al kan ik echt geen bloemen schilderen) En het lijkt me ook erg leuk om het eens in combinatie met gouache eens te proberen.  En als ik weer eens in Friesland ben neem ik ook de ecoline en inkt mee die ik daar nog heb staan! Ook zo leuk om mee te werken.

Morgen ga ik dus naar m’n lieve oma toe, daar even heerlijk niksen, kletsen, lezen, wandelen in de bossen en genieten van het internetloos zijn (m’n oma heeft geen wifi, en ik heb geen internet op m’n mobi).
Dus tot daarna! Liefs, Fleur

PS. Als je me op instagram volgt had je het misschien al gezien, maar ik heb m’n naam veranderd van 1tp naar florainthegarden ! :-)

18 Comments

 1. Eva 20 April 2015

  Ze zijn zo leukkk! En wat fijn die tip van aquarelverf bij Tiger, ik wil daar nog steeds een keer mee beginnen en oefenen dus dit is misschien wel fijn om mee te starten :)

  Reply
  • Anne-Fleur 20 April 2015

   Dankjewel!!:-) Jaa doen! Voor het papier en de verf ben je maar 8 euro kwijt. Is echt een fijn bedrag om gewoon even te kijken of je iets leuk vindt.

   Reply
 2. Sanne 20 April 2015

  Oh ja Fleur, je raad het al.. Deze kaartjes moet ik hebben ;). Zo lief. Die poes met die armen naar voren, ah zo schattig. En dat konijn is ook om op te vreten (niet echt natuurlijk).
  Echt zo leuk dat je dit hebt uitgeprobeerd met waterverf en dat het zo goed uit de verf is gekomen (weer zo’n goede woordgrap).
  Haha “Waar een hondje is moet een katje zijn” , lief!
  Ik ga het ‘I like you’ kaartje maar gewoon aan mijn vriendje geven want dan blijft ‘t in ieder geval in huis en kan ik ‘m alsnog ophangen. :D
  Liefs!

  Reply
  • Anne-Fleur 21 April 2015

   Haha wat lief Sanne! Haha en een hele mooie woordgrap haha! ;p Jaa goed idee! Ik ga je mailtje beantwoorden als ik terug ben dus het gaat wel eventjes duren voor je de kaartjes hebt, hopelijk vind je dat niet erg! Ze komen er sowieso aan ;-) X

   Reply
 3. Elsbet | La Vie Pure 20 April 2015

  Wat zijn ze schattig!

  Reply
  • Anne-Fleur 21 April 2015

   Dankjewel!!

   Reply
 4. Dina 20 April 2015

  Wauw wat een leukerds! <3

  Reply
  • Anne-Fleur 21 April 2015

   Dankjewel!:D

   Reply
 5. Sjors 21 April 2015

  Als je nog zo’n “Leuk-aanvink-box” had, zou ik die aanvinken, maar nu krijg je een reactie: cool :)

  Reply
  • Anne-Fleur 21 April 2015

   Haha ik heb nu een hartje! Maar die valt niet zo op ;) dankjewel!

   Reply
   • Sjors 21 April 2015

    Gevonden en geklikt, hoppaaa.

    Reply
 6. Lonneke 21 April 2015

  Ik vind ze echt heel erg leuk! Tof gedaan.

  Reply
  • Anne-Fleur 24 April 2015

   Dankjewel! Ik ga je mailtje gauw beantwoorden :-)

   Reply
 7. Maaike 21 April 2015

  Poesje staat op mijn achtergrond :)

  Reply
  • Anne-Fleur 24 April 2015

   Super leuk om te horen! :D

   Reply
 8. […] maakte hele leuke kaartjes van leuke diertjes. En het mooiste is dat je ze ook kunt bestellen bij haar. Je kunt de afbeelding […]

  Reply
 9. Aïsha 1 May 2015

  Super leuk!! Als crazy cat lady vind ik die met de kat natuurlijk het leukst ;-)
  Via Bringinghappiness.nl hier gekomen en ik vind ‘t nu al leuk! Fijn weekend :D

  Reply
  • Anne-Fleur 5 May 2015

   Leuk om te horen! :D Hahah dankjewel!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *