Fotodate met Oak & Fir

Een tijdje terug kreeg ik een berichtje van Danique van Oak & Fir, die ik al een tijdje via instagram volgde, en eenmaal ontmoette tijdens de super leuke nieuwjaars girlbosses meet up die Aline en Naomi organiseerden afgelopen januari. Danique vroeg me of Stef en ik misschien voor haar camera wilden verschijnen, en uhm, ja duh. Vet cool! 

Ze kwam al vroeg in de ochtend, en na een kopje koffie en wat geklets over van alles maakte ze de prachtige foto’s waarvan ik nú al weet dat ik er godsganse gelukkig van word als ik 81 ben en er weer naar kijk. En nu ook al natuurlijk. Ik bedoel kijk dan naar die boyo.

Ik ben voor de camera staan op zich wel gewend, maar zo met z’n tweeën, echt als stelletje op de foto gaan, dat was wel best wel gek. Maar Danique (die er zelf overigens ook een blog over schreef) deed het echt super goed, ik voelde me uiteindelijk gewoon op m’n gemak, en Stef ook. En daardoor zijn de gemaakte foto’s ook echt een weerspiegeling van hoe we zijn als we met z’n tweeën zouden zijn. Echt heel tof dat Danique ons zo goed op ons gemak wist te stellen. En dan ook nog een zulke mooie foto’s! Ok, klinkt misschien een beetje raar omdat ik er zelf ook op sta enzo? Erg onnederlands om zo lovend te zijn over iets wat met jezelf te maken heeft ;-) maar ik vind het gewoon zo ontzettend leuk deze foto’s van ons samen te hebben!

Wat ik ook erg leuk vind is dat er een foto is waarop ik lach die ik niet gelijk in de fik wil steken. Best wel fijn.

Oke hier nog wat van de foto’s:

 

 

Bedankt Danique! Voor de gezellige ochtend en de prachtige foto’s!

12 Comments

 1. Sanne 20 May 2017

  Ik reageer normaal haast nooit op blogs eigenlijk, maar wat een onwijs prachtige foto’s! Echt, wauw.

  Reply
  • Anne-Fleur 21 May 2017

   Aw super leuk om te horen! <3

   Reply
 2. Stella 20 May 2017

  Ah ik smelt hier echt van. Ik vind ze ook echt heel mooi geworden, en van mij mag je inderdaad HEEL trots zijn. Ik kan me voorstellen dat het heel fijn is om dat ‘ik wil deze foto eindelijk een keer niet in de fik steken’ achtige gevoel niet te hebben. Herkenbaar wel – ik heb een hekel aan foto’s van mezelf. De foto die op mijn blog staat is ook echt een goeie afspiegeling daarvan, want dat was een shoot. En de enige foto die ik leuk vond, was degene waar ik mijn hoofd een soort achter mijn hand verstopte.. Typisch.. Anyways: HEEL mooi. Ik zou zeggen; af laten drukken en ophangen, hihi.

  Reply
 3. Laura 20 May 2017

  Zo mooi mooi mooi! Echt een fijne sfeer.

  Reply
 4. Marlou 20 May 2017

  Ooooooh alles aan deze post <3 Ik word zo blij van die lach-foto's, en gewoon ook van het feit dat het eruit ziet alsof jullie het echt fantastisch fijn hebben samen. Lief!

  Reply
  • Anne-Fleur 21 May 2017

   Ahhh bedankt voor je lieve reactie Marlou! <3

   Reply
 5. Karlijn 21 May 2017

  Prachtige foto’s! Jullie staan er echt heel leuk op :)

  Reply
 6. Wauw, prachtig! Echt heel erg mooi, hoe jullie er samen opstaan :)

  Reply
 7. nina || ninamaakt 21 May 2017

  ohhhhh zo zo zo mooi!

  Reply
 8. Mary 22 May 2017

  Geweldig mooie foto’s! Puur!

  Groetjes van Mary van der Valk
  Auteur

  Reply
 9. Sandra 22 May 2017

  Ah.. die kus-op-je-hoofd-foto. Fijn!!!

  Reply
 10. Britt 25 May 2017

  Heeeele mooie foto’s!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *