Freebie: To do lijstje (en een update over mijn leven)

to do ingevuld
Hoihoiii! Ik ben nog steeds blij met mijn ‘soort van weekplanning‘ maar af en toe is het ook wel fijn om iets alleen voor de dag te hebben; voor mailtjes die dan moeten, of de was die echt opgehangen moet worden, of de appels en peren en wc-papier die je moet kopen. Of dingen die je morgen kunt doen. Want waarom iets vandaag doen als je het ook best morgen kan doen? Jaaa.. dus.. gevalletje #unsuccesfuladulting  denk ik.

Dus ik tekende een to do list, en knipte en plakte deze in elkaar in illustrator. Hij is lekker zwart-wit, want als je net als ik arm bent, print je sowieso toch al alles in zwart-wit, denk ik (snel concept). Nu hoef je niet eens je printer instellingen aan te passen! #luiedonderswag

lekker knippen to do fitg

Klik hier om de to do lijst te downloaden! Je krijgt er dan 2 op 1 a4’tje die je wel zelf nog even door midden moet knippen #shittochopstaanomeenschaartepakken (oke sorry ik houd al op met de #hashtags) Mocht je ‘m gebruiken lijkt me dat heel leuk om terug te zien op instagram!

Een update over mijn leven
Verder ben ik gewoon lekker aan het tekenen, kregen we ineens een super mooi huis (!!!!) maar besloten het toch niet te doen vanwege geld en werk (HUILEN), ruimde ik mijn kledingkast (doei 3 zakken vol kleren) én m’n boekenkast op. Oja, en die boeken zette ik op m’n facebook te koop voor 2 euro per stuk, mocht je willen kijken of er wat bij zit (en mij daarmee supporten want ik ben blut) klik dan hier.

 

10 Comments

 1. Sjors 16 April 2015

  #ikhebgeenprinter Maar wel leuk lijstje hoor, vooral ToMorrow :D (En slim om je URL onderaan te zetten!) Ken je deze al: http://www.bol.com/nl/p/een-vraag-per-dag-dagboek-voor-5-jaar/9200000026165412/

  Ik zag je boeken op Facebook en ik heb op zich wel interesse in En Dan Nog Iets, maar ik ben voorlopig niet in Utrecht te vinden (nou ja, vrijdag kom ik er twee keer doorheen, maar hopelijk hoef ik de trein niet uit) en ik heb geen zin om verzendkosten te betalen :P Mocht je heel toevallig in de buurt van Hermannus Elconiusstraat of Willem Schuylenburglaan wonen en zin en tijd hebben, dan mag je ‘m daar in de bus gooien en komt dat boek vanzelf bij mij terecht. Krijg je er een euro bij voor de moeite :P

  Reply
  • Anne-Fleur 16 April 2015

   Haha nouja al had je er een dan werken ze meestal toch niet! (die van ons in ieder geval) (dit was een unicum). Ja die ken ik! Maar ik doe dat dan 3 weken fanatiek en raak het dan nooit meer aan denk ik..

   Haha! Hmm nee daar woon ik niet echt in de buurt.. maar ik kom bij beide straten op zich af en toe wel eens in de buurt. Ik wil best eens voor je fietsen hoor, kom ik ook eens buiten. ;-)

   Reply
 2. Sjors 16 April 2015

  Dat printers meestal niet werken heeft een reden: http://splatawampus.com/wp-content/uploads/2015/04/OTC1.png

  Oké, gooi dan maar een keer in de brievenbus (het exacte adres zal ik hier niet delen :P), het handigst voor mij is dan bij Chris (van het huiskamerconcert), omdat ik die vaker zie. Tenzij je er in de tussentijd iemand anders blij mee kan maken, dat is ook prima :)

  Reply
  • Anne-Fleur 16 April 2015

   Nooooo! Daayum! Haha ik wíst dat er iets niet helemaal pluis was.

   Oke ga ik doen! Haha nee ja dat snap ik. Via facebook anders? Ik heb z’n adres natuurlijk ook nog wel ergens.. maar ja.. waar..?

   Reply
 3. Cartouche 16 April 2015

  Door jou maak ik nu ook to do lijstjes voor een hele week, heel handig!
  Leuk dat je zoveel doet met je tekeningen

  Reply
  • Anne-Fleur 16 April 2015

   Wat leuk om te lezen! Bedankt!:-)

   Reply
 4. Dina 17 April 2015

  Super handig! Ik moet echt altijd iets van een planning of een lijstje hebben, anders raakt mijn hoofd echt overvol!

  Reply
  • Anne-Fleur 18 April 2015

   Haha ja ik ook! Helemaal gestrest en ook nog eens alles vergeten ;) (sorry dat ik zo sloom ben met je tattoo mail! Ik moet nog een camera foto maken maar ik ben daar niet zo goed in/mee!)

   Reply
 5. Eva 17 April 2015

  Wat issie mooi, en ik vind vooral het ‘To Morrow’ echt perfect <3

  Reply
  • Anne-Fleur 18 April 2015

   Dankjewel! :D

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *