Ik ben jarig dus ik trakteer: GIVE AWAY OMG

Schermafbeelding 2016-03-07 om 08.12.06
He beertjes! (KIJK IK BEN HET NIET VERGETEN)
Zoals ik in mijn to do al zei; vrijdag word ik 25. KWART EEUW. Fack yass. Kijk eens naar mij, een jonge vrouw in de bloei van haar leven. Oke stop maar weer met kijken.

Het lijkt mij supertje leuk om eens iets weg te geven! En wat is nou leuker dat mijn nieuwe hobby nogmaals door jullie strotten te douwen en een eigen gebakken potje weg te geven! En oke misschien stop ik er nog wel wat shit bij,  maar dat weet ik nu nog niet. Maar anders is het ook zo karig hè. En het gaat toch niet door je brievenbus passen want die shit weet ik nu ik ook voor de post werk enzo. Ja en ik ben gewoon geen complete imbeciel. Oke sorry ik ga weer helemaal van het padje af.

Dus wat?
Ik geef een zelfgemaakt potje weg. Wat het precies wordt weet ik nog niet maar ik kan niet beloven dat je er je dagelijkse dosis cafeïne uit gaat kunnen drinken, wellicht wordt ‘ie net groot genoeg om een plantje in te zetten. Of om je ringen in te doen. Of om stuk te gooien als je vriendje weer eens niet snapt waarom hij chocolade mee had moeten nemen van de supermarkt. Misschien met een katje, misschien met iets anders, misschien gewoon een mooi kleurtje. En misschien dus iets er bij.. een kattentasje? Of nee, iets lekkers! Of nee uhm een slakkenhuisje. Geen idee.

Hoe dan?
Door me overal als een stalker te gaan volgen. Nee grapje. Natuurlijk vind ik dat heel leuk, als je me op bloglovin’ zou volgen, en op instagram, maar ik wil iets weggeven, niet een ruildeal doen (niet dat ik dat stom vind trouwens hoor, wanner mensen dat toen, ik wil nu gewoon graag alleen iets weggeven). Laat gewoon een reactie achter met dat je, ondanks dat meedoen belangrijker is natuurlijk, graag zou willen winnen (gewoon een reactie achterlaten dus). Ik denk dat ik dan maar jullie namen in een hoedje doe en eentje er blind uit pik. Want zo gaat dat toch?

Schermafbeelding 2016-02-23 om 08.15.37

O wel één ding, je wordt gediskwalificeerd als je:
– Zegt dat je cavia net overleden is en je keukenkastje stuk ging toen je een kopje wilde pakken en die toen op je voet viel (kopje of kastje, maakt niet uit) en nu stuk is, dus heel graag zou willen winnen om jezelf op te vrolijken
– Zegt dat je een nichtje hebt die laatst jarig was en dat je zo veel van haar houdt en haar ZO graag blij zou willen maken
– PVV stemt (of Geert Wilders bent. Geert, ik weet dat je een trouwe volger bent van m’n blog, maar sorry man, we zitten gewoon niet op één lijn. LAAT ME NOU EENS MET RUST.)

(sorry hoor, niet écht natuurlijk, maar ik erger me altijd zó aan mensen die zulke verhalen gaan houden bij een give away)(ik ben gewoon ook een beetje een zure oude oma natuurlijk)

Ik ga dan zaterdag iemand uitkiezen denk ik. Of in ieder geval uiterlijk maandag. Ha o sorry, ik ben echt nu al zo slecht in giveaways. Maar het gaat om de gedachte, die telt, hè? Oniedan. Ja en waarschijnlijk ga ik je kopje dan dus nog maken dus het kan nog wel ff duren voor je daadwerkelijk iets ontvangt. Maar ik stel als regel dat het maximaal een maand mag duren oké? Want anders is het wel heel erg.

Schermafbeelding 2016-03-06 om 19.50.21
Oja en wel je goede email adres gebruiken als je een reactie achterlaat dus, en max binnen 3 dagen reageren als ik je gemaild hebt DAT JE DE GELUKKIGE WINNAAR BENT anders zoek ik iemand anders uit (ik zie andere bloggers altijd zulke dingen zeggen dus ik doe gewoon lekker mee). Oja en sorry dat ik misschien een partypooper ben; maar alleen binnen Nederland kun je meedoen.

Oke en nu is deze veel te gare blog klaar. Sorry, te veel koffie denk ik.
En nogmaals, ik word gewoon een beetje een psychopaat als ik blogs aan het typen ben, eigenlijk ben ik mega saai en vriendelijk.
xxxxxxx joe!

34 Comments

 1. Dina 15 March 2016

  Hhahahaa “of nee, een slakkenhuisje”. Hoe kom je daar nou weer bij?
  Nou ik zou wel graag een zelfgemaakt dingetje van jou willen winnen, want de cavia van mijn nichtje is dus laatst overleden en ik vind het zo zielig voor haar, dat ik steeds zo verdrietig ben en daarom vind ik dat ík moet winnen. Voor mezelf dus, niet voor mijn nichtje. F* mijn nichtje en haar cavia.

  Volgens mij word ik ook altijd een beetje psychopaat van het schrijven van reacties. Ik weet niet hoe het komt.

  Ben benieuwd wat voor taartjes je gaat eten op je verjaardag en welke schoenen je aantrekt. Doei!

  Reply
  • Anne-Fleur 27 March 2016

   Hehehe wat een heerlijke reactie :’) hahah ja dat psychopaat worden van reacties schrijven ken ik ook wel.

   Reply
 2. nina || ninamaakt 15 March 2016

  Ooo awesomedepawesome! Ik doe heel graag mee (en wil dus ook graag winnen want dat moest erbij). Succes met lootjes trekken in een hoedje!

  Reply
 3. Tamara 15 March 2016

  Ik doe heel graag mee! Teken je er dan ook zo’n leuk katje op? ^_^

  Reply
 4. Janneke 15 March 2016

  Ik wil winnen!

  Reply
 5. Elise 15 March 2016

  Jaaaaaa fijn! Ik wil wel zo’n potje! :D

  Reply
 6. Manon 15 March 2016

  Lijkt me tof om te winnen!! Leuk verhaaltje ? fijne verjaardag gewenst, liefs

  Reply
 7. elise 15 March 2016

  Ik doe super graag mee! Zo, ik hoop dat dit niet te zielig klinkt ;)

  Reply
 8. Anna 15 March 2016

  Ohhh, dit is leuk <3. Voor mij nooit genoeg potjes (voor plantjes of koffie of thee) dus ik doe sowieso mee! En gefeliciteerd alvast, 25 jaar waaah!

  Reply
 9. Geert Wilders 15 March 2016

  Hallo Flora,

  Ik wil een pot winnen, ook al vind je me niet aardig.

  Doei.

  Reply
 10. Stella 15 March 2016

  Ik lig echt in een scheur hierom hè, ik vind jou echt mega grappig. En niet omdat ik een kopje bakje schoteltje whatever van jou wil winnen en daarom ga slijmen (ik wil dus graag een kwijlbakje als ik dus win, mag dat?), maar omdat het ECHT ZO IS. Zo. En ik vind Geert ook stom. En ik heb geen cavia. En ik vind mijn nichtje verder heel lief, maar ik houd dat potje kopje bakje potverdorie lekker zelluf. Doeiiii! <3 (PS: GEFELICITEERD -alvast, of nog, of nu?! IK SNAP HET NIET AAAH).

  Reply
  • Stella 15 March 2016

   Grapje. Ik had het gelezen. Vrijdag ben je jarig. DUH STELLA. Ik was zo bezig met grappig proberen te zijn dat ik het vergeten was hoe erg nu mag ik echt niet meer winnen.. ALVAST gefeliciteerd <3

   Reply
 11. Willianne 15 March 2016

  Leuk! Ik doe graag mee en ik ben geen Geert Wilders. Dus. Maar in ieder geval alvast gefeliciteerd met je kwart eeuwste verjaardag!

  Reply
 12. T 15 March 2016

  Ik doe graag mee! Sowieso een gelukkige verjaardag trouwens c:

  Reply
 13. Marije 15 March 2016

  Jaaaa ik wil deze winnen! En hahaha dit bericht, hardop lachen. Stiekem wil ik je elke keer als je in de lush komt (ja daar werk ik) of ik een sapje ging halen zeggen: hoi, je blawg is awesome en jij denk ik ook, hoi hoi leuk leuk! maar daar ben ik te schijterig voor. Dus bij dezen mijn digitale opbiechtig (is dat een woord?) En gefeliciteerd alvast!

  Reply
  • Anne-Fleur 27 March 2016

   Haha dankjewel voor het meedoen nog! :D En haha oh heel herkenbaar! Ik zit ook altijd even naar jou te staren en dan denk ik, oja dat is geloof ik Marije, die ik op instagram volg. En dan voel ik me al zo’n stalker en creep dat ik denk okeeee voor je kijken doorlopen.
   Maar volgende keer zelf ik hoi! Beloofd! Dan kom ik gewoon bij jou voor hulp met een zeepje kopen ofzo.

   Reply
   • Marije 28 March 2016

    Haha ja geluukig ben ik dan dus niet de enige die zo genant is met dat soort dingen haha. Kom maar snel een keertje wel hoi zeggen dan! :-) mijn collega’s zeiden al, we moeten snel weer een sapje halen bij dat leuke meisje bij de smoothie company maar helaas, daar ben je dus niet meer. Dan moet je maar naar ons komen!

    Reply
 14. Femke 15 March 2016

  Lijkt me mega dolletjes om zo’n zelfgemaakt potje van je te winnen.

  Reply
 15. Britt 15 March 2016

  Ik houd het dan maar kort: ik doe heel graag mee!

  Reply
 16. LP 15 March 2016

  Ik moest echt keihard lachen om die diskwalificatieregels! :-D Dat zijn ook precies mijn pet peeves én de reden waarom ik zelf nooit een weggeefactie heb willen organiseren: stel je nou voor dat er plots zo’n type (of Geert Wilders!!!) onder mijn 5 trouwe lezers zit…

  Ik volg je al op instagram en heb altijd ruzie met bloglovin, dus je staat in mijn feedly. En verder wil ik heel graag blind uit een hoedje gepikt worden en een kunstwerkje ontvangen, want uw pottebakkerij is yay. :-)

  Reply
 17. Sjors 16 March 2016

  Ik wil graag die cavia winnen, omdat Geert Wilders zich uit pure ellende heeft verstopt in het keukenkastje van mijn broertje (die zoals gebruikelijk óók 18 maart jarig is), omdat Geerts vriendje de cavia van Geert kapot heeft gegooid, omdat Geert was vergeten chocolade mee te nemen van de supermarkt. Wat een drama.

  PS Leuke actie :) Omdat ik meedoen in dit geval echt belangrijker vind dan winnen, gun ik het iemand anders van harte om deze boemlauwe giveaway te winnen!

  Reply
  • Anne-Fleur 16 March 2016

   Hahaha wat fijn, dankjewel voor je heerlijke reactie. Arme arme cavia’s en arme Geert..

   Reply
 18. Jildau 16 March 2016

  Mooi!! ik doe graag mee :-)

  Reply
 19. Robin Teunissen 18 March 2016

  Oooh wat gaaf!
  Ik doe graag mee met de winactie
  Hoop nu al dat het een groen potje word waar ik een cactus in kan doen, haha
  Heel tof trouwens dat je zelf iets maakt om weg te geven, ipv lekker makkelijk iets te kopen!
  Groetjes

  Reply
  • Anne-Fleur 27 March 2016

   Nog bedankt voor het meedoen Robin! Leuk dat je het leuk vond! :D Ik vond het zelf ook super leuk om iets zelfgemaakt weg te geven, iets waar ik echt moeite voor heb gedaan:) fijn pasen!

   Reply
 20. Ghislaine 19 March 2016

  Ik wil winnen. Ik ben weg bij lush sinds dec dus ik heb je vet lang niet gezien, misschien moet ik maar weer eens een sapje komen halen! X

  Reply
  • Anne-Fleur 27 March 2016

   Ik werk alleen niet meer bij smoothiecompany omdat m’n baas daar stopte, dus nu zou je een boek moeten komen kopen bij de ako ;-)
   Waar werk jij nu dan? Ook wel een wonder dat we elkaar nooit hier in de buurt tegenkomen!

   Reply
 21. Lisa 19 March 2016

  ik doe ook mee (als je nog niemand hebt uitgekozen want het is al zaterdag) en ik volg je al overal dus ja ik weet dat je zegt dat het niet uitmaakt maar ik wil je er toch nog even aan herinneren!

  Reply
 22. Peter 20 March 2016

  Wat leuk je hebt er maar weer een leuk potje van gemaakt. Ik doe leuk mee :)

  Reply
 23. Sanne 20 March 2016

  Hahaha en neeee je bent niet saai. JA NATUURLIJK WIL IK MEE DOEN, het lijkt me geweldig om een kopje door jou gemaakt te winnen! Vet leuk Fleur dat je een kopje gaat weggeven :), ik hoop dat degene die ‘m wint er heel veel plezier van zal hebben (en ik hoop natuurlijk dat ik dat zelf ben).
  Fijne week! & ohja ik ga nu slapen dus bel me maar niet om te checken of ik al slaap haha. Liefs!

  Reply
  • Anne-Fleur 27 March 2016

   Hahah ik heb je zelfs niet per ongeluk gebeld!!;) ik ben benieuwd hoe het met je slaapregime gaat! Oe misschien staat het al wel op je blog, ik ga zo eens kijken!

   Reply
 24. Bernice 20 March 2016

  Yaaaaaash ik wil mega mega graag winnen en hemel. Wat schrijf je geweldig fijn! Ik werd er ziels en zaliggelukkig van. Nou ik ben mega benieuwd welke naam je uit de hoed tovert!

  Reply
 25. Zus Wieteke 21 March 2016

  Ik wil ook winnen. Of is familie uitgesloten? Heb net een tweeling dus ben erg moe en heb heel veel koffie nodig uit een mooi kopje. Of hoef ik geen reden op te geven..

  Reply
  • Anne-Fleur 27 March 2016

   Zoals ik al zei; er is er eentje voor jullie in de maak! Woensdag ga ik ‘m -als het goed is- glazuren! En dan moet ik gauw maar eens langskomen om het bakje te brengen en met m’n neefje en nichtjes te knuffelen:)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *