Independent Hetty op yoga retreat

schermafbeelding-2016-10-03-om-10-33-08
Ja. Je leest het goed. Dit geitje gaat in december naar Schotland om daar een week lang te mediteren, yoga te doen, vegan te eten (!!!!!!).. En dat alles in m’n Hetty. Zin in? YASS. Dood eng? YAAASS


Ik weet niet of de naam Jess Lively jullie iets zegt? Maar ik luister haar podcast met enige regelmaat en tijdens haar tour door Europa zat ze ook een week lang in Schotland een retreat te doen. Ik vond het interessant klinken, en besloot het te onthouden, niet om écht te doen.. gewoon onthouden.

Maar toen ging het uit en kwam de man met midlife crisis in me naarboven. Maar dan misschien meer de zweefteef met midlife crisis want ik besloot niet om een porsche te kopen, maar ik besloot dat ik dan toch die retreat maar moest gaan doen. Of naja, ik ging in ieder geval eens dat reatreat opzoeken op het grote wereld wijde web.

Ik zag in deceber een week reatreat met focus op yoga en begon het er met mensen over te hebben. Zussen, vriendinnen, en met mezelf. Hoe lang roep ik al wel niet dat ik eens in m’n eentje op vakantie wil en moet?
Wilde ik een jaar geleden niet in m’n eentje naar Londen? Ik wil die dingen maar DOE ZE NOOIT. Tijd om daar eens verandering in aan te brengen.

Ik zocht een van mijn zussen op om hulp te vragen met het boeken van het retreat en de tickets en om mee te kijken naar hoe het met treinen zit.. ik hoef niet álles in m’n eentje te fixen, en een grote zus die met je mee kijkt en haar eigen reis-ervaringen deelt, dat helpt toch wel heel erg. En dus waren na weken er over nadenken en praten, binnen 2 dagen mijn reatreat én tickets geboekt.

Mocht je nieuw zijn op mijn blog en denken JA WAAR DE FUCK HEB JE HET NOU OVER. Vorige zomer heb ik met een vriendin de Independent Hetty Zomer Bucket List gemaakt. Waar we de independent Hetty (iemand die shit in z’n eentje doet) in onszelf naar boven wilden halen.

Als ik nu terug kijk op vorige zomer, met die tickets in m’n spreekwoordelijke broekzak, en 9-16 december waar ik nu naar uit kan kijken.. dan ben ik wel trots op mezellef. En ben ik  blij dat we die lijst vorige zomer gemaakt hebben en zijn gaan doen. Fack yass.

Ik ben meeeeega benieuwd hoe ik de retreat ga ervaren.. sowieso heb ik vet veel zin in de yoga! En daarnaast moet de natuur daar ook echt prachtig zijn. Ik ben benieuwd hoe het gaat zijn om een week lang mijn mobiel uit te hebben en dus geen contact te hebben met mijn familie en vrienden (EN INSTAGRAM), en hoe het is om zo veel te mediteren…
Ik ben in principe van plan veel te gaan schrijven daar, voor mezelf voornamelijk, maar dat kan ik hier vervolgens natuurlijk lekkor vaan delen.

Zijn hier wel eens mensen naar zo’n retreat gegaan? Ervaringen? Ik ben benieuwd.
Ok, ga ik nu lunchen en dan op naar m’n werk.

Liefs!

3 Comments

 1. Neeltje 3 October 2016

  Wat gaaf, Anne-Fleur! Zoiets wil ik ook ooit nog gaan doen, maar dan t liefste in India :-) Super veel plezier gewenst; geniet ervan & laat gewoon alles lekker op je af komen! Liefs, Neel.

  Reply
  • Anne-Fleur 5 October 2016

   omg jaaa next step India! Lekker warm <3 Dankjewel! Dat ga ik inderdaad maar proberen.:)
   Liefs! x

   Reply
 2. Charelle 4 December 2016

  Oooh wat spannend! Heel veel plezier gewenst, klinkt wel als een hele fijn ervaring en dat in het mooie Schotland! <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *