Independent Hetty Zomer Bucket List #2 – I need to get my Hetty on

Schermafbeelding 2015-07-24 om 09.27.02

Shit man. Het is al half augustus en ik heb nog maar 2 dingen van de Independent Hetty Zomer Bucket List af kunnen strepen! I need to get my effing Hetty on.

Gisteren sprak ik af met Sophie, m’n mede Hetty in wording. En toen hadden we het over onze lijstjes. Zij heeft ‘parkhangen’ af kunnen kruisen en ik de ‘stad’ en ‘terrasje’. Maar dat was het dan al wel. DIT IS NIET OKE DE TIJD BEGINT TE DRINGEN IK MOET WAT GAAN DOEN.

Het is wel lastig, want deze week heb ik eigenlijk helemaal geen tijd voor iets van de bucket list.. Vandaag moest ik werken, morgen werken, in het weekend naar een van m’n zussen in Groningen.. Maar, volgende week heb ik 3 hele dagen niks te doen!
Dus dat wordt helemaal yolo gaan.

PLAN DE CHAMPAGNE* 
Ik heb effe een plan nodig (effe – wat jaren ’00 van me)(wh@t3vuR!11!!) want anders gaat het ‘m niet worden ben ik bang. DUS. In die dagen dat ik vrij ben volgende week ga ik als het mooi weer is sowieso: parkhangen en een boswandeling maken.
Als het slecht weer is ga ik sowieso: naar de bioscoop en naar een museum.

Dat moet te doen zijn toch?.. Zwemmen is dan nog niet genoemd.. ik heb ook niet zo veel zin om te zwemmen. Naar een zwembad in m’n eentje dat lijkt me gewoon echt niet chillen, en naar buitenwater in m’n eentje.. naja, ik kan me voorstellen dat ik het heel vroeg op de dag wel echt heeeeel erg fijn zou vinden.  Maar dan moet het wel zo’n snoei hete dag zijn.

Ik ben volgende week (of die week er op) waarschijnlijk ook ‘n dag/paar dagen in het mooie Rotterdam, om een van m’n zussen te bezoeken. Zou wel tof zijn want dan kan ik naar het Booijmans.. Oke. Dit is niet meer echt een blog, dit is meer hoe ik in mezelf praat en de discussie voer met hoe ik dit allemaal moet gaan doen. Matig interessant kan ik me voorstellen. :’) (Ik gebruik dat poppetje de laatste tijd best wel vaak. We matchen gewoon heel goed op het moment)

Ah fak, ik moet eigenlijk m’n ketting nog op m’n fiets zetten weer.. die knalde er gisteren af TOEN IK NOG 10 MINUTEN FIETSEN VOOR DE BOEG HAD. Nou dat werd dus half steppend (als een fucking debiel) en half mokkend nog 15 minuten lopen. Niet het meest leuke wat ik in mijn leven mee heb mogen maken.

Ok ok ok, ik ga maar eens eten, en deze meest vormloze blog ooit** ten einde brengen.

Bedankt voor het aanhoren (aanlezen?) van mijn innerlijke strubbelingen voor vandaag ;-)

Dikke doei! X

*fuck campagne, champagne is veel beter
** als ik mijn ego even opzij zet durf ik jullie te verklappen dat de enige reden dat ik deze blog ging schrijven was, dat ik erg blij was met de zin “I need to get my Hetty on”  en ach, dan kom je er halverwege achter dat je op 1 zin niet een volledige post kan schrijven maar ALDOENDE LEERT MEN ZEG IK ALTIJD MAAR***
*** Ken je ook van die mensen die altijd zeggen “ik zeg altijd maar…” en dan vervolgens iets zeggen wat je ze in de 7 jaar dat je ze kent NOG NOOIT HEBT HOREN ZEGGEN??? Ik bedoel maar.

9 Comments

 1. Sjors 12 August 2015

  Ik zeg maar zo: ik zeg maar niks.

  PS Get yo Hetty ooooon!

  Reply
 2. Vale 12 August 2015

  Muhaha een blog schrijven om er een geniale zin of zelfs maar woordconstructie in kwijt te kunnen. Dat heb ik ook weleens gedaan, toen mijn blog nog ademde jaren geleden. Is niet makkelijk maar je hebt je er kranig doorheen geslagen :p
  Dat gezegd hebbende… get ya hetty on gurl!!
  Ik heb trouwens inmiddels zelf ook de nodige I hetty plansels gemaakt die -jawel- ook nog uitvoering behoeven. Dus daar zal ik ook maar eens mee beginnen. Mijn vakantie duurt inmiddels ook al anderhalve week en hoewel de eindtijd onbekend is (iemand een baan voor mij misschien?) zou het zomaar leuk zijn om deze maand een aantal i.h.-stapjes te zetten..

  Ps. Booijmans is leuk. Vroeger was dat op woensdag gratis, geen idee of nog zo is. Maar leuk dus. En heel veel mede-hetty’s daar hoor. Althans in de tijd dat ik zelf independent was (en in rotterdam woonde)

  Reply
  • Anne-Fleur 14 August 2015

   Haha ah het is altijd zo jammer om te horen dat een blog niet meer leeft! En goed om te horen dat jij ook wel eens zo’n blog geschreven hebt;)
   Ooh leuk! Ik ben benieuwd naar je plannen! Ohh op zoek naar werk? Meh, succes! Hopelijk vind je wat leuks!

   Ja is nog steeds gratis op woensdag geloof ik, helaas ga ik pas donderdag naar Rotterdam haha ;-) En mede-hetty’s! Fijn!

   Reply
   • Vale 19 August 2015

    Is het nog iets geworden met/bij het Boijmans?

    Ik kan trots vertellen dat ik al twee I.H.-zaken kan afstrepen, vooral van de tweede (die overigens niet op jouw/jullie lijstje staat) ben ik zelf errug onder de indruk:

    -chillen op het strand (handdoek en boekje) en zwemmen in zee
    -naar een feestje waar ik verder ook echt niemand kende en een beetje random met mensen praten en aansluiting zoeken.

    Het eerste ding was wel geslaagd. Het tweede was eerlijk gezegd vreselijk, maar ik ben toch best heel trots dat ik het gedaan heb, muhahaha

    Ps oh g*d, werk ja. Iedereen begint erover. Stiekem wil ik gewoon even vakantie vieren en net doen alsof colleges half september pas weer beginnen. Maar echt ontkomen aan alle vragen en goedbedoelde adviezen lukt nog niet erg. Meh. ;’)

    Reply
    • Anne-Fleur 24 August 2015

     Haha nee! Ik was er pas donderdag en toen zat de hele dag al vol met andere dingen, vrijdag en zaterdag ook! Maar ik ben wel even in m’n eentje de stad in geweest (nouja, naar De Leeszaal alleen ;))

     Waauw wat goed! Oh my dat feestje! Wat suuuper knap dat je dat gedaan hebt!! Dat is wel ultiem Hetty! Jammer dat het vreselijk was.. misschien als je het vaker zou doen? Of was het zo vreselijk dat je het niet nog eens zou willen?

     Haha jaa dat krijg je er dan allemaal gratis bij :’) succes daarmee!

     Reply
 3. Stella 13 August 2015

  Ik heb echt nog helemaal niks Hetty’s gedaan de afgelopen veel-te-veel-weken dat ik vrij was. Niet dat ik een bucket list heb, maar we doen even alsof. Want jij bent dan al triljoen keer beter bezig dan ik. En ik vind het geniaal hoe jij een blogje schrijft alsof je tegen jezelf praat. Ik praat letterlijk tegen mezelf namelijk, dus ik voel me dan net iets minder debiel. En al helemaal als ik het steppend-met-een-fiets-als-een-debiel lees. Maar, gelukkig heb je dat overleefd. Anyways, heel veel plezier met alle Hetty dingen die je nog gaat doen (: Komt vast goed. Een boswandeling is vast wel even heel fijn, dus laten we hopen dat het lekker weer is. Liefs, Stella.

  Reply
  • Anne-Fleur 14 August 2015

   Haha ja het is toch moeilijk om er echt aan te beginnen hè! Ja maar ik moet wel;-)
   Jaa altijd fijn om te lezen/horen dat andere mensen dat ook doen hè. Dat je niet de enige debiel bent!
   Dankjewel! Jij ook nog als het nog lukt iets te doen!
   Liefs, Fleur

   Reply
 4. Lisa 15 August 2015

  Haha zeer goed en duidelijk verhaal! (Niet sarcastisch bedoeld) GET YOUR HETTY ON WOMAN! Veel plezier in Rotterdam trouwens (en oké, ook met de andere dingen natuurlijk, maar om een of andere reden heb ik het idee dat ik Rotterdam altijd even moet benadrukken of zo)

  Reply
 5. Hester 17 August 2015

  Hahaha wat heerlijk, ik vind blogs toch wel bijna op hun best hoor zo enorm random. ‘I need to get my Hetty on’ verdient inderdaad gewoon een eigen blogpost. Maar wat ik dus ging zeggen: alleen gaan zwemmen is best wel te doen volgens mij. Als je op een tijdstip gaat dat het echt banen zwemmen is zijn er wel meer mensen alleen en is iedereen ook best wel serieus bezig met zwemmen (ik ging bijna wekelijks dus ik heb het een paar maanden geobserveerd), alleen recreatief zwemmen in je eentje lijkt me niet echt wat. En als je naar de bios gaat hoeft eigenlijk niemand je te zien toch? Ik bedoel je gaat naar een film die je heel graag wilt zien, dan ga je zitten in het donker, genieten, en dan weer terug, Ik vind zwemmen en de bios eigenlijk de meest logische activiteiten om alleen te doen (dit is geen poging tot bagatellisatie maar wel tot bemoediging). Succeees!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *