Independent Hetty Zomer Bucket List #4 – Wandeling & Deadline

Schermafbeelding 2015-09-05 om 08.41.28
Je hebt van die powervrouwen die allemaal crazy shit in hun eentje doen. Backpacken bijvoorbeeld, of gewoon lekker gek een boekje lezen en een koffietje drinken, of met 3 kamelen en een hond half Australië door lopen. Sophie en ik willen ook zo zijn. Dus maakten we een lijstje met activiteiten die we deze zomer in onze Independent Hetty’s moeten gaan doen (in ons eentje, dus). De Independent Hetty Zomer Bucket List. (klik voor de originele blogpost met alle activiteiten en regels en geblaat over hashtags)

Ik zal jullie gelijk maar even uit de spanning verlossen. Ik heb het niet gehaald. Ik moet nog zwemmen en nog naar een museum. En eerlijk gezegd had ik beide makkelijk kunnen doen. Ik heb het gewoon niet gedaan. Lui, geen zin, lanterfanten, die dingen. Maar goed, ik heb ook veel dingen wél gedaan. Zoals in m’n Independent Hetty wandelen! En hoe dat ging daar gaat deze post over.

Het punt met in mijn eentje wandelen is dat ik mezelf gewoon niet de deur uit krijg. Ik heb vaker in mijn eentje gewandeld, ik weet dat ik het fijn vind, ik vind er niks engs aan, ik krijg mezelf gewoon niet echt de deur uit. Behalve als het moet. Zoals dus door de Bucket List. Ik móést van mezelf sowieso die wandeling nog gaan maken voor de deadline verstreken was. DUS DAT DEED IK DAN MAAR HÈ. Ho, capslock. (oke, we weten allemaal dat ik gewoon shift ingedrukt hield)(ik houd gewoon van hoofdletters als stijlmiddel)(OKE?!!!)

Het wandelen was fijn. Ik verdwaalde nog wel soort van, wat ik eerder irritant dan eng vond. Dat bos bij Amelisweerd is namelijk toch zo klein dat verdwalen nooit écht kan. Ik verveelde me wel een beetje aan het begin. Want ik liep daar eerst ook echt met het idee “oke ik moet sowieso 1,5 uur lopen..” wat er op neer kwam dat ik aan het begin steeds keek HOE LAAT IS HET NU MAG IK AL NAAR HUIS OH MIJN GOD HET DUURT ZO LANG EN IK HEB AFGESPROKEN MET IEMAND OM 3 UUR. Maar toen ik uiteindelijk merkte dat ik die 1,5 uur wel ging halen relaxte ik wat. Uiteindelijk heb ik gewoon heerlijk gelopen en was het prachtig weer en maakte ik veel foto’s.

Schermafbeelding 2015-09-05 om 08.41.06

Wat ik er van vond in m’n Hetty? Niet heel bijzonder dus, omdat ik dit al wel vaker deed. Ik zal het vast nog eens vaker doen, gewoon mocht ik er eens zin in hebben. Wandelen is denk ik iets wat ik echt leuker vind om samen te doen, omdat er vaak zulke mooie gesprekken ontstaan. Af en toe doe ik het liever in m’n eentje, heb ik het echt even nodig om m’n gedachten op een rijtje te zetten, maar ja, samen wandelen vind ik toch wel leuker denk ik. OF MET EEN HONDJE. Maar ja ik heb geen hondje.

Wat ik wel echt nog eens wil is naar m’n oma op bezoek en daar dan wandelen in m’n eentje. Ze woont in Overijssel in een dorpje met prachtige bossen! Het liefste wil ik van Nijverdal naar Ommen lopen (stukje Pieterpad wat ik eerder al eens liep met m’n vriend van toen), dat is zó’n bizar mooi stukje Nederland. Maar goed dat is 20 km dus daar moet ik me even mentaal op voorbereiden. :’)

Oke dat was het wel over het wandelen. Ik ga zeker nog een blog schrijven over de gehele ervaring en alle levenswijsheden die ik er uit heb gehaald. OF WACHT. Ik moet nu natuurlijk een boek schrijven! Omdat ik zo’n wijs persoon ben geworden! Door alle strubbelingen die ik heb moeten doorstaan! En dat ik nu zo fucking independent ben dat ik er van moet huilen!

Oke sorry ik liet me even gaan. Iets te veel koffie misschien.

Liefs!

3 Comments

 1. Karlijn 6 September 2015

  Wandelen is fijn maar de wandeling lijkt toch altijd een stuk sneller en makkelijker te gaan als je met iemand bent (en dan kun je ook fijn praten inderdaad) :)

  Reply
 2. Sanne 8 September 2015

  Hahaha, dat laatste stukje!
  Goed gedaan Anne-Fleur ;). Ik vind het ook super fijn om hier in Rotterdam door het bos te wandelen. Maar ik ga dan altijd met analoge camera altijd en ik ga erheen op de fiets. Wel echt fijn en rustig en als ik dan een boek meeneem kan ik daar ook nog even lezen. Tja, zoals ik al eerder had gezegd in een comment had gezegd vind ik het soms zo fijn om alleen ergens heen te gaan of alleen te zijn, maar ook samen vind ik heerlijk en gezellig! Het moet gewoon een goeie afwisseling zijn, denk ik. Ook nu, als ik stage loop en Lucas naar werk gaat, ben ik ongeveer 2 uur eerder thuis en dat vind ik heeeeeeeeeeeeeeerlijk. Super chill. En dan moet Luc daarna ook wel écht thuis komen hoor ;) dat wil ik haha.
  Liefs

  Reply
  • Anne-Fleur 11 September 2015

   Oehh dat is ook zo fijn ja!! Dat moet vast weer prachtige plaatjes opleveren! En wat fijn dat je nog een boek meeneemt.. voor de volgende keer ook wel een goed idee! Oe en een thermosflesje thee ofzo :-)
   Ja de afwisseling is belangrijk ja.. hahaha! Precies lang genoeg haha ;D

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *