Kringloopvondsten: een wens die uitkomt

IMG_0367
Haha, het voelt echt heel gek om een zogenaamde shoplawg te posten na zo’n blog als die van gisteren, maar ach ja, op de weegschaal van het leven moet je een balans zien te vinden hè (ok spontaan geen honger meer, sorry).

Ik moest gisteren de plantjes water geven van vrienden, en aangezien ik tóch in de stad was besloot ik maar even langs de winkels van de Arm te lopen aan de oude gracht. Luv die winkels. En ik ben zo blij dat ik dat nog even heb gedaan.

WANT OMIJNGOD. Ik heb denk ik nu al zo’n 5 jaar de hoop dat ik oooooit Mahjong (het ‘bordspel’ wat echt veeeeel cooler is dan het lame online spel) zou vinden tweedehands. Want nieuw is dat spel echt 50 tot 70 euro. Ik had eigenlijk de hoop al opgegeven want; wie doet dat spel nou weg? En mócht iemand het weg doen is het waarschijnlijk alsnog vet duur.

Ok voel je ‘m al aankomen? DAT FUCKING SPEL LAG DAAR OP ME TE WACHTEN VOOR 10€ HELEMAAL COMPLEET IK KON WEL HUILEN VAN GELUK. Deed ik niet, maar had gekund.

IMG_0374

Lekker gestylde foto op een vieze tafel met kruimels en papiertjes en oja ik was ook nog koffie aan het drinken.

IMG_0377

Helemaal in de wolken van mijn vondst ging ik ook nog maar even naar de andere winkel, want daar hebben ze altijd zo veel boeken en ik heb nog niet genoeg boeken.

Daar had iemand zijn/haar gehele Roald Dahl collectie weggedaan, ok, 2 boeken. Dus die nam ik maar mee want die wilde ik altijd nog eens lezen.

IMG_0370
IMG_0367
Ik heb 2 boeken van Roald Dahl; Kiss Kiss (korte horror verhalen) en My Uncle Oswald. Beiden grandioos, maar z’n kinderboeken zijn ook gewoon helemaal de bom. Ik ben nou in The BFG begonnen en wat is dat toch lekker weglezen.
IMG_0372
Ook vond ik Coralina van Neil Gaiman! Iemand de film gezien? Het is dus geen kinderfilm/boek. De film is echt beeeest wel creepy. Dus ik ben erg benieuwd naar het boek! Neil Gaiman is sowieso een baas, al is het alleen maar omdat ‘ie met Amanda Palmer getrouwd is en ze samen een kindje gaan krijgen <3

Ik heb vrijdag ook een bestelling gedaan bij E.L.F. Die verkopen allemaal zeer goedkope vegan make up. Mijn mascara is nogal op (en het is eentje die ik al 3 jaar gebruik, en hij is waarschijnlijk niet dierproefvrij en vast al helemaal niet vegan) dus ik had nieuwe nodig. En toen ben ik een beetje loco gegaan en heb ik allemaal andere shit er bij gekocht. Ik ben benieuwd, ik heb nog nooit eerder iets van ze gebruikt dus ik hoop dat het fijn spul is. Vooral de mascara vind ik wel spannend.

Ok, ik ga eens ontbijten en van die dingen en dan op werk aan.
Fijne zondag!

Liefs, Fleur

17 Comments

 1. Sjors 14 June 2015

  Oeh, gave boeken! Ik heb ze zelf niet gelezen, maar onze lerares in groep 7 of zo heeft Matilda helemaal aan ons voorgelezen en ik heb van alle drie de film gezien. Ik heb nu echt vet zin om The BFG weer te kijken, die vond ik echt geweldig vroeger. De Griezels van Roald Dahl is ook gaaf, die heb ik wél zelf gelezen :P

  Reply
  • Anne-Fleur 14 June 2015

   Wat leuk dat ze die voorlas! De Griezels is dat met die heksen? Oh nee dat is De Heksen geloof ik. Haha. ;-)
   Ik heb ze alle 3 ook nog nooit gelezen, dus ben benieuwd!

   Reply
   • Sjors 14 June 2015

    Nee, het gaat over een vies, gemeen echtpaar. Weet niet precies meer wat ze doen :P

    Reply
 2. Margot 14 June 2015

  Wat een toffe aankopen! En oeh, Coraline… Ik moest voor een vak een keer dat boek lezen en toen durfde ik niet meer naar het college te gaan waarin we de film gingen kijken.

  Reply
  • Anne-Fleur 14 June 2015

   Oooh echt? Dan ben ik wel erg benieuwd naar het boek nu..!

   Reply
 3. Kim 14 June 2015

  Hele leuke dingen heb je gevonden zeg! Soms loop je ineens tegen zoiets aan. Dan moet je het ook wel meenemen, want anders ga je later zó balen dat je het niet hebt gekocht! Zeker met het Mahjong spel waar je al zo lang naar zocht voor zo’n prijsje!
  Liefs Kim

  Reply
  • Anne-Fleur 14 June 2015

   Jaa als je zoiets tegenkomt moet je het gewoon doen inderdaad!
   Je word er ook gewoon helemaal blij van, van zulk soort vondsten!:-)
   Liefs, Fleur

   Reply
 4. Dina 14 June 2015

  Wat een bof dat je Mahjong gewoon hebt gevonden. Wat leuk!

  Reply
 5. Elsbet | La Vie Pure 14 June 2015

  Die boeken, zo tof!

  Reply
 6. Karlijn 14 June 2015

  Ooh, leuke boeken! Ik wist helemaal niet dat Coraline van een boek kwam. Maar goed, verklaart wel waarom de film er zo creepy uit ziet haha. Toevallig heb ik gisteren The ocean at the end of the lane van Neil Gaiman gekocht, want ik wou graag wat meer van hem lezen :)

  Reply
  • Anne-Fleur 14 June 2015

   Nee wist ik ook niet! Een blij verrassing de kringloopwinkel :-) Oh tof, de titel klinkt al erg mooi!

   Reply
 7. Hanneke 14 June 2015

  Roald Dahl (L)

  Reply
 8. Wat een gave aankopen! Ik vind de twee Roald Dahl boeken heel erg mooi; prachtig, zulke oude versies!

  Reply
  • Anne-Fleur 19 June 2015

   Ja zijn het oude versies? Ik kon niks over de druk vinden! Maar ben er ook erg blij mee inderdaad!!

   Reply
 9. Eva 18 June 2015

  Oooh die boeken! Ik heb een flinke verzameling Roahl Dahl boeken maar alles in NLs, zou heel graag de originele edities eens willen lezen maar dat wil ik ook wel met Harry Potter, Lord of the Rings en Game of Thrones.. Ben nog wel even bezig ;)

  Reply
  • Anne-Fleur 19 June 2015

   Jaa origineel is altijd wel fijn hè! Haha wauw daar heb je wel een paar zomervakanties voor nodig ;D Wel een heel mooi voornemen!
   Ik zou ook alles wat je opnoemde ook nog wel eens willen lezen ja.. toffe series!

   Reply
 10. […] My god, zo leuk dit. Allemaal steentjes, goed nadenken en tactisch spelen. Een tijdje terug vond ik Mahjong voor een tientje en kon ik wel janken van geluk, helaas heb ik het sindsdien nog niet gespeeld omdat het wel best […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *