Liefste vriendinnen

Rosa de Weerd

Ik wist al dat ik lieve vriendinnen heb. Ik prijs me gelukkig met 4 lieve beste vriendinnen. 2 ken ik er al van vroeger, middelbare school. En de andere 2 van mijn studie. Met 1 heb ik samengewoond (en heb ik een kattenbaby)(ai, ja dat zei ik echt)(ff kotsen)(grapje), met 1 heb ik in een muzikaal duo gezeten en opgetreden, met 1 heb ik zo veel gewandeld en op zo veel foto’s model gestaan, en met 1 heb ik zo veel achterlijke dingen gedaan dat ik soms bijna in m’n broek plaste van het lachen (bij de blokker vragen of we een pizza konden bestellen omdat we dat in de folder hadden gezien, zulk soort ongein).
Met alle 4 heb ik gelachen. Met alle 4 heb ik gehuild.

Ik ben echt zo zo dankbaar dat ik 4 van zulke ongelofelijke lieverds tot mijn vriendinnen mag rekenen. Wat dat betreft ben ik de grootste bofkont die er is.
De situatie waar ik in zit is natuurlijk kut, maar je weer even ten volste beseffen hoe bijzonder het is zulke fantastische vriendinnen te hebben, dat is echt heel erg mooi. En dat geeft me ook echt heel erg veel kracht en positiviteit.

Ze hebben we afgelopen tijd allemaal zo lief gesteund en geholpen. Ik weet gewoon dat ik altijd bij ze kan komen huilen of lachen of praten of juist niet praten. En zij bij mij ook. Tenminste, ik hoop dat ze dat weten. In ieder geval weten ze dat ik van ze houd, allemaal, stuk voor stuk. Wát een mensen zijn het toch.

Ik hoop oprecht dat iedereen op de wereld iemand in zijn of haar leven heeft zoals ik dat ook heb. Iedereen verdient dat.

En dan ga ik nu mijn melkflessen aan de zon laten zien. Wend je ogen alsjeblieft af mocht je me tegenkomen, want het zal pijn doen als je er recht naar kijkt.

Liefs, Fleur

ps. de prachtige foto is ook door een van die schatten gemaakt. Haar flickr nogmaals.

6 Comments

 1. Kim 4 June 2015

  Lieve vriendinnetjes zijn heel erg veel waard. Hou ze dichtbij je!

  Reply
 2. Liliane 9 June 2015

  Niet één, maar liefst vier! Wat een bofkont :)
  Dat is zeker iets om te koesteren en wat lief dat je deze ode aan ze hebt geschreven.

  Reply
  • Anne-Fleur 12 June 2015

   Ja echt hè, ik ben echt een bofkont:)

   Reply
 3. […] kwamen mijn 4 liefste vriendinnen, ook wel ma gurlz, m’n chicks, m’n bitches. Ik wilde ze bedanken voor al hun steun en […]

  Reply
 4. Sanne 19 July 2015

  Ahhh Fleur ik heb echt te veel van je mooie berichten gemist de afgelopen tijd.
  Ik heb er even heel veel open geklikt.
  Liefs

  Reply
 5. […] het moment zit ik bij een van mijn liefste vriendinnen deze blog te typen (de foto is ook van haar muur, klein makibeertje is het)(die vriendin). […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *