Maandelijks verhaal #7: THINX

Schermafbeelding 2015-10-28 om 12.57.51

Een tijdje terug las ik een post van iemand op de Groene Passie facebook groep (brrrr passie wat een fucking woord) over THINX. THINX maakt ondergoed met ingebouwd maandverband. Ieuw zeg je? Dat valt best wel mee.


Aangezien ik nog steeds mega blij met mijn cup ben heb ik geen maandverband meer nodig, maar ik gebruik wel wasbare inlegkruisjes (ieeehhhh inlegkruisjes ook al zo’n woord) omdat die cup nou eenmaal een beetje lekt met het verwisselen (niet veel, maar dan is iets extra’s als bescherming gewoon wel fijn). Die wasbare meuk is fijn maar ik heb er maar 2 wat net wat te weinig is. En toen kwam THINX dus langs.
THINX prijst zichzelf aan als ‘support’ voor bij je tampon of cup. Precies wat ik nodig heb dus, lekker duurzaam want je kunt het blijven gebruiken, én ik vergeet altijd te wassen waardoor ik te weinig ondergoed heb.

Schermafbeelding 2015-10-28 om 12.58.13

Ik ging voor de cheeky, jammer dat ze geen high waist modellen hebben want I luf high waist granny panties. Voornamelijk omdat ik ondergoed met een laag model nooit zo fijn vind zitten, maar dat is met THINX gelukkig niet zo! De cheeky zit heel erg fijn, en ook boffen: hij sluit heel erg mooi aan waardoor je geen randjes zien door je broek!
De stof is heel fijn en zacht, en ook zo fijn dat ze er wat kant aan toegevoegd hebben en de onderbroeken er gewoon mooi uit zien.

Oke maar is het vies?
Laten we even erg persoonlijk worden en zeggen dat ik m’n cheeky aan had op een dag waarop niet alles helemaal soepel verliep en dat ik er niks van gemerkt heb: ik voelde me gewoon chillen, en je ruikt niks, en je ziet ook niks.
Als je ‘m gedragen hebt week je ‘m even in koud water en vervolgens was je ‘m op 30 graden. Is ‘ie dan schoon? Jaaaa.

Schermafbeelding 2015-10-28 om 12.58.27

Het is wel redelijk prijzig.. wat jammer is, want anders had ik er gelijk wat meer aangeschaft. Ook omdat je het uit Amerika moet bestellen wat veel verzendkosten met zich mee brengt.. ik had toen het geluk dat ik het met een groepje kon bestellen waardoor we korting kregen en verzendkosten konden splitten. Mocht je er ook eentje willen zou ik je ook zeker aanraden het met meerdere mensen te bestellen. Oh en ik kom er net achter dat als je via deze link bestelt, ik een 10$ giftcard krijg, tenminste, denk ik.

Ennn of ik het zou aanraden? Naja misschien kun je tellen hoe vaak ik het woord ‘fijn’ en ‘heel’ en ‘mega’ gebruikt heb en daaruit zelf je conclusie trekken. ;-)

ps. Hier moest ik om giechelen. Zo herkenbaar.

8 Comments

 1. Sanne 29 October 2015

  Wat een cool bericht Fleur! Ik heb hier echt nog nooit over na gedacht, ik vind het goed dat je er zo mee bezig bent. Wat fijn dat het lekker zit, ik vind het ook zo naar als ondergoed wat lager zit en dat ik dan gelijk randen krijg (en dan trek ik ‘t alsnog gewoon vet hoog op wat niet zo heel charmant is).
  Het maakt me wel echt nieuwsgierig.
  Liefs!

  Reply
  • Anne-Fleur 31 October 2015

   Hahah jaaa dat herken ik zo! Hahah verschrikkelijk!

   Reply
 2. Resaarcle 30 October 2015

  Hier had ik nog nooit van gehoord!
  En die link was inderdaad hilarisch.

  Reply
 3. Hester 30 October 2015

  Oké ik heb je artikel ook gelezen maar ik wil vooral even inhaken op je laatste linkje, BuzzFeed did it again. Wat heerlijk :’)

  Reply
  • Anne-Fleur 31 October 2015

   Hahah fijn hè!

   Reply
 4. JaseyJade 30 October 2015

  Dit heb ik echt nog nooit van gehoord.. en ik heb je post van de cup gelezen.
  Allemaal interessant!
  Ik vind het echt leuk om je posts te lezen! ze hebben een soort van persoonlijke sfeer die echt leuk is!
  Jade xo

  Reply
  • Anne-Fleur 31 October 2015

   Leuk om te horen, dankjewel! Lief!
   x Fleur

   Reply
 5. Elbrich 30 October 2015

  Dit is iets wat ik totaal niet ken!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *