Meet the crew video!


Voor iedereen die ‘m niet al via facebook gezien had, of hem nog eens wil kijken.

Haha ik moest steeds zo hard lachen toen ik deze video editte. Die jongens zijn zo grappig. Ohh het is zo druk en spannend; met minder leuke maar gelukkig ook wel hele leuke dingen!

De video maken bijvoorbeeld.. spannend en druk; maar wel heel leuk! In m’n hoofd ziet het er ook al heel cool uit. En de video’s die tijdens het opnemen zijn opgenomen online zetten.. ook leuk!
Ik moet nog wel heel veel aanleveren (bij Stemra en de drukkerij) en dat zijn wel dingen die nog wel spannend worden; gaat het wel op tijd lukken? Ik wacht namelijk nog op wat gegevens die ik móet hebben voor ik Stemra toestemming kan gaan vragen voor ‘productie in eigen beheer’.

En wat ook spannend is, gisteren waren Tom en ik de stad in, ik wilde al een tijdje bij de Lush langs om daar deo te halen. Toen ik zei “ah jullie hebben hier helaas nooit echt vacatures hè?” zei het meisje achter de kassa “nou, er is vanavond een groepsollicitatie.”
Dus toen heb ik maar met Tom bij de Hema, die er tegenover is, een vegetarische slager burger met patatjes gegeten (ik kon het niet eens op zo zenuwachtig). En ben ik daarna maar weer naar de overkant gelopen. Alles wat ik gisteren aanhad, en mijn haar, ruikt nu naar de Lush. En ik hoor woensdag of donderdag of ik door ben naar de tweede ronde (zaterdag een paar uur meedraaien in de winkel; ieeek!)

Oh m’n buik draait zich om, het is zo spannend! Aangenomen worden of niet, en het werken sowieso. Brr. Nouja, het zal wel normaal zijn, die zenuwen.

Oke ik ga proberen m’n eigen stempel(s) te maken.

Joe!
Fleur

5 Comments

  1. Zack 6 May 2014

    Filmpje is cool! Er schuilt een Wes Anderson in jou. Op de één of andere manier vind ik de namen ook passen bij de stijl, vooral Rinke Bartels; geweldige naam :D Die zenuwen zijn heel normaal. Succes!

    Reply
  2. […] later knipte ik ‘t tot ‘n bob. Dit is trouwens ‘n screenshot uit de “Meet the Crew” video die ik maakte voor m’n […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *