Op naar Schotland

schermafbeelding-2016-12-08-om-20-08-23
Dag hallo scheetjes! Een korte post met nogmaals de mededeling dat ik dus vanaf vandaag een weekje weg ben! Lekker yoga’en en zen doen in Schotland. Waar ik hoop dat we niet allemaal in kilt hoeven want dat wordt dan wel een hele awkward downward facing dog.
Er is daar geen internet en ze raden ook aan je mobiel niet te gebruiken dus dat ga ik denk ik maar eens even doen.

Vooralsnog is mijn tas nét 10 minuten ingepakt en denk ik dat ik van alles vergeten ben. Ik vind het doodeng want ik heb maar 1 keer eerder gevlogen en nu ben ik ook nog eens niet met mevrouw Verhaak en de rest van de Spaanse klas waarmee we naar Madrid vlogen toen ik in de 5e klas zat. Hoewel, Stef zwaait me gelukkig uit. Dat is fijn.

En dan daar ook nog eens de bus vinden naar het juiste treinstation en dan uit de trein en in een taxi waar ik heel awkward een voicemail in heb gesproken (..okay I hope to hear from you, have a nice day, bye….. oh wait, did I mention I was talking about this friday? Yes I meant this friday.. okay.. sorry, so.. yes.. thank you, bye) omdat ik dacht dat ze m’n booking niet hadden ontvangen maar toen had ik gewoon een mail terug. LEKKER BEZIG.
Oja en dan nog met allemaal mensen die ik niet ken een week in een gebouw zitten en praten en yoga doen en juist niet praten en eten en SLAPEN (in een slaapzaap, never privacy, megotje). Oke wat een derde wereld problematiek weer. Ik schijt ‘m gewoon een beetje snap je? Oke.

Okay so yes.. uhm.. thank you, yes, bye.

8 Comments

 1. nina || ninamaakt 9 December 2016

  ahhh kneiters logisch dat je het eng vindt! Maar komt vast en zeker goed, zet ‘m op met die taxi en slaapzaap en alles!

  Reply
 2. Karlijn 9 December 2016

  Ik snap de prikkels van alleen reizen, maar het komt vast helemaal goed!! En het scheelt al dat je in een land bent waar iedereen (soms wel wat met accent) Engels spreekt, dus je kan je in ieder geval verstaanbaar maken :)

  Reply
 3. Britt 10 December 2016

  Heel dapper van je!

  Reply
 4. Gunda 10 December 2016

  Hahaha, ik zie al helemaal zo’n groep in kilt downward facing doggen, hilarisch! Als het je allemaal een beetje te veel wordt, moet je daar maar even aan denken, binnenpretjes gegarandeerd ;)

  Reply
 5. Lisa 14 December 2016

  Ik begrijp dat je het spannend vindt maar ik vind het zo stoer! Ben ook heel benieuwd hoe je het gaat vinden. Go Hetty, go Hetty!

  Reply
 6. Saonah 4 January 2017

  OMG YESS. Ik ben zo benieuwd naar je blogposts hierover. Ik wil dit ook heel graag een keertje doen in mijn leven. Ik hoop dat je alle antwoorden vind die je zoekt darling.

  Lots of love, you got this

  Reply
  • Saonah 4 January 2017

   Oh wacht, dit is al bijna een maand geleden hahahahah. Je bent misschien allang weer terug xD Anyways, dan is dit een verzoek om erover te gaan bloggen haha.

   Ok bye ;p

   Reply
   • Anne-Fleur 12 January 2017

    Hahah ja ik was al weer terug idd :p en bij dezen eindelijk de blog!! X

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *