Winactie!

Yayyyyyyyyy afgelopen week had ik mijn laatste werkdag van mijn dayjob! Dat moet natuurlijk gevierd worden! En wat is nou leuker dan een winactie doen? Nouja, ik kon persoonlijk niet echt iets leukers bedenken. Behalve misschien wereldvrede, maar ik weet gewoon niet hoe ik dat zou moeten bewerkstelligen eigenlijk. 

OK WAT KUN JE WINNEN DAN?
Ik wilde heel graag een pakketje samenstellen met dingen die iets met mij te maken hebben. Er zitten dus veel zelfgemaakte dingen in, en dingen waar ik zelf blij van word.

Sowieso moest er iets met planten bij; mijn kamer staat vól met planten (30 planten op 18m2) en ik geef ook altijd iedereen planten cadeau en probeer iedereen stekjes aan te smeren. Hoera voor plantjes! Dus, 3 stekjes! Een pilea, een spinnenplantje en wat ‘blaadjes’ van de sedum burrito. (en ik bedoel, elke plant met het woord ‘burrito’ is gewoon per direct fantastisch voor het leven)
En omdat niet iedereen zulke groene vingers heeft, schrijf ik er een klein hulpgidsje bij zodat het sowieso goed moet komen met het levend houden van je plantbabbies.


3 kaartjes die ik een tijd geleden maakte. Ik vind ze zelf nog altijd mega lief, en geef of stuur ze af en toe aan vrienden. Kaartjes sturen is gewoon leuk! Of kaartjes ophangen natuurlijk.


Ik wilde ook heeeel graag een Werfzeepje erbij hebben! Ik vind het ontzettend leuk om daar te werken, en deze haverscrub is ook nog eens een van m’n lievelingszeepjes (al heb ik ongeveer elke maand wel weer een andere lievelingszeep maar ok). En ik mocht er eentje van ze hebben voor in het pakket!

Uhm, ja, en bij een zeepje hoort natuurlijk ook een zelfgemaakte zeephouder! Ik bedoel, je bent keramist of niet. Riiight? En KIJK! Toch nog een beetje wereldvrede. Peace out bro.


En natuurlijk zit een meisje in het pakket! Ik vind het echt suuuuper vet dat iedereen zo enthousiast is over m’n meisjes/vrouwenvaasjes/kutvaasjes/wijffies! Dus ook als dank daarvoor zit ze erbij. Dank dank dank!
(ze heeft trouwens een scheurtje in haar bodem zie ik nu, maar ze is gewoon waterdicht!)

Overigens, níet op de foto omdat ik steeds vergat het te kopen maar wél in het pakket: mijn 2e vriendje Tony. Ik bedoel hallo, Stef is leuk maar ik kan hem niet opeten want dat is verboden, dus chocolade mag natuurlijk niet ontbreken want dat kun je wél legaal verorberen. En wel een reep in mijn lievelingssmaak: Amandel/zeezout/puur! Nu al zin in! Ik koop er maar gewoon gelijk 2. Anders zit die reep straks alsnog niet in dat pakket maar in m’n buik.*

Hoe doe je mee?
De actie loopt tot en met 4 juni. Meedoen kan via instagram. Het enige wat je hoeft te doen is mij daar volgen en iemand taggen die misschien ook wel mee wil doen. Je kunt een foto van me reposten voor een extra kans. Vergeet me dan niet te taggen in de foto. Dit kan alleen als je profiel op openbaar staat overigens.
Omdat ik het zo leuk vind dat ik al Patreon supporters heb, krijgen die ook een extra kans, als ze meedoen tenminste natuurlijk. Als ze denken rot toch op met je meuk dan ga ik het niet ineens naar ze opsturen ofzo, dat is gewoon onbeleefd.

Helaas alleen binnen Nederland voor nu! Mocht ik straks niet zo’n skere hetty meer zijn ga ik sowieso eens de hele wereld erbij betrekken.

Na die zondag 4e kies ik een winnaar en maak ik die in de week die volgt via instagram bekend! Ok. Duidelijk hoop ik? Anders hoor ik de vragen wel!

Love u k bye
Echt meeega bedankt ook voor alle super lieve reacties via insta en hier! Jullie reacties op het stoppen met m’n werk, op m’n meisjes, op alles eigenlijk! Soms heb ik fitty met het internet, maar meestal ben ik onwijs dankbaar voor de online community. Ik heb zo veel lieve, leuke, inspirerende mensen leren ‘kennen’ en voor het echie leren kennen door instagram en blogs. Super tof vind ik dat! Dank! <3
Love u k bye.

*Hilarisch Anne-Fleur, nee maar echt.

8 Comments

 1. Marieke 20 May 2017

  Die stekjes <3 Ik doe mee! Ik ben van een 'allesbehalvegroenevingersmeisje' ineens een 'ikwiloverplanteneneenjungleinmijnhuis' meisje geworden. En deze stekjes zien er zoooo schattig uit! Staan vast super in jouw vaasje!

  Reply
  • Anne-Fleur 21 May 2017

   Jaaa super leuk!! Wel via instagram ook toch? ;D Succes!! X

   Reply
 2. Ik zei het al op insta, maar vind echt dat je zo’n leuk pakketje hebt samengesteld! Het schreeuwt gewoon helemaal Anne-Fleur! En het is ook allemaal heel lekker stylish passend bij elkaar. Ik wordt er helemaal enthousiast van hahaha.

  Reply
  • Anne-Fleur 21 May 2017

   Haha dat vind ik super leuk om te horen! Precies de bedoeling <3 Leuk dat je mee doet!!

   Reply
 3. Nicole 21 May 2017

  Ik heb geen Instagram, maar wil je veel geluk wensen! Ik vind het heel stoer dat je je dayjob achter je laat!

  Reply
  • Anne-Fleur 21 May 2017

   Ah jammer! Wellicht dat ik in de toekomst nog eens een winactie via m’n blog doe! Dankjewel!

   Reply
 4. Sanne 22 May 2017

  Wat ee superleuk pakketje!! Ik denk dat ik nog nooit (of bijna nooit?) een reactie op je blog heb achtergelaten, ben een stille lezer maar ik volg je sinds kort trouw. Ik vind het echt super interessant wat je over de maandelijkse cyclus schrijft :) Je schrijft super leuk over alles en ik vind het heel cool hoe ‘eigen’ je overkomt! En hoe je je struggles met eten hebt overwonnen, daar kan ik alleen maar met bewondering naar kijken (en als motivatie gebruiken)

  Reply
  • Anne-Fleur 23 May 2017

   Dat vind ik super leuk om te horen!! Dankjewel! En het doet me ontzettend goed om te horen dat het je dat als motivatie kunt gebruiken! Sterkte! Je kan het! <3

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *