2016 to do week #5 – Bommen, poesjes, dure grapjes

Schermafbeelding 2016-02-07 om 12.15.57
Eigenlijk bestond deze week weer uit werken, moe zijn, Stef en pottenbakken. Maar ik bespaar jullie deze week het gezeik en ga voor (voornamelijk) lekker positief. Want zo ben ik gewoon. God wat ben ik toch positief. 

Maandag
Keek ik na m’n werk bombgirls en tekende ik wat met m’n nieuwe pennen. Gewoon chill je weet toch.

Dinsdag
Had ik eigenlijk pottenbakken maar ik trok t echt niet meer, dus Stef zei blijf dan thuis en ik zei ja maar ik vind het zo leuk en hij zei ja maar niet als je je niet goed voelt en toen zei ik ja maar en belde ik toch maar af en speelde Stef x-com terwijl ik met m’n slaaphoofje toekeek.

Woensdag
Kon ik m’n pottenbakles inhalen! Dus na m’n werk Stef megalief het eten klaar en kon ik daarna door. M’n eerste keer glazuren, dus over twee weken is m’n eerste bakje echt klaar!! ZIN AN. Verder draaide ik nog twee mokjes en een kommetje geloof ik.

Schermafbeelding 2016-02-07 om 12.15.04
Ik zag een raamkatje toen ik naar pottenbakles ging

Donderdag
Gaf ik zangles en sprak ik daarna af met Sophie voor koffie en kletsen. Deed een poging tot het kopen van een broek. Kocht toen maar chocolade. Daarna even naar huis om spullen te halen en weer naar Stef, want s avonds zouden we naar de opening van Kapitaal. Stefs zus heeft samen met een vriendin een alternatief ‘vvv’ opgericht, met allemaal super leuke Utrechtse plekjes. Super tof! Ze kwamen er zelfs mee op Nu.nl. Ik ben erg benieuwd wat ze er allemaal van gaan maken, ze wilden ook aandacht besteden aan vegan tentjes dus ik ben nu al fan.

Schermafbeelding 2016-02-07 om 12.15.19
ik vind ze eigenlijk alle 3 niet zo heel erg lekker maar ja het blijft toch chocolade hè

Vrijdag
Ging ik na m’n werk naar huis en at ik lekkere pasta terwijl ik Bomb Girls keek. Ik tekende nog wat en werd toen door Stef gefacetimed of ik ook Banner Saga wilde spelen en dat deden we en Stef won en toen deden we nog maar een paar potjes het Wikipedia spel. Kent iemand dat? Je begint bij een wikipagina, bijvoorbeeld Nietsche en dan moet je door door te klikken eindigen op een ander woord, bijvoorbeeld boksen. Heel erg grappig. En het klinkt lekker educatief dus daar zijn je ouders blij mee maar dat is t echt helemaal niet eigenlijk maar gewoon niet zeggen.

Schermafbeelding 2016-02-07 om 12.15.43

Zaterdag
Had ik pottenbakles, ik draaide 2 dingen af maar maakte 1 van de 2 stuk, dus die kon ik weggooien. En ik draaide nog 1 kopje. Niet echt een productieve dag. Onderweg naar huis (nog niet eens halverwege) gaf mijn achterband (binnen én buiten) het op. Geen klapband, gewoon totale overgave, gewoon ‘fuck this shit.’ Dus ik moest 20 minuten lopen én dit gaat me 100€ kosten én ik heb geen fiets tot dinsdag of woensdag. OKE SUPER LEUK DAN. Maar onderweg kwam ik wel twee meeeeeeeeeega lieve katjes tegen die duidelijk mijn aandacht nodig hadden. Thuis trachtte ik mijn kamer op te ruimen maar dat is wel eens beter gelukt. ‘s Avonds had ik een verjaardag van een vriendin. Ze had mega lekkere hapjes (allemaal vegan! Zo lief!) en we speelden een MEGA VET SPEL OMG IK BEN BIJNA JARIG DIT IS EEN HINT. Het heet Keep talking and nobody explodes en 1 iemand zit achter de laptop met een bom met verschillende modules (puzzels soort van) die je op moet lossen, de rest van de mensen heeft delen van de gebruiksaanwijzing en zo moet je samen door te praten en te omschrijven de bom ontmantelen. ZO SPANNEND. Zweethandjes en hartkloppingen álles.

Schermafbeelding 2016-02-07 om 12.15.31
M’n zaterdag pottenbakcursus zit op een mooie locaaatie

Zondag
Had ik een koffie en taart date met Lisa die ook vegan is dus dat is toch chill. We hadden het over muizen en ratten en vegan eten en liepen de halve stad door op zoek naar een boek wat nergens was. Daarna ging ik door naar Stef en we aten sajoerboontjes met tempeh en dronken biertjes en we kochten The Stanley Parable en speelden dat vervolgens dan ook maar. ZO LEUK. Wat een heerlijk sarcastisch en verschrikkelijk spel. 

En nu is het alweer maandag en moet ik zo weer werken. Gelukkig heb ik leuke dingen gepland staan deze week! Maar ik moet maar wel weer even op tijd gaan slapen deze week :-)
Fijne week beertjes! X

6 Comments

 1. Stella 8 February 2016

  “Fijne week beertjes”. Hihi, gniffel. Ik ben stiekem best heel benieuwd naar je pottenbaksels. Het lijkt me echt leuk om zulke lessen te volgen, misschien moet ik dat ook maar eens proberen! Ik hoop dat je fiets snel weer wil leven en dat je komende week lekkerdere (?) chocola mag eten. Doeiiii, knuffels!

  Reply
  • Anne-Fleur 12 February 2016

   Hihi leuk! Ik hoop dus komende week mijn eerste affe potje trots te kunnen laten zien! :D En m’n fiets leeft weer yessss. En jaaa ga zeker pottenbakken proberen! Het is echt zo leuk!

   Reply
 2. Sanne 8 February 2016

  Wat schrijf je leeeeeeeuuuuuk. Ik vind het gewoon heel fijn om te lezen dit allemaal! Behalve van je band, wat is dat kut zeg. Maar ik ben wel blij dat ik naast Instagram hier ook nog dat lieve katje met dat lieve snoetje zie. En wat leuk dat je spelletjes speelt! Analoog en digitaal geloof ik, haha. LEUK. ik doe dat nooit. ja soms op m’n telefoon, maar na twee potjes heb ik het dan wel weer gezien (de eerste keer spelen gaat eigenlijk altijd het best :’) daarna kom ik nooit meer verder). Wat jammer dat die chocoladerepen niet zo heel erg lekker waren joh! Ik heb die repen nog nooit geprobeerd maar misschien moet ik het dus ook niet doen. Al ben ik wel echt benieuwd naar die chili & lime smaak.
  Ik ben vet benieuwd naar je pottenbaksels, ik vind het zo leuk dat je dat doet en ben elke keer fan als ik iets tegenkom op je Instagram!
  Liefs, fijne week

  Reply
 3. Anna 12 February 2016

  Ah, is toch ook wel echt fijner om positief te zijn. Echt :). Al is moe zijn natuurlijk wel een drama, nooit leuk. Misschien helpen de zonnestralen, die nu steeds vaker weer een beetje tevoorschijn komen? Lente is coming! Wat cool zeg, pottenbakles. Dat wil ik ook! Vroeger deed ik het weleens, maar dat is echt al vijf jaar terug. Waar doe je dat, als ik vragen mag? Och, die foto van die poes <3. Te lief! Hé, wat een fijne blog heb je trouwens! Kwam hier net toevallig terecht. Vind ik mooi :). Fijn weekend!

  Reply
  • Anne-Fleur 12 February 2016

   Ja is ook zeker wel veel leuker! En jaa de zonnestralen en fluitende vogels ‘s ochtends vroeg.. ah daar word ik helemaal gelukkig van. Ik doe het bij Willeke Los aan de oude gracht, en bij Werfklei in Vechtclub XL. Beide erg fijne met super leuke mensen en gewoon zo tof om potten te bakken! Ik zou het zeker weer gaan doen als ik jou was!:))
   Wat lief! Dankjewel! Leuk om te horen:) Fijn weekend!

   Reply
 4. Sanne 14 February 2016

  Oh Anne-Fleur zo grappig, ik ben op een verjaardag en we gaan Keep Talking And Nobody Explodes doen haha! Ben benieuwd naar de zweethandjes en hartkloppingen die ik sowieso ook ga krijgen.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *