Afgelopen tijd #7 – Druk

Schermafbeelding 2015-10-05 om 21.13.31
Oh man, wat een drukke weken. Afgelopen twee weken moest ik heel veel werken. Gelukkig heb ik ook andere dingen gedaan, maar een drukke afgelopen tijd dus.
Oke, ik moest dus heel veel werken. En dat is heel erg fijn want dat betekent geld! En ik vind m’n werk ook heel leuk dus dat komt goed uit. Maar goed, het betekent ook dat ik veel minder tijd heb om te lezen, te schrijven, te bloggen, af te spreken met vrienden, om yoga te doen, om met muziek bezig te zijn.

En dat merk ik. Aan m’n lichaam en aan m’n hoofd. En aan m’n kamer. Jezus, wat een teringbende. Echt niet normaal. Ik ben normaal al een vieze sloddervos maar afgelopen weekend sloeg echt alles. Ik heb mijn was 5 dagen lang buien laten drogen denk ik.. nou dróóg dat het was!

Schermafbeelding 2015-10-05 om 21.14.10

Ik heb alsnog wel veel geschreven. Ik stond bijna elke ochtend om 7 uur op. Dan dacht ik vaak; ik kan nu bloggen of schrijven, of misschien beide. En dan merkte ik toch dat ik liever ging schrijven (sorryyyyy). Alles er uit, ongecensureerd, en ook écht schrijven schrijven. Met pen op papier. Met het geluid van de punt van de pen die over het witte papier krast. In plaats van je vingers die vliegensvlug over het toetsenbord sjezen en tik tik tik tik tik.

Toen ik in juli ineens begon met het opschrijven van alles wat er die afgelopen tijd gebeurd was had ik nooit verwacht dat ik nu nog zo intensief zou schrijven.. meestal doe ik dat 1 week elke dag, dan de 2e week 4 keer en dan vergeet ik het helemaal en komt het er niet meer van. Tót ik ineens een mega leuk boekje in de winkel zie OH DIE KOOP IK EN DAN BEGIN IK WEER MET HET BIJHOUDEN VAN EEN DAGBOEK EN DIT KEER ÉCHT JAAAA LEUUUUUK GOED PLAAAAN. (en dan begint het weer van voor af aan. Herkenbaar?)

Schermafbeelding 2015-10-05 om 21.13.58

Zie hier 3 mensen die ik via de band KIND (project van de middelste jongen hierboven op de foto, Stef, die nu mijn toetsenist ook nog eens is) heb leren kennen. Het is echt tof dat ik zulke lieve mensen heb leren kennen en zulke fijne vrienden er aan over heb gehouden.
Stef was jarig en we gingen naar Amelisweerd om daar te wandelen en broodjes en appels te eten en glühwein (zo lekker) te drinken. Het was super mooi weer en een fijne dag.

‘s Avonds ging ik met Miranda, een oud-klasgenoot en vriendin naar Horror. Een voorstelling van Jakob Ahlbom die ik al eens had gezien maar die ZO FUCKING VET was dat ik ‘n nog eens wilde zien. En ja hoor, weer fucking vet.

 

 

Schermafbeelding 2015-10-05 om 21.13.42

Afgelopen weekend was ik vriiiiijjjjjjjj! Dus ik ging naar Kasteel De Haar. We fietsen vanaf Lunetten en dat was bijna een uur fietsen en eigenlijk haat ik fietsen* maar het was best wel leuk! Het kasteel zelf was prachtig, zo zo over de top. Ik was hier ooit al eens geweest omdat ik 1 keer naar de Elf Fantasy Fair geweest ben (Heerlijk was dat. Sowieso mega boffen) maar dat was lang geleden.. het is zo groot en zo mooi daar! En ze hebben hertjes en een doolhof. Als een kind zo blij.
Ook kocht ik een museumjaarkaart! Dat vergroot vast de kans dat ik in m’n Hetty nog eens alleen naar een museum ga. Tooooch? Ja.

Ook hadden we weer repetitie, verzon ik nog een stukje van een liedje, en ooohhhh jaaaa ga ik 23 oktober weer voor het eerst optreden sinds een jaar bijna!!! FUCKING SPANNEND. Ik vind het echt supertje eng en denk ergens “ieeehh hier zijn we/ben ik nog lang niet klaar voor!!! Ik wil nieeeet!!!” maar naja.. we moeten het maar gewoon gaan doen. We kunnen die shit. (Fake it till you make it, kregen wij op school altijd te horen)

23 oktober dus, de Kargadoor hier in Utje. Voor mocht iemand het leuk vinden om te komen! Verder weet ik nog niet zo veel ervan.. of het geld kost of hoe laat het is. Ik zal het nog eens posten als ik het wél weet :-)

Okeeee genoeg voor vandaag. Ik ga een glas water drinken en thee zetten en nog een aflevering Gilmore Girls kijken en dan eens heerlijk als een omaatje op tijd mijn bed in.**

X

* Elke keer als ik het woord ‘haat’ gebruik, hoor ik altijd in de stem van Gargamel “ik haat ..” dus in dit geval “ik haat fietsen!!” Wat ‘haten’ wel een stukje grappiger maakt dan het eigenlijk is. Okkk.. goed verhaal dit.
** Ik schrijf dit maandagavond, vandaar, niet dat ik dit om 7 uur ‘s ochtends typ en post en dan maar lekker alvast ga slapen, zo’n oma ben ik nou ook weer niet jongens.

4 Comments

 1. Karlijn 6 October 2015

  Ooh, spannend dat je weer gaat optreden! Maar het zal vast heel leuk zijn. En dat kasteel klinkt mooi om heen te gaan. Soms als ik op vakantie in een kasteel of iets anders ben geweest denk ik ‘wow hadden we dit in Nederland ook maar’. Maar ja, we hebben het ook wel, ik vergeet het gewoon altijd :’)

  Reply
 2. Sanne 6 October 2015

  Heeeel leuk weer dit leuke Fleur!
  Wat ontzettend tof dat je gaat optreden! Super spannend en heeel leuk.
  De hertenfoto is echt te lief en je andere foto’s zijn mooi, je hebt leuke dingen gedaan in je vrije tijd en het is zulk mooi weer ook!
  Liefs

  Reply
 3. Sonja 6 October 2015

  Wauw dat kasteel lijkt me echt geweldig. En wat leeeuk dat je weer gaat optreden! Snap wel dat het spannend is ja. Maarrr het lijkt me echt superleuk om te komen en je liedjes eens te horen!! En sinds ik toch in Utrecht woon.. Ik ga eens even kijken of ik dan kan en of er iemand met me mee wil! :)

  Reply
 4. Hanneke 6 October 2015

  Lieve hertjes! :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *