Afgelopen tijd – Slovenië, Werfzeep, SBB, Markt, Workshops


Eindelijk weer eens een blogje, een verzameling van dingen van de afgelopen tijd. Niks mega uitgebreid gewoon alles een beetje.

Slovenië
Dat water zó helder kon zijn. Dat wandelen zó vermoeiend kon zijn. Dat er zó veel vegan eten zo zijn (zelfs vegan cornetto’s!!). Dat had ik me allemaal niet kunnen bedenken van tevoren. Slovenië is echt een praaachtig land. We hadden voornamelijk mooi weer, op wat epische onweer en regenstormen na, hebben vrijwel elke dag gezwommen. We hebben gewandeld, gefietst, geSUPt, musea bezocht, heel veel gegeten, gelezen en gechillt. Ik wil ooit nog eens een ‘vegan in slovenië’ blogje doen, maar dat gaat misschien nog even duren.

Werfzeep
Mijn contract liep ergens in augustus af, en toen ik terug kwam van vakantie kreeg ik er eentje met 16 uren voorgeschoteld! 4x wat ik eerst had! En hoewel ik er eerst even over na moest denken (want, heb ik dan nog wel genoeg tijd voor keramiek?) besloot ik uiteindelijk het te doen! Echt heel erg leuk dat ik nu 3 dagen per week in het mooie zeepatelier mag zitten en werken. Ik bof echt mega dat ik bij Werfzeep mag werken!

SBB
Ik had vorige week mijn eerste dag bij de SBB en het was zo cool!! Hoewel ik mega gestrest word van nieuwe mensen om me heen en dan ook nog een onbekende situatie, was het heel erg leuk. We kregen super veel info over hoe alles daar in z’n werk gaat, en hebben vervolgens het centreren van de klei geoefend. Hoe erg bof ik dat ik dit komende 3 jaar elke week mag doen? (Uhm nouja, heel erg!)

Czaar Peter Festival Amsterdam
Zondag 10 september heb ik m’n eerste markt! SPANNOND. Ik sta samen met Rosa en haar prachtige illustraties bij De Werkwinkel in de Czaar Peterstraat. Hopen dat we een beetje goed weer hebben.. ik neem rond de 20 meisjes mee, inclusief 2 big momma’s en eentje met een regenboog-do. Ik ben echt super benieuwd hoe het gaat zijn..
Mocht je een illustratie van Rosa willen, of een meissie, of gewoon even komen kletsen: DOEN! Vet gezel!

Workshops
Misschien had je het via insta al meegekregen: ik ga workshops geven! De eerste proef-workshop was met een aantal vrienden en vond ik super leuk om te doen! Morgen geef ik m’n eerste workshop aan complete vreemden (OMG SPANNEND) en ik hoop ergens in september workshops in m’n shoppie te zetten zodat iedereen zich kan inschrijven! Ik ga het dan op vooraf bepaalde data doen, met max 6 personen.. maar goed, dat wordt allemaal vanzelf vast wel duidelijk. In ieder geval: zin in!

Oke eigenlijk heel veel leuke dingen dus! Behalve dan dat ik zometeen de keuken moet gaan schoonmaken ben ik wel content ;-)
Fijn weekend! X

3 Comments

 1. Hedwig 5 November 2017

  Ik check dus elke dag je site in de hoop op nieuwe updates (want ik had je website een tijdje geleden ontdekt en toen alle posts gebingeread, en nu heb ik niks meer), Maar nu zag ik ineens dat je ook helemaal geen reacties hebt, dus bij deze: ik lees mee, vind je blog heel leuk en kijk uit naar nieuwe posts :)

  Reply
  • Anne-Fleur 5 November 2017

   Haha wat leuk om te horen! Maar oeps, saai, ik ben wel steeds van plan om weer eens te gaan posten!! Ik heb nog zo veel ideeën maar vergeet het steeds.
   Wat tof dat je ook naar Slovenië was! Oeeh in de herfst lijkt het me ook wel echt super mooi, die kleuren daar.. zou eigenlijk ook nog wel eens in de herfst/begin winter die kant op willen. Haha maar de zwemervaring lijkt me ook niet bepaald prettig nee..
   Jaa leuk! Haha ik noem het pottenbakken, keramiek kan ook maar pottenbakken klinkt wel lekker wat kneuteriger ;-) Ik ben nog wel van plan er dit jaar eentje te organiseren, maar uhm, ja dat komt nog ;-)
   bedankt voor je leuke reacties! Liefs!

   Reply
 2. Hedwig 5 November 2017

  Haa, heb ik helemaal niet gereageerd op deze post. Ik ben deze zomer ook naar Slovenie geweest! Al was het stiekem al bijna herft en regen en sneeuw in de bergen, dus helaas niet zulke fijne zwemervaringen in de mooie Soca. Dus nog maar een keer terug want op jouw foto’s ziet het er heel chill uit haha!
  En ik wil misschien wel eens een pottenbak workshop doen (heet het pottenbakken? of keramiek?), wel een bucketlist dingetje :D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *