Dingen die ik wil/moet/ga kopen


OK ik wil dit hele huis kopen. via

Bij verhuizen komt toch altijd wel een lijstje met dingen die je nog wil of moet kopen. Tenminste, bij mij dan. OKE ZIJN JULLIE ER KLAAR VOOR!?!!!!

Bed
Ik lig nu op een matras dat op de grond ligt. Best te doen, maar ik heb 2 van die enorme lades die altijd onder het bed stonden. En die staan nu in m’n kamer. En dat wil ik liever niet. Ik heb besloten dat ik voor de meest cheapo Ikea ga, die vind ik eigenlijk best wel mooi, en gewoon lekker simpel. Kan ik straks weer heerlijk slapen. En m’n lades kwijt.
Oja, ik moet ook nog een extra hoofdkussen kopen. Ook wel handig.


Zoiets doe ik ooit wel, zo mooi! via

Kledingroede
Ik vind opbergen van kleding een van de lastigste dingen ter wereld. Ok beetje overdreven. In m’n vorige woning hadden we ingebouwde kasten en een kledingrek. Super handig! Maar nu heb ik geen inbouwkast, en past nergens een kledingrek. De meeste kleren heb ik nu op planken die aan de muur hangen. Maar ik wil m’n mooie jurken en blousejes natuurlijk wel ophangen. Dus ik ga zo’n kledingroede kopen die je aan de muur kunt bevestigen. En misschien nog wat mandjes kopen voor de rest van m’n kleding. Want ‘t is zo druk als je steeds al je kleding kan zien..

Lamp
Op het moment moet ik het rooien met 2 staande lampen en m’n wake up light. En dat gaat best prima, maar een lamp aan je plafond is toch ook wel boffen. Ik wil eigenlijk wel zo’n mooie (spaar)lamp met fancy snoertje. Dus dat moet ik maar eens gaan kopen dan.


Pilea / chinese money plant via

Planten
Omdat ik er nog niet genoeg heb! Oke wel dus. Maar ik wil zoooo graag een erwtenplantje, een pilea en eentje waarvan ik de naam niet weet. Oja, en ik wil weer een avocadoplantje groeien. Misschien moet ik al m’n huidige plantjes eens aan jullie voorstellen! (ok crazy plant lady bij gebrek aan katten)

Bankhoes
Haha, Tom en ik kochten zo’n karlstad bank met een witte hoes. Met het idee van; als we gaan verhuizen kopen we wel een andere hoes. Want ja, wit paste op dat moment wel het beste in onze kamer, en was het goedkoopste. Maar wit.. wauw.. op wit zie je vlekken wel heel goed. En dat wisten we ook wel. Maar ik schaam me nu een beetje voor de bank soms. Koffie, rode wijn, curry, donkerblauwe spijkerbroek, port, nog meer koffie, en nog meer rode wijn. Ik wil heel graag zo’n mooie donkergroene hoes kopen. (moet ik wel eerst m’n kamer nog even witten, want er is nu nog 1 muur oranje/geel)

Nou dat was het! Valt toch best mee? Oja ik moet dus ook nog een nieuwe fiets kopen aangezien ik nu 15 min moet fietsen om naar m’n werk te komen. Is wel fijn dan.
O ja, en weet je wat ik stiekem ook wel wil kopen? Die fuji instax mini <3 ZO LEUK. Maar wel duur hè? Zeker die foto’s.. maar WEL SUPER LEUK. Oke daar twijfel ik nog wel eventjes over dan.

Liefs, Fleur

12 Comments

 1. Dina 3 July 2015

  Wooow die eerste foto. Daar wil ik ook wel wonen!

  Reply
  • Anne-Fleur 5 July 2015

   Jaaa echt hè:-)

   Reply
 2. Renate 3 July 2015

  Wat een mooie inspiratie. Ik wil ook zoveel planten in mijn huis dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Ik ben verliefd op foto één. Succes met verhuizen. Het is soms vervelend werk, maar het herinrichten is heel leuk.

  Reply
  • Anne-Fleur 5 July 2015

   Jaa precies dat!! Een klein oerwoudje in je huis. <3

   Reply
 3. Kim 3 July 2015

  Die Fuji Instax is inderdaad zo tof, maar de foto dingen zijn inderdaad zo duur. :(
  Liefs

  Reply
 4. Wat een toffe dingen allemaal!

  Reply
 5. Karlijn 4 July 2015

  Dat rekje met al die planten, dat staat echt leuk in elk huis!

  Reply
  • Anne-Fleur 5 July 2015

   Ja hè! Oeh wil het zo graag!:-)

   Reply
 6. JaseyJade 6 July 2015

  I will ook allang planten kopen voor m’n kamer! They really make a room so different!
  Jade x

  Reply
  • Anne-Fleur 8 July 2015

   Ja het voegt zo veel toe! En planten kopen is ook zo leuk haha:)

   Reply
 7. Sanne 19 July 2015

  Ohhhh Fleur, dat bovenste plaatje is zo prachtig! Ik zei gelijk tegen Luc: dit wil ik, zo wil ik het met al die plantjes. En hij vond het ook mooi haha, dat is ook wel belangrijk. En jaaaaa mooi, zo’n kledingrek. Ik vind het eigenlijk ook zonde dat mijn leuke jurkjes en blousjes in de kast hangen, en ik vergeet ook best vaak dat ik ze heb doordat ze in een andere kast hangen dan de rest van mijn kleding. Een kledingrek lijkt me onwijs leuk! Maar ik denk niet dat we daar ruimte voor hebben. En ik zeg ‘ja’ tegen de lamp met fancy snoertje die je wil hebben, doen! Mooi. Ah ik ben zo benieuwd of het wordt zoals je wilt :).
  Liefs

  Reply
  • Anne-Fleur 20 July 2015

   Hahah ja dat is ook wel belangrijk ja haha! Kunnen jullie gauw op zoek naar zo’n rek! En plantjes! Hihi ;)
   Ja is wel zonde hè! Zeker als je het daardoor vergeet.. maar jammer dat jullie daar geen ruimte voor hebben, misschien een volgend huisje?
   Ik heb onderhand de lamp met fancy snoertje gekocht!… Maaaarrr ik ben toch iets minder handig dan ik hoopte haha ;-)
   Liefs!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *